| נשלח ב-18/1/2015 16:12 |
|
| |
***אולה טרסדיאן- מקאן***
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2015 16:16 |
|
| |
מיאמוש, איך שאת מציגה את זה (וניסחת יפהפה!) נראה שלא ככ טוב לאולה. כאילו מה שהכי טוב לו זה להפוך להיות סוחר חיטים קטן... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2015 16:18 |
|
| |
נכון, באמת זה נשמע שלא היה טוב לו, הוא כל הזמן חלם על זה לחזור להיות סוחר חיטים קטן אפילו כשהוא הזה, זה אחד הדברים שנפלטו לו וגם כשברח, הוא חשב על זה שיחזור להיות סוחר חיטים...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2015 16:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2015 16:27 |
|
| |
מיאמוש, ניסוח ממש יפה!!
(ניתן להנות גם משניהם... ;) )
או שלא מבינים בספרים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2015 16:40 |
|
| |
יכול להיות שהוא לקח את זה בתור זה שאין ברירה, חייל, הוא בכל אופן יהיה, לא משנה מה שיקרה, בתור בן של בסטיאן יש לו תפקיד. אבל הוא יכל לקחת את זה בצורה שתגרום לו לדכאון מזה, שהוא לא מה שרוצים ממנו, והוא לא מה שהוא רוצה מעצמו. או שהוא יכול לקחת את זה, בצורה שמחה יותר, כי ממילא אין לו ברירה, אז לפחות שיהנה, שינצל קצת את זה שהוא חייל שילמד מזה את מה שהוא יכול ללמוד מזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2015 18:25 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-19/1/2015 18:35 |
|
| |
אבל לא ככ אם התאוריה.... לדעתי אחרי שאולה ראה שהבררה בידו להיות חייל, ושנטלו ממנו את חופש הבחירה, הוא בחר להתמקד בטוב שבדבר. לשכוח לעת עתה את השאיפות האישיות שלו ולשים אותן לרגע בצד. זה קשה. זה גם סוג של עבודת המידות. המון קבלת עול ומשמעת עצמית טמונים שם. ואת שתי התכונות האלה היו לו. לתפקיד הוא התמסר כל כולו. את נשנתו הוא נתן עליו. השקיע בו ובחייליו המון ככ! מפקדיו ראו זאת. חשו בזאת. ודרגת האקסידטור הגיע לו אך בגלל מי שהוא. יש לו עוד מה לעבוד. אין ספק. אך אני מעריצה אנשים כאלו! שעבודת המידות שלהם חזקה כל כך! הם נדירים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-19/1/2015 18:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2015 18:15 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-4/9/2015 10:28 |
|
| |
מסר נוקב להורים: חנוך לנער על פי דרכו- תנו לילד להגשים את מה שהוא רוצה להיות ולא את מה שאתם הייתם רוצים לעצמכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2015 04:06 |
|
| |
זאת מסקנה מסקנתית דבי:) אני חושבת שמצד אחד אולה הי'ה מעדיף את חייו של הסוחר הקטן. מצד שני יש את הקטע בו הוא הולך וסביבתו הפורחת מזמינה אותו להגשים את חלומותיו כולם אך כולם נותרו לצד עריסתו של התינוק ודודו הזועם, משו כזה... גם תכלס |כנה| אני באמת לא רואה את מהללאל שר צבא... זה גם יהי'ה חבל עליו, וגם יהי'ה לא מוצלח בעליל... אולה הרבה יותר לעניין:) נראה מה יהיו חלומותי'ה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2015 13:56 |
|
| |
מהללאל באמת רגיש מכדי להיות שר צבא קשוח, אבל הוא בהחלט יכול להיות מפקד מדהים, שדואג לחייליו בשדה הקרב. מתאים לו מנהיג.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2015 20:53 |
|
| |
אני חושבת שאולה הוא פשוט טיפוס שעושה את מה שמצופה ממנו.. אם עכשיו צריך שהוא יהיה חייל, הוא יהיה חייל. הוא לא ממש מערב פה רצונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2015 20:54 |
|
| |
ובאמת מעניין מה יקרה איתו עכשיו.. בזבוז אם הוא יחזור להיות סוחר חיטים קטן
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2015 23:05 |
|
| |
ברור שבזבוז! הרי בכל מקרה, כשרונותיו הם אלו שהביאו אותו לכדי היות האקסידטור הצעיר ביותר... התהליך שהוא צריך לעבור הוא השלמה עם דרך החיים הסלולה שלו.
ואני ממש מסכימה שאולה עושה מה שמצופה ממנו. אולי זה בגלל הסיטואציה שלתוכה הוא גדל- ילד שתפקידו לרצות את הוריו המאמצים.
|
|
|
|
|