|
|
| נשלח ב-19/2/2015 14:06 |
|
| |
למה נראה לך שההורים של הבחור דורשים חצי דירה? כדי לכסות את המינוס מכל השוקואים...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 14:21 |
|
| |
בסד
נו אז אתה לא בחור סטנדרטי...יש לו הכנסות ועוד מתלונן... חוצמזה מי אמר שהבנות האלו שאתה נפגש איתן פמינסטיות? חוצמזה זה תופעה נפוצה ונהפכה למנהג שאין עליו עוררין-זה פשוט לא נשלט.המוח מתוכנת ישר לעשות X על בנאדם שלא משלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 14:30 |
|
| |
סידור מלא + חתונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2015 14:38 |
|
| |
אולי, אני לא יודעת. לא מכירה את התעריף הזה...
ו....שכחת להוסיף רכב 
תוקן על ידי פרוזן ב- 19/02/2015 14:39:17
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2015 10:50 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
רציף אם תרצה אעביר אותך קורס מזורז...בגנטלמניות..  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2015 10:58 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בסד
אוקי אז כשאת תבואי ותספרי לבעלך בעיה שהייתה לך היום בעבודה...והוא יתחיל לפקפק באמינות דברייך ויגיד שאת מדמיינת,אצטט לך את הלכות לשון הרע.... התחרפנתם על כל הראש.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/02/2015 12:53:03 |
|
חייכנית יקרה, יש לפעמים שרואים בחורה חייכנית זורמת וצוהלת אז יש גברים שחושבים שהיא חסינה, ואפשר לדבר איתה חופשי. אני מאמין לך שהבן אדם לא היה בסדר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2015 11:09 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| טום888 כתב: |  | | המשפט נקטע לי..שזה מגיע לכסף כמו בשידוכים,בדייטים מי צריך לשלם, אז פתאום לא מחפשים שוויון... |
|
בסד
אף אחד לא מחפש שוויון אלא צדק. אישה תהייה אישה וגבר יהיה גבר-כמו שצריך. מלחמת השוויון בקשה סה"כ שיתנו שוויון הזדמנויות בתעסוקה/בשכר/במרחב הציבורי/ביחס מכבד איליהן כנשים, אבל הגברים תפסו על זה טרמפ והחלו לחשוב שאישה כבר נהפכה לגבר-עם כל המשתמע מכך... אישה במהותה נשארה אישה גם אם תנסה להראות גברית. גבר אמתי במהותו נשאר גבר שמרגיש בושה אם הבחורה תשלם עליו/תפרנס אותו...
אגב,אני אישית כבר לא מעריכה את הפמניזם כמו בעבר.אני חושבת שיותר מאשר הועילו הן הזיקו למין הנשי והעמיסו עליו תפקידים שהיו שייכים בעבר לגברים בלבד. בנוסף לזה כיום גבר לא מעריך במיוחד אישה שמעוניינת "לעזור" לו בפרנסה 8שעות-ומרגיש שהיא חייבת כי "כולן עושות כך"...ועדיין נשאר להרבה מהם המחשבה שאישה חייבת לבשל ואולי גם להגיש להם את האוכל-בקיצער הם רוצים שהתנאים יישארו כמו האישה הקדמונית+פרנסה... הפמיניזם זה האויב של הנשים בדיוק כמו השוביניזם. 2הקצוות האלה לא נכונות לדעתי. דרך האמצע בלי לשכוח את תפקידנו כנשים/כגברים-היא הדרך הנכונה לדעתי.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/02/2015 11:59:52 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2015 11:20 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| טום888 כתב: |  | הבורא לא ברא מציאות, אלה בני האדם שמגיעים להסכמה באיזו צורה לחיות. (הבעיה היא כשלא כל הקבוצות מסכימות ואז או שהולכים אחר הרוב או "כל דאלים - גֶּבֶר")
המציאות של השוני הטבעי במוח ברגש במבט לדברים..הוא מציאות שהבורא ברא.. הבחירה היא, האם ללכת עם זה ולקחת את זה למקום הנכון והשלם..או כל דאלים גבר כמו שציינת..זה בחירה של הבני אדם.. |
|
מי אמר לך שיש שוני טבעי במוח שאמור לשנות מציאות? (זה מזכיר לי את תורת הגזעים של היטלר שנתנה לגיטימיות לגזענות נגד היהודים)
|
|
יש שוני בין גבר לאישה, ולכן התפקידים שונים, אישה בנויה לטפל בילדים, ולכן היא זכתה לקחת חלק מרכזי בעיצוב הדור הבא. והדברים ארוכים ומפורטים היטב במקורות שלנו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2015 11:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2015 11:38 |
|
| |
בסד נכון ומאידך זה לא סותר עזרה הדדית אחר לשני.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2015 12:50 |
|
| |
והגבר בנוי פיזית לעבוד ובכ"ז הוא לא עובד... 
|
|
|
|
|