|
|
| נשלח ב-17/2/2015 15:03 |
|
| |
בסד
קראתי אבל מזה קשור לעכשיו? יחד עם השונות יש כבוד בסיסי אוניברסלי שלא קשור לשוני בין המינים. כמו לדוג' כולם יודעים שלא מכובד להרים קול על מישהו...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2015 15:31 |
|
| |
בסד
זה כמו שמישהו יבוא ייתן לך בוקס ויגיד "תגידי לא קראת שאנחנו ממין שונה?אצלנו במאדים זה יחס מכבד"...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2015 16:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2015 18:09 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
זה כמו שמישהו יבוא ייתן לך בוקס ויגיד "תגידי לא קראת שאנחנו ממין שונה?אצלנו במאדים זה יחס מכבד"... |
|
לבעלי עור רגיש גם ליטוף עדין יכול להרגיש בוקס.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2015 18:53 |
|
| |
נסחפתם..
כולה ביקשו ממך פה להכנס לראש הגברי ולראות אם הדיבור שלו היה לא מכבד לפי ראש גברי. ידע לפעמים הבאות הרי השידוך הזה מסתומה ירד...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 10:17 |
|
| |
כשיש בקבוק אחד ושתי כוסות אזי מוזגים כוס ראשונה לבחורה, ואח"כ מזוג לעצמך, כנאמר: "שתה וגם לגמליך אשקה". וכשיש שני בקבוקים ושתי כוסות אזי כל אחד ימזוג לעצמו, כנאמר: "אם אני לי מי לי".
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 11:20 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | נסחפתם..
כולה ביקשו ממך פה להכנס לראש הגברי ולראות אם הדיבור שלו היה לא מכבד לפי ראש גברי. ידע לפעמים הבאות הרי השידוך הזה מסתומה ירד... |
|
בסד
אין צורך להיכנס לראש גברי... אישה צריכה לאהוב את הגבר כפי שהוא ולהנות ולחכות לפגישה איתו ולא כל שנייה להתחיל להתחיל לערער את בטחונה העצמי "שאולי לא הבינה נכון".... במקרה שלי הבחור הרים את הקול ודיבר בצורה מזלזלת...ואנלא חושבת שצריך לפקפק בדברי רק כדי לתת לי כיוון חשיבה אחר... כי זה לדעתי לא חכם במיוחד. גבר צריך לדעת איך להתנהג עם אישה ולא לצפות ממנה שכל שנייה "תכנס" לראש הגברי... זה לא יעיל וכמובן שלא בנישואין שם גם יש מצבים שגם אם האישה מאד תרצה,המצב יקשה עליה להיכנס כל הזמן לראשו של גבר...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 18/02/2015 11:34:11
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 11:37 |
|
| |
לגבי מה שהיה לך אין לי מושג ..רק את והוא הייתם שם.. ובארור שצריך להכנס לראש הגברי..החשיבה שונה ,המניעים שונים וכדו...זה עוזר המון לדעת למה הם עשו כך וכך זה שונה לגמרי מראש של אישה!
לא צריך 24/7 לחשוב כל הזמן אז מה הוא עשה ולמה ואיך אבל שקולטים את הראש זה בא אוטומטי...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 11:44 |
|
| |
בסד
ברור שזה טוב בכללית שגבר ינסה להבין ראש של אישה ואישה ראש של גבר כדי שיהיה יותר שלום בית... אבל יחד עם זאת אם בחורה לא מרגישה טוב מיחס לר מכבד של גבר בפגישה. למרות שהוא ג'אנטלמן בקטע הפיזי...לדעתי היא צריכה להקשיב ללב שלה ולא לנסות להעלות לכף זכות ו"להבין" אותו ולסבול בחייה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 12:05 |
|
| |
צודקת! לא דיברתי על המקרה שהיה אצלך..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 12:28 |
|
| |
בסד
חחח כן ברור לי אני מדברת אפילו בכללית...לכל בחורה באשר היא מגיעה את היחס הכי מכבד והכי טוב שיש ואת החיים הכי יפים שיש ואין צורך לנסות להבין ראש של גבר שמתנהג בצורה לא הולמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 15:46 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
חחח כן ברור לי אני מדברת אפילו בכללית...לכל בחורה באשר היא מגיעה את היחס הכי מכבד והכי טוב שיש ואת החיים הכי יפים שיש ואין צורך לנסות להבין ראש של גבר שמתנהג בצורה לא הולמת. |
| ואיזה יחס מגיע לגבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 18:54 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | כשיש בקבוק אחד ושתי כוסות אזי מוזגים כוס ראשונה לבחורה, ואח"כ מזוג לעצמך, כנאמר: "שתה וגם לגמליך אשקה". וכשיש שני בקבוקים ושתי כוסות אזי כל אחד ימזוג לעצמו, כנאמר: "אם אני לי מי לי". |
|
וימזוג לעצמו רבע כוס כמו שכתוב ,וכשאני לעצמי מה אני....
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2015 20:52 |
|
| |
אהה נשים כידוע לא נצטוו על לא תחמוד., כי אם היו נצטווים היתה התורה צריכה לכתוב לא תחמדי..
|
|
|
|
|