פעם ראשונה שאני קורא כאן על המנהג שהבחור מוזג שתיה לבחורה
יתכן שלא ראיתי מספיק סרטים בחיים איך הולך המנהג המטומטם הזה ??.... יש גם את מנהג העולם שהבחור פותח את הדלת לבחורה.. איזה דלת הגבר אמור לפתוח, את הדלת של הרכב או כל דלת ודלת ?... יש גם כאלה שמביאים פרח לפגישה הראשונה ?...איזה מנהגים נוספים יש שמקובל אצלינו או שלא מקובל במחוזותינו ? ... תודה
זהלא מנהג מטומטם...זה מנהג יפה שמאד עושה לי אתזה באופן אישי... גבר אמתי מתנהג כמו מאנצ'...וזה לדעתי מחוות יפות לא רק לפגישות אלא בחיים בכלל...כל עוד האישה לא מצפה ומחכה/מבקשת/מעירה. אלא שזה בא בטבעי מהגבר...
נשלח ב-17/2/2015 11:25
זה לא ג'נטלמאן ולא כלום. יש לך אפשרות לעשות טוב למישהו, למה לא לעשות את זה? גם אם אני עם בחור, אני מוזג לו ראשון.
זה לא נימוסים זה דבר שאמור לבוא באופן טבעי לגבר ולא רק בפגישות
נשלח ב-17/2/2015 11:33
בסד
חחח זה מזכיר לי סיפור עם שידוך מתוסבך...שבסוף הבחור דיבר אלי בצורה לא מכבדת... הקטע שיחד עם החוסר כבוד שלו בדיבור...הוא מוזג לי כוס מים... ואני תוהה מי צריך אכפתיות פיזית כשאין רגישות וכבוד מילולי? גברים צריכים לשים לב גם לכבוד האמתי שאישה צריכה.
נשלח ב-17/2/2015 12:12
אולי הבחור דיבר אלייך בכבוד, ואת פשוט לא הבנת אותו נכון.
נשלח ב-17/2/2015 12:18
בסד
נכון אני פשוט בחורה טיפשה שלא מבינה מזה לדבר בכבוד..... לא סובלת את האלה שמנסים להעלות לכף זכות במקום הלא נכון...
נשלח ב-17/2/2015 12:36
רציף אם תרצה אעביר אותך קורס מזורז...בגנטלמניות..
נשלח ב-17/2/2015 12:41
חייכנית770 כתבה:
בסד
נכון אני פשוט בחורה טיפשה שלא מבינה מזה לדבר בכבוד..... לא סובלת את האלה שמנסים להעלות לכף זכות במקום הלא נכון...
לדון לכף זכות צריך גם כשנראה שאין מקום לדון לכף זכות.
אוקי אז כשאת תבואי ותספרי לבעלך בעיה שהייתה לך היום בעבודה...והוא יתחיל לפקפק באמינות דברייך ויגיד שאת מדמיינת,אצטט לך את הלכות לשון הרע.... התחרפנתם על כל הראש.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/02/2015 12:53:03
נשלח ב-17/2/2015 14:14
גברים מתייחסים לבעיות בשונה מנשים. את צריכה להבין את הגבר לפי השפה שלו, לא לפי השפה שלך. מה שנראה לך זלזול, לגבר יכול להיות איכפתיות.
נשלח ב-17/2/2015 14:22
בסד
אז אתה בעצם חושב שאישה לא מבינה מתי הגבר מכבד אותה ומתי לא? היא צריכה את הפרשנות שלך כדי שהמוח שלך יבין נכון? אם אישה מרגישה שגבר לא מכבד אותה סמוך על האיטואיציה הנשית... ו