|
|
| נשלח ב-19/3/2015 15:28 |
|
| |
בסד
אמממ לא הסכמתי לשום דבר מדבריו. כל דבר שלא נוגד את ההלכה אין לגבר דעה לאסור על אישתו לדעתי. אם בא לה לנשק תמונה/להתפלל בנוסח שלה...זה החיים שהיא התרגלה ואנלא חושבת שגבר אמור לצפות לשליטה טוטאלית על חייה. אגב,מקודם שהגבר ישמור ב100% את ההלכה אח"כ שידבר על אישתו שתלך אחריו...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 22:19 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
פמניסטית היא לא..קיצונית היא כן...  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 22:22 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
אמממ לא הסכמתי לשום דבר מדבריו. כל דבר שלא נוגד את ההלכה אין לגבר דעה לאסור על אישתו לדעתי. אם בא לה לנשק תמונה/להתפלל בנוסח שלה...זה החיים שהיא התרגלה ואנלא חושבת שגבר אמור לצפות לשליטה טוטאלית על חייה. אגב,מקודם שהגבר ישמור ב100% את ההלכה אח"כ שידבר על אישתו שתלך אחריו... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2015 12:22 |
|
| |
| בחור_חסידי כתב: |  |
אני מכיר שידוך של חסיד וספרדיה שהיא לא הסכימה בשום פנים ואופן רק בגלל שרצתה להמשיך ללכת עם כיסוי ולא עם פאה גם כשההלכה נוגדת לכך וההלכה אומרת שאישה הולכת אחר בעלה בהלכות ומנהגים |
|
מה קשור? חשבת שאישה זה רובוט? יום אחד היא מאמינה בזה ויום אחר בזה??? שכל מה שהיא האמינה בו לפני כן הכל נעלם בגלל שבעלה טוען אחרת? אז מה, אישה חרדית שתתחתן עם דתי תתחיל להתפשר על הלכות כי בעלה פשרן?? הצחקת אותי! זה אחד הדברים שיש לחפש השקפה ועקרונות בסיסיים משותפים! אם לא זה לא מתאים!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2015 12:44 |
|
| |
כמו בכל דבר..אין הכללה ואין שחור לבן.. אני מכיר בני זוג ,שאחד מהם בעבר היה כותב פה.. הבעל תולדות אהרון ואשתו ויזניץ.. אז הכל יכול להיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2015 13:03 |
|
| |
בסד
מה ההבדלים ביניהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2015 13:07 |
|
| |
נראה לי שבויזניץ מגלחים את הראש בחתונה..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2015 13:26 |
|
| |
בסד
איזה פחד...אני הייתי מתעלפת... אנלא מבינה איך נשים עושות אתזה לעצמן... הן עושות אתזה אחרי החופה ממש?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2015 13:38 |
|
| |
אאל"ט אחרי החופה נכנסות לחדר ועושות "ראשית הגז"...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2015 13:44 |
|
| |
בסד
חחחעעעע דאי מסכנות..אני מרחמת עליהן... זה הדבר הכי לא נשי ואנושי ששמעתי בחיי.ממש התעללות בבנות ישראל הכשרות והיפות...P=
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2015 06:10 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
חחחעעעע דאי מסכנות..אני מרחמת עליהן... זה הדבר הכי לא נשי ואנושי ששמעתי בחיי.ממש התעללות בבנות ישראל הכשרות והיפות...P= |
|
עד כמה שידוע לי עושים את זה יום אחריי החתונה האמא והחותנת. הכלה מקבלת הרבה מתנות על האומץ לגופו של דבר יש הרבה סיבות למה עושים את זה אחת הסיבות היא ששתי שערות קשורות מהוות חציצה בטבילה ואז אפשר ח"ו לעבור על איסור כרת לכן יש קהילות שמגלחים שערות ראשה של האשה נ.ב. גם בפסח עושים מלא סייגים כדי שח"ו לא נעבור איסור כרת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-24/3/2015 09:35 |
|
| |
אם חכמים היו יודעים שבגלל החומרות שלהם ינוולו את בנות ישראל בשנות האלפיים אולי הם לא היו מחמירים כ"כ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2015 11:23 |
|
| |
בסד
לא יודעת מה הסיבות...אני יודעת שאם היו מחייבים אותי לעשות דבר כזה הייתי בורחת................P=
דבר שני,הבנתי שהסיבה זה בגלל שהגויים היו מתעללים בבנות ישראל ומוציאים את הכיסוי ראש באמצע הרחוב... וכדי שלא יראו את שערן גלחו אותו...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2015 14:04 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
אם חכמים היו יודעים שבגלל החומרות שלהם ינוולו את בנות ישראל בשנות האלפיים אולי הם לא היו מחמירים כ"כ...  |
|
חלק מהחסידים האשכנזים נוהגים ככה, גם החתם סופר אחז מזה. וחלק סוברים כמו אדם, שזה מגונה. אם כולן עושות את זה בחסידות, אז זה נהפך לדבר טבעי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2015 14:09 |
|
| |
חייכנית, חומרות זה משו טבעי שגודלים איתו, אם היית בחסידות הזאת זה מן הסתם היה נראה לך טבעי כי כולן עושות ככה.
(כמו שיש כאלה שאומרות: "איזה מזל שאני לא חבדניקית, הן מחמירות/נוהגות בכך וכך...")
|
|
|
|
|