כאן ירוכזו כל הדיונים על מזג האוויראתן מוזמנות להעלות תמונות, לספר חוויות, וכל מה שמתחשק..אסתרק, אנחנו מחכות לשמוע איפה השלג מוזכר בממלכה.(מי שזה לא מספיק על רמה בשבילה, אהמ.., מוזמנת לדלג הלאה )נשלח מהאנדרואיד שלי
והנה המקסימום שיש פה נשלח מהאנדרואיד שלי
אותו מצב כמו אצלנו... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
חכי, אני מנסה להעלות את התמונות, זה לא כזה פשוט... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
מעולה! מחכה בסבלנות!....נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
_________________ תוקן על ידי SHIROH ב- 07/01/2015 13:52:13 ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
תוקן על ידי SHIROH ב- 07/01/2015 13:52:13
_________________ תוקן על ידי SHIROH ב- 07/01/2015 13:52:58 ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
תוקן על ידי SHIROH ב- 07/01/2015 13:52:58
לא רואים כלוםנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
כאן רואים בעיקר את הברד שלנו... _________________ תוקן על ידי SHIROH ב- 07/01/2015 13:53:36 ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
תוקן על ידי SHIROH ב- 07/01/2015 13:53:36
יש!! הצלחתי לראות! נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
אני רואה..וואו זה מדהים!!תהנו נשלח מהאנדרואיד שלי
כן, אחים שלי כבר טסו למטה... לא היה למי לדבר בכלל על האפשרות של להישאר בבית!!! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
יאוווו שירווו! איזה כיף לכם!!! זה מגרה! רוצה מלחמת שלג??נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
בכיף!! _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.