|
|
| נשלח ב-18/2/2015 19:51 |
|
| |
מה יקרה בעוד 60 שנה
משנכנס אדר מרבין בשמחה. בית משפחת ירחמיאל ביגון בעוד 60 שנה
פרק א' תרחמיאל ידידנו בן מאה ועשרים מסתכל במראה וצועק: אוי וי קבלתי קמטים ושושקה זוגתו חגה סביבו במעגל ''תיירח, חייבים להשיב אחורנית את הגלגל''
תרח הזקן חושב: כיצד אשיב לי את ימי הנעורים? יש לי רעיון, אקבץ לביתי את כל הנערים. איפה נערים ואיפה נעליים הם כולם כבר בגיל הביניים...
אבל תרחמיאל לא אומר נואש הוא רוצה להיות צעיר כמו פעם ככשערו היה שחור לא כמו עכשיו בצבע בהיר הוא מעביר ידו על הפדחת אוי וי - כה הזדקן יש לו קרחת...
שושקה עושה טלפונים כדי לקבץ את הצאן וכך 24 שעות סביב השעון מנסה להשיג את בוגרי ''רווח'' השיגה את כולם אפשר כבר לשיר שירי שבח.
וביום המיוחל תרח יושב בסלון הם אפילו קנו לכבוד המאורע וילון ולפתע דפיקות בדלת ושושקה אצה לפתוח נשימתה נעתרת ,מתאפקת לא לצרוח.
מי זה בפתח? עומד שם גבר מרשים זהו יאיר קניג ששוקל כעת מאה וחמישים לא יאמן!! תרחמיאל מתפלא. האתה הוא יאיר השחיף? נראה לי שאת דמותך אני עם מישהו אחר מחליף. היית פעם רזה כמו אטרייה ועשיו אתה נראה כמו בניין עירייה.
נכנס עוד אדם עם זקן עד הרצפה תרח ממצמץ הוא לא מזהה ממש חוצפה זהו ג'ורדן אודינסקי הפך לאדמו''ר עם חצר ןתרח מנסה להוציא הגה אך קולו רק מצרצר.
הוא פשוט חטף לו הלם הכזה דבר? לא נשמע בתולדות חלם. תרח מחזק את השלייקס במכנסיים שמא מרוב שוק... הם יחליקו מהמתניים.
פרק ב' יגיע בהמשך..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 20:22 |
|
| |
מחכה לפרק ב'... אבל ירחמיאל לא כזה מבוגר.. ומיאמי לא הולכים להגמר:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 20:23 |
|
| |
סורי אני פשוט לוקחת את זה קשה למרות שזה פרי דמיונך הקודח:-) ואולי זה בהשפעת ר"ח אדר?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 12:26 |
|
| |
פרק ב' תרחמיאל קורא לאשתו הצידה ולוחש אני מרגיש שאני מתרגש.... אני פשוט ''קען נישט מער אולי אחטוף אלצהיימר..... ושושקה מזהירה: רק אל תתחיל עם פרקינסון כשתפגוש את יוסי שיק או שאול אלסון... אז אל תיקח הכל ללב תשאיר גם משהו למרה ביננו, כל המפגש הזה לא כזה נורא...
מי נכנס עכשיו? הביטו נא סביב זהו ג'ק נוסבוים החביב ''נשארת אותו דבר בדיוק'' שושקה מתרגשת אליו בצד איטי ניגשת נותנת לו צביטה בלחי לג'ק האדון שוכחת שהוא כבר לא ילדון. בן כמה אתה אינגאלע? שואלת וצובטת שוב וגקי מסמיק נורא מרגיש קצת עלוב. אני בן שבעים ושתים ,סבתא, איך אינך מבינה? ''מה פתאום?'' היא צורחת ''אתה בן שלוש עשרה שנה ככה היית כשנפגשנו לאחרונה''.
תוקן על ידי אידי ב- 27/02/2015 02:08:30
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2015 23:07 |
|
| |
| שריונה כתב: |  | וראשו נטוי כל הזמן באלכסון שמא יפגוש פתאום את שאול אלסון ואז על כפיו אותו יביא לחברתינו לבבי[ת]
והוא חושב ולא מתעייף לבבית ודאי היא תתעלף ותשוב לכאן לפורום ותתרגש על הנס שלה התרחש.
! |
|
מסתבר, שיש דברים שעוברים בתדרים מטאפיזיים.. וזו כנראה אחת הסיבות שהובילו אותי להכנס לכאן הערב, למרות העייפות הכרונית. ובלי שהתרחש הנס המתואר לעיל.. :) אז לא טעיתי,דברו עלי ! ובהקשר מאד נדוש, כן? בקיצור, עוד לא התבגרתם .. אני מבינה שרוחי מרחפת כאן בפורום, גם כשאני לא נמצאת.. ולא נותנת לאנשים מסוימים ,מנוח.. ;)
דבר ראשון, שריונה ,את הורסת !! והעברית שלך מצוינת.ממש לא בטוח שיש הרבה אנשים שיעשו את זה טוב ממך.כי כשרון כתיבה וחריזה, לא קשור לידיעת השפה.
דבר שני, אני חושבת ששאול יותר ישמח שישאו אותו על כפיים ,לפגוש משהי אחרת.. שהוא מחכה לה כבר יותר מ22 שנים ועוד 40 יום, קודם יצירתו..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2015 23:08 |
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2015 23:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2015 23:39 |
|
| |
לבבית, וידוי אישי! את גרמת לי להיכנס לפורום. אני בשבתי בביתי בנכר נכנסתי לתומי לבחדרי כדי להתעדכן מה קורה בארץ. ובטעות[בהשגחה] לחצתי על המלבן של הפורום. בעודי מרפרפת צדה עיני את הפורום פרחי מיאמי. נכנסתי ונכוויתי. בדיוק הייתה שם הודעה שלך מלאת רגש והשתפכות הנפש...בקשתי מחברה בדחיפות דיסק צפייה של מיאמי וביחד צפינו ברווח. כל הזמן צחקתי ונהניתי מזה שאת התלהבת על שאול. היות ואני לא יכולה לשמור דברים בבטן [זה אחד מהמעלות הרבות שחנני הבורא] נרשמתי לפורום כדי לכתוב לך שאני נהנית מהרגש שלך... אגב, אל דאגה! האמריקנים לא מתחתנים בגיל 10. יש לו עוד זמן לבחור....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2015 23:50 |
|
| |
חחח, נראה לי שפעם כבר היה לשתינו דיון בנושא.. ואני אחזור על זה בפעם המליון , כמו מנטרה הכל בקריצה ובחיוך.. וגם ההודעות מלאות הדרמטיות והרגש האגרסיבי.. שדברת עליהן, הן סה"כ כדי לשעשע אנשים. אם הם נהנים או לא, לוקחים את זה קשה או לא.. ,זה כבר סיפור אחר.. ;)
נ.ב לגבי האמריקאים ומתי שהם מתחתנים.. אין בזה כללים. אני מכירה הרבה כאלו שנשאו בגיל הזה.. וכאלו שחכו עד גיל 34 , או שעדיין מחכים.. גם כשהשערות שלהם הלבינו.. זה נושא בפני עצמו... ;)
אבל לגבי שאול, ברור שזה היה בצחוק!
תוקן על ידי לבבית30 ב- 26/02/2015 00:00:53
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2015 20:52 |
|
| |
אשכול מעניין ומצחיק...
|
|