|
|
| נשלח ב-1/2/2015 15:52 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | מה הבעיה ללכת ולראות אם זה משהו "יוצא מן הכלל" שאת מוכנה בכל זאת להמשיך או שאם זה משהו בינוני זה יצטרף למכלול השיקולים להורדה? |
|
לא כל דבר אפשר לראות....אם למשל הוא לוקח כדור אז עד שהכדור התפוגג א"א לחלום שיש לו בעייה...ויש כאלה שמשחקים טוב מאוד בפגישות ורק אחרי החתונה מגלים באמת מי הם ומה הבעיות שלהם...
סיכון...חייכנית בשבילך, תבררי טוב ואחכ תשאלי רב....זה לא כזה פשוט העניין הזה..
ואם כבר קבעו פגישה אז או שתגידי שאת חולה למרות שלדעתי זה לא יפה...או שתפגשי ומקסימום תורידי אחרי הפגישה מכל סיבה שתבא לך..
גוד לאק!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 15:53 |
|
| |
למה כוונתך בעיה נפשית? אם מדובר במשהו קל הרי שלעתים בחור כזה יכול להיות רגיש יותר ומתחשב שבעתיים מבחור שכל חייו באו אליו על מגש של כסף. מה שכדאי לבדוק לדעתי זה שהבחור היה מודע לבעיה שלו וטיפל בה, אם באמצעות טיפול פסיכולוגי ואם באמצעות טיפול פסיכיאטרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2015 15:57 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | מה הבעיה ללכת ולראות אם זה משהו "יוצא מן הכלל" שאת מוכנה בכל זאת להמשיך או שאם זה משהו בינוני זה יצטרף למכלול השיקולים להורדה?
לא כל דבר אפשר לראות....אם למשל הוא לוקח כדור אז עד שהכדור התפוגג א"א לחלום שיש לו בעייה...ויש כאלה שמשחקים טוב מאוד בפגישות ורק אחרי החתונה מגלים באמת מי הם ומה הבעיות שלהם...
סיכון...חייכנית בשבילך, תבררי טוב ואחכ תשאלי רב....זה לא כזה פשוט העניין הזה..
ואם כבר קבעו פגישה אז או שתגידי שאת חולה למרות שלדעתי זה לא יפה...או שתפגשי ומקסימום תורידי אחרי הפגישה מכל סיבה שתבא לך..
גוד לאק! |
|
יש כאלה?! כולם משחקים טוב מאוד בפגישות, עוד לא פגשתי זוג אחד שיכול להעיד על עצמו שהכיר אחד את השני טוב בשלב הפגישות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2015 11:47 |
|
| |
בסד
אני לא משחקת את עצמי טוב מאד..אני פשוט אני...אולי זה גורם לרתיעה מסוימת? לי אין כוח לעשות הצגות... אולי בגלל זה אני עדיין רווקה?(=
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2015 12:46 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בעיה נפשית בעבר
בסד
שלום חבר'ה,מה נשמע? ברצוני לשאול איך מתייחסים לשידוך,שבבירורים מעמיקים מגלים שהיה לבחור בעבר בעיה נפשית. האם נותנים לזה מקום ושואלים על זה את השדכנית(וכך אולי גם יוצרים שם רע לבחור,כי לא בטוח שהשדכנית מודעת לעניין) האם לדעתכם פוסלים מראש?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2015 12:58 |
|
| |
בסד
דבר שני אם יש הצעה נורמלית אנלא יעלה שאלה לכאן...ואם לא העליתי כאן הרבה שאלות בתקופה האחרונה זה אומר משהו לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2015 13:59 |
|
| |
חייכנית, ועדיין יתכן שאתם מתאימים. שמעת שהוא דוסי מדי יתכן שזה לא בידיוק, יש לפעמים שמועות שאין להם בסיס, יש משברים שזה אפילו בלי כדורים. קודם, תיפגשי, בהמשך, תהיי יותר חכמה, ותוכלי אם תירצי להפגש עם הרופא שלו יהיה מעניין נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2015 14:04 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
אני לא משחקת את עצמי טוב מאד..אני פשוט אני...אולי זה גורם לרתיעה מסוימת? לי אין כוח לעשות הצגות... אולי בגלל זה אני עדיין רווקה?(= |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2015 14:20 |
|
| |
נ. ב. ואם תחליטי שהוא מתאים לך אז איזה גורם מטעמך ידבר איתו אישית. כדאי להפגש כדי לבדוק במה דברים אמורים. היות והבטחת. ותזרמי פחות בפגישות שתיקה יפה לחכמים, קל וחומר לחכמות, שימי לב שכיף לשתוק לפעמים ולהקשיב למה שקורה. גברים אוהבים מישהיא אצילית  בהצלחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2015 15:44 |
|
| |
בסד
אני אצילית אבל דווקא בפגישות בזמן האחרון אני נפתחת יותר מדי...וזה פשוט לא בשליטה...זה משהו שקורה עם הגיל כנראה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2015 15:45 |
|
| |
בסד חוצמזה שממד לא כייף לשתוק ליד גבר שגם שותק ולא מתאמץ לפתח שיחה...זה ממש סיוט עבורי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2015 16:06 |
|
| |
אני לא מבין כתבת שבעבר הייתה לו בעיה והנה כעת אני רואה שיש לו בעיה גם בהווה....
|
|
| נשלח ב-2/2/2015 20:36 |
|
| |
קודם כל יש בפירוש זוגות שהכירו היטב בפגישות
ואנחנו ההוכחה. דבר שני- בעיה נפשית זה סיכון מאד מאד גדול. את יודעת במה בדיוק מדובר? שלא לדבר על זה שרוב העניינים האלו תורשתיים
|
|
|
|
|