| נשלח ב-1/2/2015 12:43 |
|
| |
בעיה נפשית בעבר
בסד
שלום חבר'ה,מה נשמע? ברצוני לשאול איך מתייחסים לשידוך,שבבירורים מעמיקים מגלים שהיה לבחור בעבר בעיה נפשית. האם נותנים לזה מקום ושואלים על זה את השדכנית(וכך אולי גם יוצרים שם רע לבחור,כי לא בטוח שהשדכנית מודעת לעניין) האם לדעתכם פוסלים מראש?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 12:57 |
|
| |
חובה לבדוק ולברר... אם יש השלכות, למה שהיה בעבר ברור שצריך להתייעץ עם רב איך ומה ... וברור שלא לשלול על הסף, יכול להיות שהבחור השתקם, ורק בנה את עצמו.. שווה לבדוק ,מה שבטוח חובה לבדוק....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 12:59 |
|
| |
בסד
אבל יש סיכון שהבעיה תפרוץ לו גם בעתיד....רק הפחד הזה וכבר יש סטיגמה שלילית עוד לפני שרואים את הבחור...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 13:02 |
|
| |
יש חשש כזה ,לא צריך להתעלם ממנו זה ברור עם זאת למה לשלול?הרי יכול להיות שאין לו והוא בחור מקסים? לכן צריך לדרוש ולחקור טוב, בפרטים להתייעץ עם המבינים בדבר לצעוד בזהירות .. תפילות וה יעזור!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 13:07 |
|
| |
בסד
איך דורשים וחוקרים היטב?דרך מי?לשאול ישירות?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 13:14 |
|
| |
אפשר לדרוש את התיק הרפואי של הבחור..הרופא שטיפל בו וכו הכי טוב שתתיעצי עם רב שאת מכירה שידריך אותך איך ומה...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 13:28 |
|
| |
בסד
ת'אמת?בקושי יש לי חשק להיפגש...נגמרו לי הכוחות נפש... אז עוד להתאמץ?לברר?עם סכנה ליפול בפח?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 13:31 |
|
| |
בסד
איך אפשר לדרוש תיק רפואי?אם אני רוצה לא לפגוע בבחור/לגרום לו לשם רע ע"י שאספר לשדכנית את המידע?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 13:33 |
|
| |
בסד
אגב,יש כאלה שהולכים לרופא פרטי כך שגם תיק רפואי זה לא הסמכתא לכשירותו הנפשית...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 13:37 |
|
| |
תשמעי הבחור מודע לזה שיש לו עבר כזה הוא צריך להגיד תודה שאת לא פוסלת אותו על הסף.. אם אי אפשר לבדוק רופא פרטי חסוי וכו..אז לא נגשים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 13:40 |
|
| |
בסד
מממ ת'אמת שממש באלי לפסול אותו על הסף... רק המצפון והרחמים המטופשים האלה לא נותנים לי... פתאום צפה לי מחשבה "מה היה קורה אם לך היה דבר כזה?היית רוצה לקבל כזה יחס"?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 13:44 |
|
| |
תשמעי ,יש הרבה שהיו להם הצעות כאלה ואחרות ,שהיו להם סיבות טובות לפסול על הסף, איכשהוא לא פסלו נפגשו..והיום חיים באושר... זה לא עניין של מצפון ורחמים זה עניין שאולי השד לא ממש כזה מפחיד ...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 13:47 |
|
| |
בסד
השד מאד מפחיד כשהוא פוגש בחורה דמיונית ופחדנית כמוני...גם אם אפגש וארצה אותו הפחד שיחזור לו ה"שריטה" בעתיד... ילווה אותי כל ימי חיי 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 14:04 |
|
| |
אם תבררי את הדבר במאתיים אחוז ,תפגשי ותגלי בחור מקסים שתתחברי אליו ,הפחד שישנו כרגע יתפוגג כחלום יעוף........
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 14:35 |
|
| |
קודם כל אין עניין להכניס את השדכנית לסיפור, אלא אם כן שאלת רב והוא אמר לך שאת יכולה להגיד לשדכנית..
תבדקי אם זה בעייה תורשתית....ואצל הבחור ממה זה נבע..מה גרם לו להתפרצות ,באיזה גיל,אם יש השלכות על החיי היומיום,תיסכולים,לוקח תרופות או לקח ואם כן איזה..קיצר עבודת שורשים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 14:38 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | קודם כל אין עניין להכניס את השדכנית לסיפור, אלא אם כן שאלת רב והוא אמר לך שאת יכולה להגיד לשדכנית..
תבדקי אם זה בעייה תורשתית....ואצל הבחור ממה זה נבע..מה גרם לו להתפרצות ,באיזה גיל,אם יש השלכות על החיי היומיום,תיסכולים,לוקח תרופות או לקח ואם כן איזה..קיצר עבודת שורשים... |
|
אז תצא איתו למסע שורשים במחנות בפולין?
|
|
|
|
|