מי קבע שחתונה חייבת להיות עם 700 אורחים, באיזה אולם ישן וצפוף, ומוארת באור חזק ?
לא הייתם מעדיפים חתונה קטנה ושקיטה לאור נרות למשל ?.... או שהחופה תהיה בטבע, נגיד על איזה אי או על איזה צוק, והסעודה תהיה באיזה גן מרהיב עם חברים באמת טובים ומשפחה באמת קרובה ?... מה הפנטזיה שלכם בנידון דידן ?.... תודה
השתתפתי בחתונה ,שהייתה במצדה.. באמת היה מדהים ,בשקיעה, הנוף ההררי , אני אישית מסכים איתך אבל זאת משפחה חוצניקית, אז הם זרמו . בציבור שלנו, כנראה נשאר עוד הרבה ,זמן בווגשל ובוולף :(
נשלח ב-7/1/2015 12:59
בסד
מה זה משנה איפה מתחתנים?העיקר מתחתנים התרבות הלא דתית נכנסת אלינו לאט לאט... עוד מעט נראה את בן האדמור החתן המהולל נוחת בכדור פורח לעבר החופה על ראש הכלה......
מי קבע? ברוב עם הדרת מלך... לעומת זאת בחתונה ,הברוב עם הוא בשביל הדרת האבא האמא החתן . יש מחויבוית ואי נעימויות ,לא להזמין את ההוא ,והוא היה אצלנו וכו אני גם הייתי מעדיף אירוע קטן ואינטימי יותר, ולא שוק...
נשלח ב-7/1/2015 15:05
בסד
לי בין כך ובין כך לא יבואו 700מוזמנים...כך שאני באמת לא בעד...אבל בעד אירוע של 200מוזמנים...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/01/2015 15:18:27
נשלח ב-7/1/2015 15:13
טום888 כתב:
מי קבע? ברוב עם הדרת מלך... לעומת זאת בחתונה ,הברוב עם הוא בשביל הדרת האבא האמא החתן . יש מחויבוית ואי נעימויות ,לא להזמין את ההוא ,והוא היה אצלנו וכו אני גם הייתי מעדיף אירוע קטן ואינטימי יותר, ולא שוק...
ברכת החמה זאת ברכה אחת, חופה זה שבע ברכות...
אגב, אין בעיה, אתה מוזמן לשלם על החתונה שלך ולהחליט בדיוק איך היא תיראה... :)
ברכת החמה זאת ברכה אחת, חופה זה שבע ברכות...
אגב, אין בעיה, אתה מוזמן לשלם על החתונה שלך ולהחליט בדיוק איך היא תיראה... :)