שלום ,
יצרתי דוחות בתוכנה שבניתי , ואני רוצה שיופיע בדוחות "הופק ע"י " (המשתמש בתוכנה )
איך אני עושה את זה?
תודה
נשלח ב-26/1/2015 21:59
איך המשתמש עושה לוג אין?
נשלח ב-1/2/2015 20:39
בסוף הסדרתי , תודה בכל מקרה .. אבל השאלה הקודמת שלי הייתה שיש לי דוחות שבינתי ואני רוצה לשייך את זה ללקוח שאני לוחץ הדפסה זה ידפיס לי את החשבונית של הלקוח בלבד ולא חשבונית של לקוח אחר .. תודה על העזרה
נשלח ב-1/2/2015 20:52
בפקודת ההדפסה אתה מוסיף מסנן
נשלח ב-1/2/2015 20:58
אוקיי תודה אנסה את זה ... ולא הצלחתי לעשות טופס פשוט של לוגין יש מצב לקבל הסבר ?מ אני רוצה שהמשתמש יכניס שם משתמש וסיסמה .. אבל שזה היה קל לבנות את הטופס הזה
נשלח ב-1/2/2015 21:17
1. תיצור טבלה עם שמות המשתמש והסיסמאות
2. טופס (דו שיח) שמקושר לטבלה הנ"ל עם תיבה משולבת של כל השמות
3."סיסמה", ששם יכניסו את הסיסמה.
תיבה לא מאוגדת עם תבנית עיצוב
4. כפתור "אישור" עם קוד שבודק התאמה בין הסיסמה למשתמש, ומעבר הלאה כשיש התאמה.
5. רצוי לשמור משתנה גלובלי (או שורה בטבלה מקומית) עם המשתמש לשימוש עתידי בטפסים ודוחות.
נשלח ב-2/2/2015 01:26
היי , לא הצלחתי לעשות את מה שאמרת לגביי הדוחות עם המסנן , אפשר הסבר יותר מעמיק?
נשלח ב-2/2/2015 20:32
כשאתה מוסיף פקד לטופס, יש פקודה (או מקרו או קוד vba) שמגדירה מה הלחצן יבצע.
כשאתה מגדיר לו את הפקודה להדפיס דוח או לפתוח דוח במצב הדפסה, יש לפקודה מאפיין שמגדיר לפתוח את הדוח עם מסנן מסויים (למשל קוד לקוח=לקוד הלקוח הנוכחי)
נשלח ב-2/2/2015 20:52
אוקי, אני עובד הרוב על מאקרו .. יש דרך אחרת בלי לכתוב קוד?
נשלח ב-2/2/2015 21:22
במקרו יש שורה "מסנן", תכתוב שם את המסנן שלך , והדוח יודפס לאחר הסינון
תודה רבה על העזרה .. ועל הקובץ אבל סתם לדוגמה הכנסתי בטבלה בקובץ הזה שם משתמש וסיסמה ואז שלחתי על הלחצן כניסה זה אמר לי שיש לי שגיעה... אז אני רוצה לבנות גם טופס לוג אין שבזמן שהמשתמש לא כותב סיסמה נכונה או שם משתמש זה לא יכנס למערכת .. ומעדיף לעשות את זה בלי קוד או תסריט
נשלח ב-3/2/2015 13:24
תפתח את המקרו שיש בטופס, ותשנה את הפקודות שם לאיזה שאתה רוצה.
אני לא יודע איך אפשר לעשות בצורה אחרת.
נשלח ב-3/2/2015 14:21
אוקיי , תודה ויש אפשרות שתעשה דוגמה לשאלה הקודמת של בניתי טופס לקוחות עם שם, תעודת זהות ,ומספר פלאפון , ובניתי עוד טופס של חשובנית אני רוצה שהשדות מהפרטי לקוח יופיעו גם בחשבונית .. (טופס נפרד מהפרטי לקוחות) איך אני עושה את זה?
נשלח ב-3/2/2015 22:27
טבלאות מקושרות.
אין לי מושג איך בנית את התוכנה שלך, אבל זה אחד הדברים הבסיסיים באקסס.
נשלח ב-3/2/2015 22:49
בניתי טבלה של לקוחות עם הפרטים הבאים : תעודת זהות,שם פרטי,שם משפחה,כתובת וטלפון .. בניתי עוד טופס של חשבונית גם עם הפרטים האלו אבל במקום כול פעם למלא את הפרטים בטופס חשבונית אני רוצה להקיש את המספר זהות של הלקוח והפרטים יעלו לי במסך של החשבונית ... אני לא מצליח להבין איך אני עושה את זה