| נשלח ב-12/1/2015 14:00 |
|
| |
גדלתם? תשלמו יותר...
זה נכון שככל שמתקדם הגיל.... השדכניות דורשות יותר ....? פתאום שמעתי מכמה שדכניות או חברות שמנסות לעשות שידוך ... "תראי... אם תשלמי שווה... אז יהיה יותר מרץ לטפל בשידוכים..." "תראי.. זה לעבוד קשה.... " אני הכי אשמח לתת למי שיגרום לי למצא את האושר שלי... אבל הגישה..... הגישה ...  נתקלתם בתופעה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 14:08 |
|
| |
אהה מוכר..... יש גיל מסויים ,שבו השדכניות אומרות שמכאן התעריף עולה... כמו כלל ברזל, שאין עליו עוררין.. לפעמים גם אם הסטטוס בעייתי ,אז הם תולות את זה בגיל, כי זה הכי פחות יפגע .... אגב ,התעריף שעולה במקרה הטוב, זה בגלל סיבת הגיל.. לסיבת הגיל מצטרפים, בעלי נכויות אלמנים או אלמנות, עם ילדים או בלי, גרושים וגרושות כנ"ל וכל אלה שבחברה מוגדרים כסוג ב לצערנו....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 14:08 |
|
| |
בסד
כן יש בזה משו...שמעתי עלזה אבל אפשר להבין כי כמה שיותר גודלים נהיים בררנים ומאידך ההצעות האיכותיות פוחתות... אבל לדעתי אם השדכנית לא התאמצה מי יודע מה ,זה ממש גזל לבקש יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 14:23 |
|
| |
כיפה.. תתנחמי, זה בכל גיל.... אני יחסית צעירה, ונתקלתי בזה הרבה....כך שזה לא עניין של גיל. אני יכולה גם להבין, לנהל שידוך זה חתיכת חור בראש.... וברגע שהשדכנית יודעת, שהיא תקבל תמורה ששווה לה את העבודה. הרבה יותר כייף לה ובוער לה לעבוד.... לי אישית לא אכפת לשלם כמה שאני יצטרך... אני חושבת שמגיע להן את זה בצדק!!
ואגב, ככה העולם עובד לא רק בשידוכים. משלמים יותר, היחס בהתאם....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 14:45 |
|
| |
זה אכן כך, שדכנות זה עסק, ואנשים צריכים להתפרנס. בכלל, ככל שהגיל עולה יש פחות שדכנים שמעוניינים לעבוד עם אתגרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 14:54 |
|
| |
אני מבינה את זה ...והדגשתי שאין לי שום בעיה לתת.... וברור שזו לא עבודה קלה... רק הגישה ...כשהכסף מגיע מלכתחילה ....ושמעתי את זה כמה פעמים רצוף.... אז עיניין אותי אם נתקלתם.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 14:58 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתב: |  | אני מבינה את זה ...והדגשתי שאין לי שום בעיה לתת....
וברור שזו לא עבודה קלה...
רק הגישה ...כשהכסף מגיע מלכתחילה ....ושמעתי את זה כמה פעמים רצוף....
אז עיניין אותי אם נתקלתם....
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
לפני שנים רבות, כשהייתי בן 21
הייתה שדכנית, אחת מן הכי הכי נחשבות..
היא בקשה ממני 700 שקל, דמי רישום
ועוד 4500 אם אתחתן דרכה...
כמובן שהסכמתי...P
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 15:02 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתב: |  | אני מבינה את זה ...והדגשתי שאין לי שום בעיה לתת.... וברור שזו לא עבודה קלה... רק הגישה ... כשהכסף מגיע מלכתחילה ....ושמעתי את זה כמה פעמים רצוף.... אז עיניין אותי אם נתקלתם.... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה הכוונה?מראש?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 15:05 |
|
| |
אני אישית לא משלם לשדכנים מראש, כי למדתי שברגע שהם מקבלים את הכסף אתה כמעט יותר לא שומע מהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 15:44 |
|
| |
| פרוזן כתבה: |  | כיפה.. תתנחמי, זה בכל גיל.... אני יחסית צעירה, ונתקלתי בזה הרבה....כך שזה לא עניין של גיל. אני יכולה גם להבין, לנהל שידוך זה חתיכת חור בראש.... וברגע שהשדכנית יודעת, שהיא תקבל תמורה ששווה לה את העבודה. הרבה יותר כייף לה ובוער לה לעבוד.... לי אישית לא אכפת לשלם כמה שאני יצטרך... אני חושבת שמגיע להן את זה בצדק!!
ואגב, ככה העולם עובד לא רק בשידוכים. משלמים יותר, היחס בהתאם.... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 15:46 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתבה: |  |
אני מבינה את זה ...והדגשתי שאין לי שום בעיה לתת.... וברור שזו לא עבודה קלה...
רק הגישה ...כשהכסף מגיע מלכתחילה ....ושמעתי את זה כמה פעמים רצוף.... אז עיניין אותי אם נתקלתם....
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 17:53 |
|
| |
לצערי כן....אבלל אני לא משלמת לפני ...
יש את האלה שמבקשים תשלום כל חודש....אני לא אוהבת את זה..יותר מתעסקים עם הביזנס במקום בעיקר...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 18:25 |
|
| |
אני גם משלם לקופת חולים יותר ככל שאני גדל.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 18:27 |
|
| |
חח משלם יותר לתרופות..
זה מזכיר לי תזקנים בבית מרקחת..עושים קנייה חודשית..מסכנים אבל אם אחד כזה לפני אני יודעת שהל לי שעה עכשיו...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 18:31 |
|
| |
מי לוקח יותר תרופות בשנה לדעתך, בן 10 או בן 25? 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 18:36 |
|
| |
25..דההההה
|
|
|
|