|
|
| נשלח ב-2/3/2015 12:30 |
|
| |
בסד
חחחעעע שאלה טובה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2015 13:57 |
|
| |
"תקשיב לי טוב ואל תאמר מיד לא!" אומר השדכן לבחור, "אני מציע לך בחורה גיבנת, אבל אבא שלה מיליונר והוא נותן לה לנדוניה חצי מיליון דולר!"
"אני חושב מהר..." עונה הבחור, "יש לך מיליונר שלבתו גיבנת כפולה?"
בחור אחד נתקל בחברו הנשוי כמה ימים לאחר תום השבע ברכות ושאל אותו: נו, מה נשמע?
ענה הנשוי הטרי: בסדר גמור
אם כן, הקשה חברו, למה אתה נראה כל כך מדוכא?1
הנשוי הסביר: היא בסדר, אני גמור.
לאכול ירקות?
אשתי טוענת שמאוד בריא לאכול ירקות חיים."
"כן, גם אשתי לא אוהבת לבשל!"
לזכור או לשכוח
מלצר, אשתי ואני חוגגים יום נישואים. איזה יין אתה ממליץ לנו ?
תלוי.. באתם לחגוג או באתם לשכוח ?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/03/2015 14:18:03
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2015 14:14 |
|
| |
הזכרת לי בדיחה שקשורה לשידוכים:
יום אחד אב פנה לבנו ואמר לו: "בני היקר, הגיע זמנך להינשא" "עזוב, אני לא בקטע" "גם אם מדובר על הבת של ביל גייטס?" "זה כבר סיפור אחר לגמרי...".
פונה האב אל ביל גייטס: "ביל, יש לי שידוך נהדר להציע לבתך" "עזוב, הבת שלי צעירה מלהינשא, ואני בכלל לא יודע מי אתה" "גם אם מדובר על בחור בן 21 שהוא כבר סגנו של נשיא הבנק העולמי למסחר?" "זה כבר סיפור לגמרי..."
פונה האב אל נשיא הבנק העולמי למסחר: "יש לי בחור מבריק להציע לך כסגן" "לא תודה אדוני, יש לי מספיק סגנים" "גם אם מדובר על החתן של ביל גייטס" זה כבר סיפור אחר לגמרי..."
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2015 21:13 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2015 21:17 |
|
| |
מוועדת הבחירות מודיעים בזאת, בנוגע לבחירות הצפויות בקרוב. מת שימצא מצביע בבחירות, יעצר ויובא לשיפוט מהיר ! ראו הוזהרתם ! (מתוך מודעה שהודבקה בבתי עלמין) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2015 21:22 |
|
| |
מהפורום הראשי: מובא במדרש שהבת של המן שפכה עליו את המים המלוכלכים. הסתכל המן למעלה ושאל "מה אני שקוף?" ראתה ביתו את אביה מלמעלה וזעקה "אבא מה עשו לך??" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2015 22:18 |
|
| |
קטע אמיתי מתוך כרטיס של בחורה בת 78 אצל השדכנית ; היא אלמנה, דתיה, היא מבקשת בבן הזוג המבוקש דבר אחד ויחיד ; אוהב את ארץ ישראל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 10:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 10:48 |
|
| |
| רציף כתב: |  | קטע אמיתי מתוך כרטיס של בחורה בת 78 אצל השדכנית ; היא אלמנה, דתיה, היא מבקשת בבן הזוג המבוקש דבר אחד ויחיד ; אוהב את ארץ ישראל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ברור, היא כבר חושבת על הדירה הבאה... 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 11:15 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 11:17 |
|
| |
אחותי הבוקר: "וואי, כל הבוקר חיפשתי את הבנות.."
אני, חצי רדום: "נו, ומצאת אותן?"
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 11:56 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | קטע אמיתי מתוך כרטיס של בחורה בת 78 אצל השדכנית ; היא אלמנה, דתיה, היא מבקשת בבן הזוג המבוקש דבר אחד ויחיד ; אוהב את ארץ ישראל נשלח מהאנדרואיד שלי
ברור, היא כבר חושבת על הדירה הבאה...  |
|
בסד
יותר נכון היא חושבת מי יממן לה את הקבר
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 13:36 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אחותי הבוקר: "וואי, כל הבוקר חיפשתי את הבנות.."