|
|
| נשלח ב-19/2/2015 00:19 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | | אהה נשים כידוע לא נצטוו על לא תחמוד., כי אם היו נצטווים היתה התורה צריכה לכתוב לא תחמדי.. |
|
לא הבנתי?למה זה קשור?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 00:22 |
|
| |
זה קשור לחמדת הממון...נשים מתלוננות שאין שוויון..שזה פתאום הם זורמות עם האין שוויון פתאום הם לא פמניסטיות...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 00:24 |
|
| |
המשפט נקטע לי..שזה מגיע לכסף כמו בשידוכים,בדייטים מי צריך לשלם, אז פתאום לא מחפשים שוויון...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 00:34 |
|
| |
התשלום הקטן הזה לא משחק בכיס תאמין לי...אבל כי ככה היה העולם מאז ומתמיד ולהפוך את דרך הנורמלית הטבעית אי אפשר!וזה לדעתי הכבוד של עצמו שהוא משלם...אחרת זה מראה שהוא קמצן חסר גבריות ועוד...גם ככה אין שוויון איזה שיון זה שאישה מפרנסת?והבעל לומד? זה לא רע אני בעד זה...אבל לשלם בדייט זה מינימום של הכבוד שלו
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 00:37 |
|
| |
וזה לא חמדת ממון בכללל....אם גבר לא משלם על הבחורה זה כי הוא חושב שהיא לא שווה תכמה פרוטות האלה..זה עניין של כבוד ממש לא כסף..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 00:40 |
|
| |
גם העולם תמיד לא היה פמניסטי שם לא שמעתי בא נזרום עם העולם...ואם הקטע של הכסף היה נגמר בדייט מילא, אבל זה בעייה אצל נשים מאוד חזקה..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 00:49 |
|
| |
ואיזה שויון ופמיניסטיות יש היום לנשים?הכל בדיוק כמו פעם כי חרדים הולכים לפי התורה ולא שמעתי שהכניסו שויון לאישה בדורות האחרונים(בתורה או בהלכה כוונתי הכל כמו מדורי דורות)...אז אין שום סיבה לשלול ממנה גם את הזכיות בשם שויון (שלא קיבלה) ואז בעצם השארתם אותה בלי כלום רק בעלת מחויביות כמו גבר
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 00:51 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | | המשפט נקטע לי..שזה מגיע לכסף כמו בשידוכים,בדייטים מי צריך לשלם, אז פתאום לא מחפשים שוויון... |
|
איך בחור יגיב אם בחורה תציע שהיא גם תשלם?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 00:52 |
|
| |
מציעים מנימוס אתה אמור להגיד לא ולשלם...במיוחד אם אתה מצפה לפגישה שניה איתה ולא רוצה שתוריד אותך
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 00:57 |
|
| |
אני משלם בכל מצב,כי באמת הגבר הוא אמור להיות הגנטלמן, והמוביל,אני רק אומר מי שפמניסטית , ורוצה שוויון, אז עד הסוף לא רק מתי שנוח ...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 01:02 |
|
| |
נשמה, אני בת.. אני שאלתי את זה כי עניין אותי מה התשובה, לא שאני הולכת לעשות את זה....כי זה יוציא את הבחור לא הכי ג'נטלמן. בסופו של דבר זה מוסכמה שאין מה לעשות איתה, אפילו שאני חושבת שזה היה יפה אם היתה פה איזה שהיא חלוקה.
ובקטע של שוויוניות, יש היום הרבה יותר שוויוניות מאשר פעם... עצם זה שנשים יוצאות לעבוד, והרבה פעמיים הם המפרנסות, נותנת להם הרבה יותר עצמאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 01:07 |
|
| |
אויי סליחה פרוזן כינוי ניטרלי לכן התבלבלתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 01:19 |
|
| |
חחח המצב בקנטים..אצלי עדיין לא....P
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 02:37 |
|
| |
לא נפגשתי עדין עם אחת שהציעה לשלם, וטוב שכך. מנהג ישראל דין הוא, ואם נהוג שנשלם אז אשלם. העיקר אל תבכו בנות. זה הורס את המסקרה. ;)
|
|
|
|
|