|
|
| נשלח ב-9/1/2015 11:34 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | אדם תודה אבל X השבור לא בודקים בדור ישרים?..
ומזה מחלת סירופ מייפל? |
|
מחלה של מי שאוהב יותר מדי פנקייק.....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2015 13:55 |
|
| |
מנסיון אישי ...שאל כל פולני..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2015 14:23 |
|
| |
בהתייחס רק להודעה הפותחת, אני לא רוצה להגיד לך שאת פראיירית אבל אם את יודעת שאין סיכוי, בטח גם הוא יודע שאין סיכוי אז שיפסיק לפלרטט איתך סתם.
איך שהגברים אוהבים לשחק אותה בדיוק במקומות שאין סיכוי בהם... 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2015 14:29 |
|
| |
קטנה לאן נעלמת עם המטאטא...Pהפסקת להיות בלעבוסטע? 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2015 21:23 |
|
| |
"אדם" הרי אמר לעיל, שגם הספרדים וגם האשכנזים עשוים לחטוף מחלות בנשואים בין קרובים. אגב, יודעי דבר אומרים שיש חלק ניכר בעידה האשכנזית שהמקור שלה בעבר הרחוק הוא מכמה אחיות, ולכן יש אצל האשכנזים נטיה למחלות גנטיות מסוימות. והמקור של הספרדים הוא מהרבה משפחות שונות. למעשה, מומלץ שהזוג יגש לרופא שמתמחה בעניין, וכך גם ממליץ הרב בני פישר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2015 02:15 |
|
| |
אני ובעלי עשינו דור ישרים... ויש לי דודה שנשואה לבן דוד שלה- הילדים שלהם בריאים וגם הנכדים.
תוקן על ידי Fake_smile ב- 11/01/2015 02:16:20
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2015 19:57 |
|
| |
וואו האמת שזה כל כך מחוץ לתחום אצלי, עם רוב בני הדודים שלי לפחות מצד אחד גדלתי כשהם כמו אחים כך שזה בגלל לא שייך. תמיד היינו מלוכדים וכמובן לא שמרנו נגיעה כך שהמושג הזה בכלל לא קיים. אני ממש. הזדעזעתי בהתחלה מהרעיון של לשמור נגיעה מהם כי זה כאילו להכניס דברים שבכלל לא שייכים לראש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2015 20:47 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2015 16:34 |
|
| |
חח.. את יכולה לברר אילו בדיקות עשו משפחת פיזם. משפחה בחבד-
2 אחים נשואים ל2 אחיות. והילדים שלהם התחתנו... הם עשו איזה בדיקות קודם.יותר מדור ישרים. לא יודעת מה בדיוק..
המומחים לגנטיקה שהתגלו כאן מוזמנים לנתח כמה הבדל יש בין הגנים של בני הזוג...
זה לא אח ואחות עם אח ואחות. נראה לי שזה גם משמעותי..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2015 16:49 |
|
| |
2 אחים נשואים לשתי אחיות זה לא בעייתי בכלל, אבל אם הילדים מתחתנים בינהם באמת כדאי לעשות בדיקות גנטיות מקיפות..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2015 17:09 |
|
| |
זה לא כזה מורכב. שני אחים נשואים לשתי אחיות. נניח שכל אחד יש לו בן ובת. עכשיו לכל אדם יש שני עותקים של דנ"א. כשאדם מתחתן עם אשה עותק אחד של הגבר מתחבר עם עותק אחד של האשה. בהתאם לכך, שני האחים יהיו שותפים בממוצע בחמשים אחוז של הדנ"א של האח השני, וכך בשתי האחיות. עכשיו אם שני אחים נשואים לשתי אחיות, אז הילד של אחד יהיה לו 25% של הדנ"א של הילד השני בממוצע.
אצל הערבים זה בעיה רצינית כי שם מתחתנים הרבה עם בני דודים, ושם באמת יש בדיקות גנטיות מקיפות.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2015 17:22 |
|
| |
זה תלוי בהרכב הגנים של האחים והאחיות. (האמת במציאות זה לא בדיוק עותק מהאבא ועותק מהאמא אבל לשם הדיון נניח שזה כך)
יכול להיות שלראובן ושמעון יש כמה כרומוזומים זהים (ויכול להיות שהם שונים לגמרי) וכנ"ל לרחל ולאה.
אם הבן של ראובן ורחל והבת של שמעון ולאה יקחו את הכרומוזומים האלה הסיכוי למחלה גנטית גבוה מאוד..
|
|
|
|
|