|
|
| נשלח ב-3/2/2015 15:16 |
|
| |
חפרת.... קחי גבר שיפרנס אותך, שיקשיב לחפירות שלך, שיפנק וידאג לך... :) רק אל תהיי ממורמרת ;) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 15:17 |
|
| |
אין קשר בין קשר של אהבה ורגש לבין פרנסה וכסף ומי שחושבת שיש ,זה מראה על רמת אגו ,של אני רוצה אחד שיהיה עבד נרצע ויספק את כל מאווי המלכה...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 15:22 |
|
| |
בסד
ההיפך היום הגבר נהייה כזה אגואיסט. ויש קשר(ואם אתה טוען שלא אז תגיד למה יש בדיוק כתובה ביום של החופה?ליופי?) כשאישה חוזרת כמו סמרטוט מהעבודה ורצה לפעוטון לקחת את התינוק ומגיעה לערב סחוטה היא רק רוצה לישון אין לה כוח לאהבה ולשום דבר... ואח"כ לגברים יש תלונות והם מחפשים אהבה במקומות אחרים. במקום להבין את הטעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 15:25 |
|
| |
זה פשוט שטויות ,רק שאין לי כוח כבר... רק שתביני ,שמבט כזה של אני נותנת יותר ממנו וכו לקשר הוא מבט עקום.. תביני תביני לא תביני?ה יעזור
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 15:26 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | חפרת.... קחי גבר שיפרנס אותך, שיקשיב לחפירות שלך, שיפנק וידאג לך... :) רק אל תהיי ממורמרת ;) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בסד
המקום כאן נועד לדיונים וחפירות מי שמחפש שקט מוזמן ללכת לבית קברות הקרוב למקום מגוריו. דבר שני,דובר כאן על אישה כשרה ומי כמוני שלא אתן תגובה בהתאם. לגברים "הכשרים" של היום. דבר שלישי,אני רואה בדברי שליחות,אולי אחת תקרא את דברי ותבין את העוול שעשו לנשים בדורנו. עוול שלקח לנו את הילדות את הבחרות(בלימודים לתואר/למקצוע) ואת החופש ושמחת החיים שלנו.(בעבודה עד צאת הנשמה) אם תשאלי נשים נשואות הם יאשרו את דברי. רק מלמדים אותנו לחשוב חיובי ולכן מטאטאים את הבעיות מתחת לשטיח. (אגב,אני בעד שאישה תעבוד בשביל הכייף שלה כמה שעות ביום ולא בשביל לקחת אחריות על הפרנסה.)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 15:28 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | זה פשוט שטויות ,רק שאין לי כוח כבר... רק שתביני ,שמבט כזה של אני נותנת יותר ממנו וכו לקשר הוא מבט עקום.. תביני תביני לא תביני?ה יעזור |
|
בסד
לא שטויות.תחקור ותשאל ותראה שזה נכון. ברור שלא בהתחלה אבל אחרי 5ילדים אלו התוצאות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 15:29 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
ההיפך היום הגבר נהייה כזה אגואיסט. ויש קשר(ואם אתה טוען שלא אז תגיד למה יש בדיוק כתובה ביום של החופה?ליופי?) כשאישה חוזרת כמו סמרטוט מהעבודה ורצה לפעוטון לקחת את התינוק ומגיעה לערב סחוטה היא רק רוצה לישון אין לה כוח לאהבה ולשום דבר... ואח"כ לגברים יש תלונות והם מחפשים אהבה במקומות אחרים. במקום להבין את הטעות.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 15:31 |
|
| |
בסד
דבר שני לא אתן יותר כי מלכתחילה אקח גבר שהולך בדיוק עפ"י ההלכה היהודית ולא מעוות אותה לצורכי עצמו ומתחבא מאחורי הגמרא כדי שאישתו תלך להילחם על הלחם והחלב במקומו...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 15:55 |
|
| |
ושוב זה קורה
אשכול שנפתח בנושא מסויים . ולאחר שניים שלושה תגובות הגענו בכלל לנושא אחר. האשכול בנושא לבוש חיצוני. והתגובות הגיעו לנושא שוביניזם ואגואיזם .מדהים כל פעם מחדש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-3/2/2015 18:32 |
|
| |
חייכנית איזה נחיתות...מה נסגר?
הבעל אחראי על הפרנסה תסתכלי בכתובה..אבל יש דרכים לחיות..ואם לא טוב לך בעל לומד תוירה אז תקחי מישהו עובד אבל המבט שלך עקום על הנושא...
למה להסתכל על כל דבר כניצול?...את מדברת על המשך החיים,על 5 ילדים..ויש הרבה מאוד גברים שבשלב הזה של החיים יוצאים לעבוד חצי/יום שלם...
מדברת על עוול?לקחו לך תילדות?חופש?שמחת חיים?....מי לקח?למה?איך? מותק הראיה שלך מעוותת..סורי שאני כ"כ דוגרי אבל אם היו לוקחים לך ולכל הנשים את כל הרשימה שטענת ,תאמיני לי שזה לא היה עובר בשתיקה... גבר צריך לתת את הטון בבית בארור שבשיתוף האישה אבל הוא נותן את הטון...ואם הבית שאת רוצה לבנות הוא לפי אותה ההלכה/רבנים/השקפה של אותו גבר אז מה הבעייה?..אתם באותו ראש... תחשבי טוב טוב מאיפה נובעת לך החשיבה הזאת...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 18:37 |
|
| |
לומד עובד..לגבי השאלה שלך...זה משהו מאוד אינדיבידואלי יש אחד שמראה מאוד חסידי מפריע,יש אחר שסגנון הדיבור וכו
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 18:59 |
|
| |
חייכנית, את כבר מתלוננת על עומס וכאבי ראש בעבודה, וזה כשעוד אין לך בעל להאשים אותו. מה יהיה כשיהיה לך? ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 20:51 |
|
| |
חייכנית, דיעות, אפשר לשנות. דיעות, לא מעידות על מהות רעה. כשיגיע הגבר, תבדקי אותו אם הוא אדם טוב, יש גברים כאלה. שפכת היום אש וגופרית לכל הכיוונים, את בהחלט יכולה לקחת גבר שעובד. לרוב, די מהר הגבר יוצא לעבוד, אי אפשר אחרת, וכשהוא יושב בכולל הוא לומד איזה מקצוע, או מגלה איזה עיסוק מכניס - מתאים לו, ובוודאי שהכל נעשה בשיתוף פעולה ובתמיכה הדדית. אשתו - כגופו, אוהבה - כגופו, ומכבדה - יותר מגופו (איזו אפליה..) זו ההלכה. ובמיוחד בחב"ד, יש דגש מאוד חזק על ואהבת לרעך כמוך. תתחילי לאט לאט להאמין שיש גברים טובים. את מסתכלת מעצמך החוצה, ואז את מגלה את הצורך לשלוט ולהתפנק, הכל בראש שלך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 20:59 |
|
| |
בקשר לשאלה באשכול, זה לא רק לבוש, זה גם זקן ופייעס, סיגנון, מנטליות, וסדר עדיפויות כדי שזה יילך צריך שיהיה פתיחות ובגרות. עדיין, רב המרחק בין המגזרים וחבל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|