| נשלח ב-3/3/2015 15:04 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | הזכרת לי בדיחה שקשורה לשידוכים:
יום אחד אב פנה לבנו ואמר לו: "בני היקר, הגיע זמנך להינשא" "עזוב, אני לא בקטע" "גם אם מדובר על הבת של ביל גייטס?" "זה כבר סיפור אחר לגמרי...".
פונה האב אל ביל גייטס: "ביל, יש לי שידוך נהדר להציע לבתך" "עזוב, הבת שלי צעירה מלהינשא, ואני בכלל לא יודע מי אתה" "גם אם מדובר על בחור בן 21 שהוא כבר סגנו של נשיא הבנק העולמי למסחר?" "זה כבר סיפור לגמרי..."
פונה האב אל נשיא הבנק העולמי למסחר: "יש לי בחור מבריק להציע לך כסגן" "לא תודה אדוני, יש לי מספיק סגנים" "גם אם מדובר על החתן של ביל גייטס" זה כבר סיפור אחר לגמרי..." |
|
בסד
חחחעע אהבתי... ראש יהודי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 15:19 |
|
| |
ואם כבר ראש יהודי:
זהו מעשה שהיה, או כמעט היה, בתקופת שלטון הצארים ברוסיה. באותה תקופה היו היהודים סגורים כידוע בתחומי מושב וכל נסיעה לעיר רחוקה, ולמוסקבה במיוחד, חייבה רישיון מיוחד.
גיבור סיפורנו, יהודי מפולפל ובקי בהוויות אביי ורבא, הצליח לאחר מאמצים רבים להשיג רישיון של השלטונות לנסוע מאודסה למוסקבה. הוא עלה לרכבת ותפס את מקומו. בתחנה הבאה עלה לרכבת נוסע נוסף והתיישב מולו.
הסתכל גיבורנו התלמודיסט בנוסע החדש וחשב לעצמו: מי יכול להיות הנוסע הזה. הוא ודאי איננו איכר ואם איננו איכר הוא ודאי בא מן האזור הזה. אם הוא בא מאזור זה הוא חייב להיות יהודי, כי הרי זהו אחרי הכל אזור יהודי. ואם הוא יהודי לאן הוא יכול לנסוע ברכבת זו? הרי אני היהודי היחיד מאזורנו שקיבל רישיון לנסוע למוסקבה.
אהה, הרי בסמוך למוסקבה יש עיירה קטנה, סאמבט שמה. לשם ודאי מועדות פניו, כי לעיירה זו אין היהודים זקוקים לאישור מיוחד כדי לנסוע. אבל למה שייסע יהודי לסאמבט?
הוא ודאי נוסע לבקר את אחת המשפחות היהודיות המתגוררות בעיירה זו - הסיק ידידנו התלמודיסט.
וכמה משפחות יהודיות יש בסאמבט? רק שתיים - הברנשטיינים והשטיינברגים.
הברנשטיינים הם משפחה איומה ונוראה. לכן אין להניח כי צעיר יפה מראה כזה ייסע למשפחה כזו. הוא נוסע לבקר אצל השטיינברגים.
לשטיינברגים יש רק בנות. אולי הוא נשוי לאחת מהן? ואם כן, מי מהן הוא נשא לאשה? שמעתי ששרה נישאה לפרקליט נאה מבודפשט ואסתר נישאה לאיש עסקים מז'יטומיר.
לפי מראהו הוא נראה כפרקליט ולא כאיש עסקים, ולכן שמו חייב להיות אלכסנדר כהן. אבל אם הוא בא מבודפשט האנטישמית, הוא ודאי לא השאיר לעצמו את השם כהן במקצועו.
איך משנים ההונגרים את שמותיהם? מכהן הם הופכים בדרך כלל לקובאקס. אך ההונגרים האנטישמים אינם מתירים לכל כהן לשנות את שמו.
אם התירו לו משמע שיש לו מעמד מיוחד. אולי דוקטורט מן האוניברסיטה!
כאן פנה ידידנו התלמודיסט אל הנוסע בשכנותו ואמר לו: מה שלומך ד"ר קובאקס?
"תודה לך, טוב מאד" - השיב האיש - "אך מנין ידעת את שמי?"
אהה, השיב התלמודיסט, הרי זה היה ברור!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 15:28 |
|
| |
בסד
אויייש חחחחעעע בדיחה טובה כזו לא קראתי מימי .....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 15:32 |
|
| |
למה פרסי יושן על הבלטות ? כדי לשמוע את הרדיו של השכן  וגם כדי לשמור על הדולרים שמתחת לבלטות     נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 15:34 |
|
| |
בסד
חחחעע יפה רציף עברת מפולנייה למרוקאי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 15:44 |
|
| |
דליה היתה אישה מכה, היא היתה מכה את בעלה אפרים רק מתי שזה היה מגיע לו  יום אחד דליה באה עם החגורה לעבר אפרים המבוהל  אפרים התחבא מהר מהר מתחת למיטה  דליה מנסה להזיז את המיטה בפתאומיות ימינה ואפרים זז בעקבות המיטה.. עד שדליה איבדה סבלנות וקראה לעבר אפרים ; אפרים, אני מזהירה אותך ! צא החוצה עכשיו !!!  והנה אפריים מצייץ מתחת למיטה ; אני בעל הבית בדירה הזאת ! את לא תגידי לי מה לעשות, יה פספוסה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 20:29 |
|
| |
תימני מספר לידידו: "אתמול הייתי בדייט ראשון, עלה 500 שקל."
הידיד: מה??!!
התימני: "זה מה שהיה לה".
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 21:54 |
|
| |
כידוע בגור ,האשה כמו שאמרה כוזרית, היא חטא..ולכן לא הולכים ברחוב עם האשה..
היה מקרה, ותפסו גורי אחד עם האשה ברחוב ..ישר תקפו אותו איך אתה עובר על התקנות???
איך אתה הולך עם אשה בפרהסיא???
ענה אהה אל דאגה זו לא אשתי...
תוקן על ידי טום888 ב- 03/03/2015 22:09:02
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2015 22:03 |
|
| |
נראה לי שנפלה לך המילה הכי חשובה בבדיחה בטעות
|