| נשלח ב-28/1/2015 08:16 |
|
| |
עד הסוף למטרה
אתמול יצא לי להפגש עם המורה שלי לנגינה,שמאז שהתחתנו לא התראינו. לפני החתונה, היא הרבה דחקה בי לצאת ולהפגש, ואפילו התאכזבה מפעמים שהורדתי בחורים, סתם, לדעתה. אני זוכרת שלפני החתונה היה לי קשה, קשה מאד אפילו. הדילמות והפחדים לא הרפו ממני, והיו פעמים שכמעט התייאשתי, ואז שוב קמתי, והתייאשתי.. ברקע ריחפה השאלה האם אשאר רווקה לנצח? האם לא אמצא את זה שאהבה נפשי? והפחד הזה הרעיד אותי , הפחיד אותי, טלטל אותי, ולפעמים כמעט כמעט גרם לי לעשות שגיאות. לא התפשרות, שגיאות. שגיאות מסוג של לשכנע את עצמי לנסות עם ההוא שאני לא כזה מעריכה, "אבל היי, שטויעס, הוא בחור עם מידות טובות, אין את הריגוש? ההתלהבות מכל הלב ממי שלפניך? זה יקרה אחרי החתונה" או "מי אמר שחייבים את זה" אבל לא נתתי לעצמי להתפתות לזה, ובצער גדול, שוב הורדתי. להתפשר? התפשרתי, אלוקים עדי שניסיתי. רציתי מישהו מסויים. והוא? בחור עם מידות טובות, שיהיה בעל טוב, שיהיה מעניין, חכם, ושיהיה לנו טוב ביחד. ניסיתי מה לא? גם דברים שלא מקובלים, קבלתי על מוסכמות. אני מוכנה לנסות הכל, להפגש עוד ועוד, העיקר שיהיה לי מישהו שיהיה לי טוב איתו. הכל. חוזר בתשובה (אבל גיליתי שבד"כ יש פערים שא"א לגשר..) , חצי עובד חצי לומד, ועוד ועוד.
אתמול, כשהמורה שלי פגשה אותי, היא הזכירה לי את אותם רגעים ,התלבטויות, פחדים. היא אמרה לי שהיא למדה ממני משהו אחד חזק, והיא חוזרת ומזכירה אותי המון לתלמידות שלה. והוא: כח הרצון. חוזק נפשי לעמוד מול מה שרוצים באמת. ולעשות הכל הכל כדי להגיע אליו. אליו, ולא למדומה שלו.
זהו, רציתי לחזק אתכם , אתם שעומדים בפרק השידוכים, אל תתנו לגלים לשבור אתכם. תראו נגדכם תמיד את המטרה, ותתעקשו לחתור אליה חזק חזק. לא משנה כמה חומות ניצבים לפניכם, תתחתנו עם מישהו שאתם יודעים שיהיה לכם טוב איתו. ומאידך תנסו, שוב ושוב תנסו, אל תכנעו לפחדים שלכם, תנסו..עד שזה יגיע.
איך אמרה לי המורה? יש הרבה כאלו שהתייאשו רגע לפני ההצלחה, ולעולם לא ידעו שהם היו מרחק נגיעה ממנו.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2015 08:46 |
|
| |
כל מילה בסלע... רק לחשוב ,אם כולם היו חושבים ככה.. כמה אנשים כבר היו מאושרים...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2015 08:46 |
|
| |
לכל אחת שהתעקשה וקבלה את מה שהיא חיפשה (אני מדבר מעל גיל מסוים), יש שתים שנשארו רווקות. הודעות מסוג זה, זה מה שגורם להמון בנות לא להתפשר ולחפש את מה שלא קיים. הודעות אלו המעודדות תקוה לא מציאותית, הן אלה שמאמללות את הבנות!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2015 08:48 |
|
| |
דבריי נאמרו בציניות... בלמיישע הרבה מן הסרוב להתפשר.. הוא זה שמונע את האושר מהרבה..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2015 18:13 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | לכל אחת שהתעקשה וקבלה את מה שהיא חיפשה (אני מדבר מעל גיל מסוים), יש שתים שנשארו רווקות. הודעות מסוג זה, זה מה שגורם להמון בנות לא להתפשר ולחפש את מה שלא קיים. הודעות אלו המעודדות תקוה לא מציאותית, הן אלה שמאמללות את הבנות! |
|
2 צדדים למטבע. כללו של דבר ; אנחנו אמורים להתגמש עד לגבול מסוים ; שנרצה את ההצעה הזאת. כל הצעה לגופה, וכל אחד עם הרצונות האישיים שלו שהוא אמור לעמוד עליהם.  עלינו להיות נאמנים למה שאנחנו מרגישים.  (גם אם כל העולם יצעק אחרת, אלא שאז מומלץ לפנות ליעוץ.) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2015 21:01 |
|
| |
|
| נשלח ב-29/1/2015 00:35 |
|
| |
שיגוחיש, אני דוקא חושב ששטויעס צודקת. להתפשר פירושו לוותר, ואלו שלוחצים לסגור וורט - לרוב זה מאובר רצון טוב לראות עוד בתים בעם ישראל.... אבל מה אחר כך?
כמובן שיש גם אמת בדבריך, אז אסייג אותם בכך שאלו שלא מוצאות\ים את שחפצה ליבם זה בגלל שחיפשו כמו שאמרו פה משהו שלא קיים... או רצו גם וגם וגם.... וזו טעות.
אני לא חושב שעל זה דיברה כותבת האשכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2015 09:04 |
|
| |
ספרדי אף אחד לא אמר לסגור בלי להרגיש חיבור ורצון אבל הכותרת הזאת עד הסוף למטרה.. רבים חללים הפילה כמה כאלה ,יכלו להיות מאושרים אף אחד לא אמר, שלא לעמוד על מהויות. ומהויות, הם בסיס רוחני שאיפות זהות לצורת הביית, וחיבור רגשי ומנטלי שמתפתח מפגישה לפגישה כיום, ישנם הרבה נשמות טובות, שהפכו יתרונות חלומות העדפות, למהויות ועוד אומרים לעצמנו זה המטרה...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2015 15:17 |
|
| |
אם כבר לקחו כאן את הקב"ה כעד... אז גם אני. ה' עדי. התפשרתי. הייתי מוכנה לנסות עם בחורים שיש דברים שלא קל לי לקבל... ואז כשאנשים (שצריך להרוג) הצליחו לתפוס אותי בנקודת משבר ולהגיד לי "את כבר גדולה מידיי" (אני לא) והאמנתי להם. אז החלטתי שאני רוצה קודם כל בחור עם מידות טובות. וגם את זה אין. מסתבר... אז תפסיקו לקשקש על זה שבחורות רוצות גם וגם וגם... או דברים שלא קיימים. אאכ התכוונתם שגם בחורים עם מידות טובות- גם זה אין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2015 15:21 |
|
| |
מריח לי פמניזם טהור... בכל אופן אני לא מאשים ואמר שרק הבנות רוצות גם וגם וגם ,גם הבנים זו בעייה חוצה מגדרים חוגים עדות.. ולא כל הבנים, כמו שלא כל הבנות...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2015 15:23 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
מריח לי פמניזם טהור... בכל אופן אני לא מאשים ואמר שרק הבנות רוצות גם וגם וגם ,גם הבנים זו בעייה חוצה מגדרים חוגים עדות.. ולא כל הבנים, כמו שלא כל הבנות...
|
|
יש לציין שחוש הריח שלך נהדר. כן, יש לא מעט בחורים היום -נטולי כל זיק של מידות טובות. (כמובן שאפשר לומר את זה גם על בחורות...) רק הייתי מצפה מהחבר'ה המאורסים כאן... לדבר קצת פחות על מה שדורשים אלה שעדיין לא מאורסים או וואטאבר.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2015 15:25 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | | טום888 כתב: |  |
מריח לי פמניזם טהור...
בכל אופן אני לא מאשים ואמר שרק הבנות רוצות גם וגם וגם ,גם הבנים
זו בעייה חוצה מגדרים חוגים עדות..
ולא כל הבנים, כמו שלא כל הבנות...
|
|
יש לציין שחוש הריח שלך נהדר.
כן, יש לא מעט בחורים היום -נטולי כל זיק של מידות טובות.
(כמובן שזה נכון בהחלט לומר את זה גם על בחורות...)
רק הייתי מצפה מהחבר'ה המאורסים כאן... לדבר קצת פחות על מה שדורשים אלה שעדיין לא מאורסים או וואטאבר..
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2015 15:27 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | | טום888 כתב: |  |
מריח לי פמניזם טהור...
בכל אופן אני לא מאשים ואמר שרק הבנות רוצות גם וגם וגם ,גם הבנים
זו בעייה חוצה מגדרים חוגים עדות..
ולא כל הבנים, כמו שלא כל הבנות...
|
|
יש לציין שחוש הריח שלך נהדר.
כן, יש לא מעט בחורים היום -נטולי כל זיק של מידות טובות.
(כמובן שזה נכון בהחלט לומר את זה גם על בחורות...)
רק הייתי מצפה מהחבר'ה המאורסים כאן... לדבר קצת פחות על מה שדורשים אלה שעדיין לא מאורסים או וואטאבר..
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|

|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2015 01:18 |
|
| |
לא יודע אם ההודעות האחרונות כוונו למה שאני רשמתי אבל אם כן אני אסביר את עצמי. אני מסכים מאד עם כותבת ההודעה שאמרה שצריך ללכת "עד הסוף למטרה", לחפש את מה שאנחנו באמת רוצים.... ולא להתפשר!! אחד הכותבים כאן אמר לה שבגישה הזאת יש רבים שנשארו רווקים ורווקות... אז אני אומר שזה לא סותר! אפשר לחפש ולדרוש את מה שאנחנו מחפשים\רוצים, אך בתנאי שזה בא לאחר מחשבה אמיתית וריאלית, בלי לחפש חלומות ולחיות בסרטים
וכוונתי היתה לכל אלו שהולכים בדרך הנ"ל ללא שום קשר לפמניזם או עדות
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2015 10:30 |
|
| |
אוי לעיניים שכך רואות
| tootii2 כתבה: |  |
אם כבר לקחו כאן את הקב"ה כעד... אז גם אני.
ה' עדי. התפשרתי. הייתי מוכנה לנסות עם בחורים שיש דברים שלא קל לי לקבל...
ואז כשאנשים (שצריך להרוג) הצליחו לתפוס אותי בנקודת משבר ולהגיד לי "את כבר גדולה מידיי" (אני לא) והאמנתי להם.
אז החלטתי שאני רוצה קודם כל בחור עם מידות טובות.
וגם את זה אין. מסתבר...
אז תפסיקו לקשקש על זה שבחורות רוצות גם וגם וגם... או דברים שלא קיימים.
אאכ התכוונתם שגם בחורים עם מידות טובות- גם זה אין.
|
|
אנשים שצריך להרוג ?? !!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 30/01/2015 10:33:17
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2015 10:41 |
|
| |
יש לי הרגשה שכולכם חושבים אותו הדבר, וכל אחד מציג צד אחר של המטבע. על כל פנים, לא מחפשים איזו אידיליה או פנטזיה, מחפשים הצעה מתאימה, הצעה שתמצא חן בעינינו בכל הפרמטרים החשובים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|