|
|
| נשלח ב-3/2/2015 13:26 |
|
| |
מה לא נכון צודק חכם בזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 13:28 |
|
| |
בסד
כסיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 13:33 |
|
| |
בסד
כשאתה תעבוד יום שלם עם מעסיק תבין למה מגיע לגבר כזה מחבט בראש כדי שיסתדרו לו כמה ברגים ויבין את מקומו בבית....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 13:45 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 14:03 |
|
| |
בסד
חחח שאלה טובה. מאותה סיבה שאת רוצה להתחתן. זה שאישה רוצה להתחתן זלא אומר שהיא רוצה להתחתן עם שוביניסט.
דבר שני,אני ממש עצבנית היום אז קבלו בהבנה אותי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 14:09 |
|
| |
אשה דעתנית יכולה לבחור במודע ללכת אחרי הבעל. זאת אומרת, דעתנות והתמסרות לא חייבים להיות סותרים, הם גם יכולים להעמיק אחד את השני.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 14:17 |
|
| |
בסד
גם גבר דעתן יכול לבחור במודע להיות סמרטוט לאישתו... דעתנות וסמרטוטיות לא סותרים.זה גם יכול להעמיק אחד את השני.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 14:32 |
|
| |
למה את חושבת ,שאשה כשרה שעושה רצון בעלה, פירושו להיות סמרטוט שפחה או וואטבר? אם הבעל הולך על פי תורה ,אין סתירה לבין זה שהוא יתן את הטון ,לבין מעמדה של האשה...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 14:34 |
|
| |
בסד
יש גברים שלא שווים את האישה הכשרה שעושה רצון בעלה מכיוון שהם נהפכו לנקבות הגיע זמנם לעשות את רצון נשותיהן.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 14:37 |
|
| |
אז תתחתני עם גבר שיש לו נטיה ל... 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 14:38 |
|
| |
בסד
אני אתחתן עם גבר גבר.שיודע לפרנס כמו בנאדם ולוקח את הקללה הזו כמו שצריך בלי לחפש פראיירית שתעבוד עבורו עד 4/5...ואח"כ עוד תצטרך להיות אישה כשרה נאה וחסודה.... הגיע הזמן שנשים יקלטו שמנצלים את מוחן החלוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 14:41 |
|
| |
לפחות קלטת שיש לכן מוח חלוש.. 
(למה אין משפט "גבר כשר עושה רצון אשתו"? או שמא היה צריך חותמת של וועד הרבנים לענייני כשרות גברים...)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 14:48 |
|
| |
בסד
חחחח בהחלט אם הצליחו לעבוד על האישה ובשם "מימוש עצמי"/בעל לומד כל היום, היא נהיית שפחה מודרנית שהיא גם אמא לילדים גם עובדת עד 4 וגם רעיה-3תפקידים... ואח"כ אומרים לה תהיי יפה ועדינה לבעלך... תקשיבי לו ותסבני לו את השכל בצורה יפה עד שיסכים לדברייך... ואני שואלת למה מי מת?הוא שווה אתזה בכלל? בשביל לסבן גבר ולהיות כשרה-הוא צריך להיות גבר כשר-גלאט כשר.שהולך בדיוק עפ"י הרמב"ם-מביא דירה ועם פרנסה מראש.כל עוד הוא לא כשר שלא ידרוש מהאישה להיות כשרה...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 15:06 |
|
| |
זה שהגבר אמור להתחתן איתך ו24.7 להקשיב לשמוע לדבר ולתת לך ,המון המון צומי.. גם כשאת משעממת במקרה הטוב, ומלאת הורמונים שלילים במקרה הרע.. והוא עדיין יהיה שם בשבילך.. זה מובן מאליו בשבילך... צאי מהקופסא חייכנית, בינינו אם הגבר לא היה נותן ומשלים לך המון חוסר לא היית מתחתנת!! דיי כבר עם האגו הפמניסטי הזה, לא תגיעי איתו לשום מקום טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 15:09 |
|
| |
בסד
לא שווה לקבל צומי/תמיכה מגבר שלא לוקח אחריות מלאה על הפרנסה.נקודה.זה כמו לתת כוסות רוח למת. זה תוצאה שהגעת אליה אחרי דיון עמוק עם חברה.
|
|
|
|
|