בית פורומים תמיכה טכנית

אקסס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/1/2015 22:39 לינק ישיר 
אקסס

שלום ,
יצרתי דוחות בתוכנה שבניתי , ואני רוצה שיופיע בדוחות "הופק ע"י " (המשתמש בתוכנה )
איך אני עושה את זה?

תודה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2015 21:59 לינק ישיר 

איך המשתמש עושה לוג אין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2015 20:39 לינק ישיר 

בסוף הסדרתי , תודה בכל מקרה ..
אבל השאלה הקודמת שלי הייתה שיש לי דוחות שבינתי ואני רוצה לשייך את זה ללקוח שאני לוחץ הדפסה זה ידפיס לי את החשבונית של הלקוח בלבד ולא חשבונית של לקוח אחר ..
תודה על העזרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2015 20:52 לינק ישיר 

בפקודת ההדפסה אתה מוסיף מסנן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2015 20:58 לינק ישיר 

אוקיי תודה אנסה את זה ... ולא הצלחתי לעשות טופס פשוט של לוגין יש מצב לקבל הסבר ?מ אני רוצה שהמשתמש יכניס שם משתמש וסיסמה .. אבל שזה היה קל לבנות את הטופס הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2015 21:17 לינק ישיר 

1. תיצור טבלה עם שמות המשתמש והסיסמאות 2. טופס (דו שיח) שמקושר לטבלה הנ"ל עם תיבה משולבת של כל השמות 3."סיסמה", ששם יכניסו את הסיסמה. תיבה לא מאוגדת עם תבנית עיצוב 4. כפתור "אישור" עם קוד שבודק התאמה בין הסיסמה למשתמש, ומעבר הלאה כשיש התאמה. 5. רצוי לשמור משתנה גלובלי (או שורה בטבלה מקומית) עם המשתמש לשימוש עתידי בטפסים ודוחות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2015 01:26 לינק ישיר 

היי , לא הצלחתי לעשות את מה שאמרת לגביי הדוחות עם המסנן , אפשר הסבר יותר מעמיק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2015 20:32 לינק ישיר 

כשאתה מוסיף פקד לטופס, יש פקודה (או מקרו או קוד vba) שמגדירה מה הלחצן יבצע. כשאתה מגדיר לו את הפקודה להדפיס דוח או לפתוח דוח במצב הדפסה, יש לפקודה מאפיין שמגדיר לפתוח את הדוח עם מסנן מסויים (למשל קוד לקוח=לקוד הלקוח הנוכחי)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2015 20:52 לינק ישיר 

אוקי, אני עובד הרוב על מאקרו .. יש דרך אחרת בלי לכתוב קוד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2015 21:22 לינק ישיר 

במקרו יש שורה "מסנן", תכתוב שם את המסנן שלך , והדוח יודפס לאחר הסינון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2015 21:35 לינק ישיר 

וכאן יש לך קובץ עם דוגמה למסך לוג אין http://www.upf.co.il/file/268332635.html

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2015 01:08 לינק ישיר 

תודה רבה על העזרה .. ועל הקובץ אבל סתם לדוגמה הכנסתי בטבלה בקובץ הזה שם משתמש וסיסמה ואז שלחתי על הלחצן כניסה זה אמר לי שיש לי שגיעה... אז אני רוצה לבנות גם טופס לוג אין שבזמן שהמשתמש לא כותב סיסמה נכונה או שם משתמש זה לא יכנס למערכת .. ומעדיף לעשות את זה בלי קוד או תסריט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2015 13:24 לינק ישיר 

תפתח את המקרו שיש בטופס, ותשנה את הפקודות שם לאיזה שאתה רוצה. אני לא יודע איך אפשר לעשות בצורה אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2015 14:21 לינק ישיר 

אוקיי , תודה
ויש אפשרות שתעשה דוגמה לשאלה הקודמת של בניתי טופס לקוחות עם שם, תעודת זהות ,ומספר פלאפון , ובניתי עוד טופס של חשובנית אני רוצה שהשדות מהפרטי לקוח יופיעו גם בחשבונית .. (טופס נפרד מהפרטי לקוחות) איך אני עושה את זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2015 22:27 לינק ישיר 

טבלאות מקושרות. אין לי מושג איך בנית את התוכנה שלך, אבל זה אחד הדברים הבסיסיים באקסס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2015 22:49 לינק ישיר 

בניתי טבלה של לקוחות עם הפרטים הבאים : תעודת זהות,שם פרטי,שם משפחה,כתובת וטלפון ..
בניתי עוד טופס של חשבונית גם עם הפרטים האלו אבל במקום כול פעם למלא את הפרטים בטופס חשבונית אני רוצה להקיש את המספר זהות של הלקוח והפרטים יעלו לי במסך של החשבונית ... אני לא מצליח להבין איך אני עושה את זה 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > תמיכה טכנית > אקסס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext