|
|
| נשלח ב-3/2/2015 23:30 |
|
| |
| רציף כתב: |  | בקשר לשאלה באשכול, זה לא רק לבוש, זה גם זקן ופייעס, סיגנון, מנטליות, וסדר עדיפויות כדי שזה יילך צריך שיהיה פתיחות ובגרות. עדיין, רב המרחק בין המגזרים וחבל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הבעייה שבמקרה הטוב ,אנשים חושבים מעל הקטנוניות של בגד כזה עדה כזאת וכו, רק שנלחצים לקיר בעניין שידוכים ,כמו גיל מבוגר וכו...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2015 23:59 |
|
| |
רב המרחק בין המגזרים וטוב שכך. אם המרחקים וההבדלים האלו ייטשטשו, מה ישאר לנו מיהדות ספרד המפוארת?! ממנהגי התימנים והטוניסאים, העירקים והאתיופים?! או אפי' מיהדות פולין והונגריה, רומניה ואוקראינה?! זה היופי בעם היהודי על כל צורותיו וגווניו. אין צורך לטשטש. ושכל אחד יקח את מה שטוב לו ומתאים לו. אם מישהו משנה את דרכו ורוצה משהו אחר, שיבושם לו. אבל טוב שרב המרחק בין המגזרים. (בקטע טוב כמובן)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2015 00:08 |
|
| |
אין בעייה בזה שישנם גוונים ,ואנחנו 12 שבטים ,יש בעייה שבגלל הרבגוניות שיש מגיעים לכך שמתנהגים אחד לשני כאילו שני עמים כך בשידוכים,ועל דא קא בכינא...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2015 00:34 |
|
| |
ואני מאוד מבין את זה בענין של שידוכים. שידוכים זה לא ענין חברתי גרידא. זה שזירת חיים של אחד באחר, צריך התאמה ושאיפה דומה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2015 00:36 |
|
| |
זה לגיטימי שזה יהיה חשוב ,אבל לא בכל מחיר...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2015 08:42 |
|
| |
כתבתי על נושא דומה בעבר , פה:
http://www.bhol.co.il/FORUMS/topic.asp?topic_id=3037359&forum_id=17053חייכנית, ברמת העקרון את צודקת, ולכן מתחתנים עם מישהו שאנחנו מזדהים עם השאיפות שלנו יחד ורוצים להקים אותו בית. את כל הדברים האילו וההלך הרוחני של הבית מחליטים יחד לפני החתונה. ולכן אם זוג שהגיע מרקע שונה מתחתן יחד הם צריכים לקחת בחשבון לקבל את השני איך שהוא ולהתגמש. וצריכים להיות מאד ברורים לגבי השאיפות שלנו..
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2015 11:30 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | כתבתי על נושא דומה בעבר , פה:
http://www.bhol.co.il/FORUMS/topic.asp?topic_id=3037359&forum_id=17053חייכנית, ברמת העקרון את צודקת, ולכן מתחתנים עם מישהו שאנחנו מזדהים עם השאיפות שלנו יחד ורוצים להקים אותו בית. את כל הדברים האילו וההלך הרוחני של הבית מחליטים יחד לפני החתונה. ולכן אם זוג שהגיע מרקע שונה מתחתן יחד הם צריכים לקחת בחשבון לקבל את השני איך שהוא ולהתגמש. וצריכים להיות מאד ברורים לגבי השאיפות שלנו.. |
|
בסד
סוף סוף אחת שמבינה אותי .... ברור שצריך להתגמש ...אבל לדעתי זה צריך להיות הדדי ולא חד צדדי-רק האישה כלפי הגבר.(כמו שנכתב כאן)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2015 11:45 |
|
| |
אז בטח את גם נגד שאשה אוטומטית תחליף שם משפחה לשם הגבר אלא זה צריך להיות בצורה הדדית... 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2015 11:51 |
|
| |
בסד
אמממ ת'אמת שחשבתי עלזה...שצריך שיהיה שילוב של שתי המשפחות ביחד...אני באמת לא מבינה למה מוחקים את שם משפחתה... רק בגלל שזה ממש מקובל אינלי ממש כוח להילחם עלזה אבל אם שם משפחתו של בעלי ישמע מוזר אז אפעל לשינוי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2015 12:30 |
|
| |
בסד
מאיפה הקרצת את השם משפחה השלישי?או שאתה מתכוון שאתחתן עם 2 גברים?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2015 12:49 |
|
| |
איפה כתוב בהלכה שאת לא יכולה לשמור את שם משפחתך?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2015 13:14 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | איפה כתוב בהלכה שאת לא יכולה לשמור את שם משפחתך? |
|
בסד
אממ היה כתוב משהו על שבטים שמיחסים אישה לשבט עפ"י בעלה אם אנלא טועה ואולי מזה למדו שכך זה גם על שמות משפחה....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2015 13:14 |
|
| |
ג'ודי אכן התחתנה עם 2 גברים..
(אחד אחרי השני, כמובן)
|
|
|