חחחחח רק עכשיו הבינותי את כוונתך... ()מיאמוש אח שלי אחרי!...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!
וואו, את פסימית ממש!!מקוה שזה לא מבוסס...נשלח מהאנדרואיד שלי
סיכמנו פסח תשע"ו, לא?? _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
עם מי סיכמת? עם מיה, או עם ועד הפסימיות העולמי??נשלח מהאנדרואיד שלי
עם חברות הפורום המציאותיות. _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
ולמה נראה לכן שפסח תשע"ו מציאותי?נשלח מהאנדרואיד שלי
יותר מציאותי מלפני זה... _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אם ככה, הכי מציאותי שהוא לא יצא בכלל, כמו שעד היום הוא לא יצא... נשלח מהאנדרואיד שלי
אם את מוכנה לוותר עליו אז מי אנו שנמנע זאת ממך?? (קרי: שמיה קינן תוציא את יוזבד) _________________ ממלכה במבחן - הפורום שיסעיר את כל המוחות.
אני גם לא מוכנה לחכות עד פסח תשע"ו...אבל אם את מוכנה לחכות עד אז, מי אני שאמנע ממך נשלח מהאנדרואיד שלי
אני אמנע משתיכן,הספר הזה יוצא עד פסח תשע"ה!ושתגיד מיה מה שהיא רוצה!!!...(היא צריכה לשמוע לדעת גדוילאס הדור!!!...)
ומי יודע אם לא לעת כזאת הגעת למלכותנשלח מהאנדרואיד שלי