נשלח ב-15/1/2015 23:08
אורנה בנאי - לתת לחרדים נשק שיהרגו אחד את השני כך אמרה אורנה בנאי עכשיו בתוכנית מצב האומה למה נותנים לאחת כזאת להופיע כשהיא מלאה שנאה ורעל וכמו תמיד נשאל מה היה קורה כאן אם היתה אומרת כך על המגזר הערבי או מגזר אחר איפה אפשר להתלונן עליה ?
נשלח ב-15/1/2015 23:17
המטומטמת כבר התבטאה ב"צוק איתן" באותה תכנית על עצמה במילים אלו: "אני שמלאנית הזויה שאוהבת ערבים".
נשלח ב-15/1/2015 23:20
אייזין כתב: אורנה בנאי - לתת לחרדים נשק שיהרגו אחד את השני כך אמרה אורנה בנאי עכשיו בתוכנית מצב האומה למה נותנים לאחת כזאת להופיע כשהיא מלאה שנאה ורעל וכמו תמיד נשאל מה היה קורה כאן אם היתה אומרת כך על המגזר הערבי או מגזר אחר איפה אפשר להתלונן עליה ?
היט אישה חולנית. גם החילונים לא מסמפטים אותה.
איפה להתלונן? לא יודעת. אבל אולי להגיש המלצה לכפר שאול או אברבנאל.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-15/1/2015 23:47
כושי101 כתב: המטומטמת כבר התבטאה ב"צוק איתן" באותה תכנית על עצמה במילים אלו: "אני שמלאנית הזויה שאוהבת ערבים".
כאן זה סוג של הסתה לרצח לדעתי זה הרבה יותר חמור
נשלח ב-16/1/2015 00:11
היא הסיתה חרדים שיהרגו חרדים אחרים? את מי היא הסיתה? את תלמידי הרב מרקוביץ שירצחו את תלמידי פוניבז' של הרב כהנמן או שאת אנשי חזו"א 5 שירצחו את הזקן ממרא?
נשלח ב-16/1/2015 00:12
כלל גדול
שמאלני כשר אוהב ערבים ושונא חרדים.
(טומי לפיד היה יוצא דופן, בכל זאת ניצול שואה)
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-16/1/2015 00:18
מואי כתב: היא הסיתה חרדים שיהרגו חרדים אחרים? את מי היא הסיתה? את תלמידי הרב מרקוביץ שירצחו את תלמידי פוניבז' של הרב כהנמן או שאת אנשי חזו"א 5 שירצחו את הזקן ממרא?
זה שהרבה מזרחיסטים חושבים כמותה, לא הופך את זה לפחות הסתה.
נשלח ב-16/1/2015 01:36
אם גורי אלפי היה אומר את זה, הייתי מבין קצת למה להתעצבן, בכל זאת בנאדם שמסמפטים אותו אבל היא בכלל דפוקה שלא מתאימה לתוכנית והיא שם רק בגלל שהאחים בנאי לא הצליחו לשבץ אותה במקום אחר.
דרך אגב אחלה תוכנית...
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-16/1/2015 07:02
נשלח ב-16/1/2015 08:01
החרדים הורגים את השני מצויין, גם בלי נשק.
נשלח ב-16/1/2015 08:02
yeshivish כתב: היא הסיתה חרדים שיהרגו חרדים אחרים? את מי היא הסיתה? את תלמידי הרב מרקוביץ שירצחו את תלמידי פוניבז' של הרב כהנמן או שאת אנשי חזו"א 5 שירצחו את הזקן ממרא? זה שהרבה מזרחיסטים חושבים כמותה, לא הופך את זה לפחות הסתה.
זה רק מראה מה המזרחיסטים חושבים על החרדים
נשלח ב-16/1/2015 08:12
קרדיולוג כתב: כלל גדול שמאלני כשר אוהב ערבים ושונא חרדים. (טומי לפיד היה יוצא דופן, בכל זאת ניצול שואה)
טומי לפיד היה ימני בדעותיו, והתבטא בגלוי, עוד בטרם הצטרף לפוליטיקה, כנגד ערבים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-16/1/2015 08:34
מי רואה את התוכנית הפלצנית הזו? שמאלנים ומתנשאים עם בדיחות לא מצחיקות ולא הבנתי מה הקשר למזרחיסטים שהם חושבים? מדובר על אישה שמאלנית שגרה עם אישה ואוהבת ערבים
נשלח ב-16/1/2015 09:25
שור_זועם כתב: ולא הבנתי מה הקשר למזרחיסטים שהם חושבים? מדובר על אישה שמאלנית שגרה עם אישה ואוהבת ערבים
בס"ד אין קשר. סתם מצא לו איפה להשפריץ את השנאה שלו.
נשלח ב-16/1/2015 11:33
שור_זועם כתב: מי רואה את התוכנית הפלצנית הזו? שמאלנים ומתנשאים עם בדיחות לא מצחיקות ולא הבנתי מה הקשר למזרחיסטים שהם חושבים? מדובר על אישה שמאלנית שגרה עם אישה ואוהבת ערבים
בגלל שזה לא מענין אף אחד, הם מנסים לייצר כותרות ע"י אמירות גזעניות..או סתם שנאה לשמה, עיין ע' ביזי לבני מה שאמרה שם על נתניהו.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-16/1/2015 12:24
אוי נו באמת בתכניות ההזויות שלהם הכל נאמר חבל להוציא משפט מטומטם ולהיעלב ממנו אתה ממש נהנה להיעלב? משפט כזה כשהוא נאמר ברצינות - זה הסתה כשהוא נאמר בתוך בליל עצום של גיבובי שטויות זה השתטות נטו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
1 2 3 1 2 3 סך הכל 3 דפים.
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.