מה הנורמה בשידוכים? לפעמים קורה שאני בוחרת מקום שנוח לי להיפגש,אך יש בחורים שעושים "בעיות" ומתלוננים שצריך 2 אוטובסים כדי להגיע וכו'....ומציעים מקום אחר(עוד לפני שנפגשנו פעם אחת אפילו...) האם זה לגיטימי? האם אני צריכה לבוא לקראת?למרות שאדע שבמקום אחר לא ארגיש נוח וכך גם איכות הפגישה תרד... ובכלל האם זה מקובל שגבר מציע מקום אחר חלופי,שהבחורה לא מכירה ולא בטוח שנוח לה שם? האם זה לא סוג של "שליטה"? ובכלל לאיפה הג'אנטלמניות של הבחורים נעלמה?ממתי בחורה על עקבים צריכה לחפש מלון עלום שם?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/01/2015 11:15:58
נשלח ב-15/1/2015 11:53
בדרך כלל אני נותן לבחורה להחליט, אבל יש בנות שאוהבות כשהגבר מחליט להן, ואז אני זה שבוחר.
נשלח ב-15/1/2015 12:03
בסד
ז"א שגם אם תצטרך לנסוע ב2 אוטובוסים תתן לה להחליט? ומה זה אומר על גבר שנותן הצעות אחרות על פגישה ראשונה?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/01/2015 12:04:14
נשלח ב-15/1/2015 12:31
בסד
גם בנות מוזמנות לחוות דעה כאן
נשלח ב-15/1/2015 13:06
אני אישית נותן לבחורה להחליט למרות שהרבה פעמים ,הבחירות של הבחורות במקרה הטוב לא נוחות, במקרה הפחות טוב אגואיסטיות להחריד...
נשלח ב-15/1/2015 13:20
חייכנית770 כתב:
בסד
ז"א שגם אם תצטרך לנסוע ב2 אוטובוסים תתן לה להחליט? ומה זה אומר על גבר שנותן הצעות אחרות על פגישה ראשונה?
גם אם זה יקח לי שני אוטובוסים אני אתן לה להחליט. כמובן שאם יתברר לי שההצעה שלה היתה אנוכית, אז לא אמשיך איתה לפגישה נוספת.
תלוי איך הגבר מציע הצעות אחרות, אם הוא עושה את זה בלי להלחיץ אותה או לגרום לה להרגיש רע עם עצמה. הגישה, היחס, הלב, אלו הדברים הכי חשובים.
נשלח ב-15/1/2015 13:29
בס"ד
מה הכוונה אנוכית?אם בחורה אוהבת להיפגש רק במקום אחד,שרק שם היא מרגישה טוב עם עצמה,זה נקרא אנוכי? הרי יש מקומות שנפגשים בבית הבחורה...ולא משנה באיזה חור היא גרה... אז מה הגברים משווים את עצמם לבחורות? בחורה כשהיא מחליטה על מקום זה לדעתי לא בא מאנוכיות אלא ממקום ששם היא תוכל לבטא את עצמה טוב יותר.ולהכיר אותך טוב יותר וגם להקשיב כמו בן אדם....
נשלח ב-15/1/2015 13:35
אנוכית זו בחורה שאתה נוסע בשבילה שעתיים משלם דלק או נסיעות וואטבר.. מגיע עד אליה בגשם וברוחות... כשהיא כל הדרך שהיא עשתה לפגישה, 5 דקות הליכה או נסיעה מהביית.. זה לפעמים גובל באגואיזם טהור...
נשלח ב-15/1/2015 13:39
בסד
אולי אתה מדמיין?אולי גם היא נסעה הרבה זמן?והיו לה פקקים?והיא רצה לעשות פן לכבודך? ובחרה בגד שעות כדי להרשים אותך... אל תשכח שלבת לוקח שעה להתארגן לפגישה... ולי אישית לוקח שעה הנסיעה למרות שהעיר קרובה אלי,עד שהאוטבוס מגיע וזז... כך שזלא יפה לשפוט. חוצמזה שגבר אמור לבוא לאישה גם אם זה ליד הבית שלה. גברים שכחו מזה להיות ג'אנטלמנים. במקום לבוא עם רכב לאסוף אותנו אנחנו צריכות לדשדש נעלינו בבוץ ולראות פנים חמוצות שמסתכלות עלינו כאל אגואיסטיות
נשלח ב-15/1/2015 13:44
כשאני נפגש בקפה קפה בבני ברק ,והבחורה בני ברקית..אז היא לא נסעה הרבה אם היא נסעה...
נשלח ב-15/1/2015 13:46
לא אמרתי שאני לא אגיע לבחורה... אני אמשיך להיות גנטלמן אבל... אבדוק טוב האם הבחורה לא אגואיסטית זה הכל...
נשלח ב-15/1/2015 13:47
בסד
עדיין תאמין לי שמבחינה רגשית היא בזבזה הרבה יותר כוחות ממך. וגם מבחינת הזמן.כמו שתארתי לך לבחורה לוקח הרבה יותר זמן ומאמץ להתארגן לפגישה... ועל הגבר יש צווי של לחזר,אז הגיע הזמן שתחזרו קצת...וזה חלק מהחיזור-לבוא עד הבחורה.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/01/2015 13:51:15
נשלח ב-15/1/2015 13:50
אההה אמשיך להיות רומיאו ,רק שהבחורה תרגיש יוליה....
נשלח ב-15/1/2015 14:07
בסד
לפעמים זה יכול להראות כבחורה אגואיסטית/שתלטנית אבל לפעמים זה בה ממקורות אחרים א.אני למשל ישלי רטייה מכל גבר שקובע לי איפה ומתי להיפגש-ישר הוא נתפס בעיניי כשתלטן,ואני הרי מאד לא רוצה להתחתן עם שתלטן... כך שלפעמים הבחורה מתעקשת על מקום (גם איפה לשבת...)מסוים כדי לראות האם אתה אכפתי,גמיש,מתחשב ולא שתלטן... (זה שהיא יוצאת בסוף השתלטנית/האגואיסטית זה כבר סיפור אחר...שצריך לדעת לאזן) ב.דבר שני ישלי דפוס חשיבה שאומר "הגבר צריך לבוא לבחורה לכל מקום שתרצה,לשלם עליה,להיות אחראי שתחזור הביתה בשלום-תמיד,גם אם היא לא מוצאת חן בעיניו"-זה בעיניי גבר,כך שמי שלא נוהג כך נתפס בעיניי כלא גברי ולא אכפתי. ג.סיבה נוספת, שהבחורה לפעמים מעדיפה מקום מסוים כי רק שם היא יכולה להרגיש בטחון להכיר אותך בכייף- כך שגם אם היא מאד רוצה לבוא לקראת זה יפגע בסוף בהיכרות עצמה..לא חבל? ד.יש בחורות שלא אוהבות שינויים,ומפחדות ממקומות חדשים,כל מקום חדש גורם להן לחשש של "אולי אסתבך ולא אמצא את המקום"? "אולי שם לא יהיה לי נוח" אולי הן קצת חסרות בטחון ולא זורמות-אבל זה המצב.וזה ממש לא בא ממקום רע. ה.יש תפיסה רווחת בעולם שהבחורה מחליטה איפה שנוח לה-כך שהיא לא מרגישה שהיא עושה משהו לא בסדר בזה שהיא מציעה מקום שנוח בעיקר לה...
וזה הפרדוקס שלי. מצד אחד אני רוצה לעשות רושם של בחורה אכפתית ומאידך יש בי את כל הסיבות שכתבתי למעלה שמנעות ממני להיות כזאת.
יש למישהו פתרון שמאזן את העניין?
נשלח ב-15/1/2015 14:24
בדרך כלל מקובל שהבחור מגיע לאזור של הבחורה.
המקום עצמו בית מלון/קפה לי אישית ממש לא משנה.... רוצה תחליט, לא רוצה אני יחליט, מה זה משנה?!
נשלח ב-15/1/2015 14:31
בסד
משנה...יש מקום רחב ידיים שאת נבלעת בתוכו... ויש מקום קטן שאת מרגישה שכולם מקשיבים לך... יש מקום עם אור נעים ויש מקום עם אור מעצבן. יש מקום עם מלצרים שלא רגילים לפגישות במקום ויש מקום שהמלצרים מבינים והיחס בהתאם... יש מקום שהכורסאות/כיסאות וצורת הישיבה לא נוחה ויש מקום שאת מרגישה כמעט בבית. אהה ואל תשכחי שלי אין נט בפלאפון כך שלמצוא מקום שאני לא מכירה במקום לא דתי שעד שעובר שם יצור תימהוני עם כלב-זה עינוי לא קטן...