בית פורומים שידוכי חרדים

לא מיועד לחסרי סבלנות!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/3/2015 13:23 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

מה מכובד בזה שמציעים לך פיסח/גידם/גרוש רק כי עברת גיל מסויים שלשדכנים נחשב זקן או שאת לא שייכת לעדה הנכונה?
מה מכובד בזה שהשדכן רומז שאם אין לך כמות מסויימת של כסף השידוך יירד?
מה מכובד בזה שאתה שומע מכל מיני אנשים שלמדת איתם בגן ואתה לא זוכר אפילו את הפרצוף שלהם שביררו אצלם עליך?

ברצינות.. :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/3/2015 13:26 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בסד

ושאפשר לסיים יותר יפה מלא לענות לסמסים....
דרך שידוכים בהרבה יותר מכובדת.

אפשר גם לסיים יפה בשיחה... :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/3/2015 13:31 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
מה מכובד בזה שמציעים לך פיסח/גידם/גרוש רק כי עברת גיל מסויים שלשדכנים נחשב זקן או שאת לא שייכת לעדה הנכונה?
מה מכובד בזה שאתה שומע מכל מיני אנשים שלמדת איתם בגן ואתה לא זוכר אפילו את הפרצוף שלהם שביררו אצלם עליך?

בסד

התכוונתי שמכובד יותר לסיים קשר דרך שדכנית ...
וששידוך זה הכרות הרבה יותר ממוקדת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/3/2015 13:38 לינק ישיר 

שידוך זה משהו שטחי ,ממוקד במה שכל צד משדר ומשחק..וחסר עם הרבה חורים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2015 13:45 לינק ישיר 

בסד

ובהכרות ברדך אחרת במה מתמקדים?גם בשטויות של חיצוניות והשכלה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/3/2015 14:11 לינק ישיר 

אדם כתב:

זה חלק מהבעיה היום בחברה החרדית.ש פיסח גידם וגרוש זה לא מכובד בעינך. אני מקבלת שזה לא מתאים לך. שאתה לא רוצה להתמודד עם מה שכלול בחבילה.

אבל לא מכובד? צדיק גדול יכול להיות נכה.

ואני לא אובייקטיבית. האמת... כי אני גרושה.
מבינה שרווקים לא רוצים. לא מבינה למה נעלבים. עבדו עלי. שיקרועלי. סבלתי.יצאתי. אני בן אדם שמח היום. אם השתנה בי משהו מהרווקות זה לטובה.
לא מתאים? זכותך.
לא מכובד??? מעליב אותי.

אבל זה לא אתה. זה הסטיגמות החברתיות שלנו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2015 14:12 לינק ישיר 

כיפהאדומה1 כתב:
אדם_ה1 כתב:

תלוי על מה מסתכלים, כמו לכל דבר גם לזה יש יתרונות וחסרונות.

נכון שמבחינת הסטיגמות אין צדק.
אבל זה קיים בכל חברה ובכל מקום.

גם לא בציבור שלנו... לא כולם יוצאים עם כולם ....
אצלינו זה באמת מסובך יותר וזה החיסרון הגדול...

מבחינת פרקטיקה, ברור ששידוך זו דרך הרבה יותר קלה ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

קלה כי מישהו אחר עושה את העבודה במקומך (הורים/שדכנים) במקום לתת לך להתמודד עם ההשלכות של החלטותייך, זה הכל...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/3/2015 14:12 לינק ישיר 

חניחניחני, תודה :-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2015 14:19 לינק ישיר 

כוזרית כתב:

אדם כתב:

זה חלק מהבעיה היום בחברה החרדית.ש פיסח גידם וגרוש זה לא מכובד בעינך. אני מקבלת שזה לא מתאים לך. שאתה לא רוצה להתמודד עם מה שכלול בחבילה.

אבל לא מכובד? צדיק גדול יכול להיות נכה.

ואני לא אובייקטיבית. האמת... כי אני גרושה.
מבינה שרווקים לא רוצים. לא מבינה למה נעלבים. עבדו עלי. שיקרועלי. סבלתי.יצאתי. אני בן אדם שמח היום. אם השתנה בי משהו מהרווקות זה לטובה.
לא מתאים? זכותך.
לא מכובד??? מעליב אותי.

אבל זה לא אתה. זה הסטיגמות החברתיות שלנו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא הבנת נכון.

אם לשדכן יש כמה הצעות והוא מחלק אותם לסוג א' וסוג ב' ונותן לך רק את סוג ב' אז הוא בעצם מצהיר שאתה סוג ב'.

אין לי שום דבר נגד גרושות כמו שאין לי שום דבר נגד לסיים קשר חברות.

זה אולי קשה יותר - אבל פחות מכובד? זה קורה. כמו שגירושים קורים..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/3/2015 14:22 לינק ישיר 

במבט שלי, הרבה פעמים גרושות שעברו את שעבר,ו נמצאים במקום יותר טוב מרווקות שלא..
ככה שלא מתאים וודאי יכול לקרות ,אבל מה הקשר לא מכובד?זה טמטום..שאגב נוצר מצורת השידוכים הנוכחית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2015 14:50 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

כיפהאדומה1 כתב:
אדם_ה1 כתב:

תלוי על מה מסתכלים, כמו לכל דבר גם לזה יש יתרונות וחסרונות.

נכון שמבחינת הסטיגמות אין צדק.
אבל זה קיים בכל חברה ובכל מקום.

גם לא בציבור שלנו... לא כולם יוצאים עם כולם ....
אצלינו זה באמת מסובך יותר וזה החיסרון הגדול...

מבחינת פרקטיקה, ברור ששידוך זו דרך הרבה יותר קלה ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

קלה כי מישהו אחר עושה את העבודה במקומך (הורים/שדכנים) במקום לתת לך להתמודד עם ההשלכות של החלטותייך, זה הכל...

לא רואה בזה בעיה...
(ו...עדיין יש התמודדות ... )

כל עוד ההחלטות בידיי ...הכל טוב!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2015 02:23 לינק ישיר 

השדכן מציע לך שידוכים סוג ב' כי אתה מבוגר?! תפנה לשדכן אחר, יש מספיק בחורות מבוגרות וטובות שמחכות לך. או שאולי אתה בן 30 ספרדי מחפש בחורה בת 20 אשכנזיה(ראיתי מודעה כזאת):) ואז אין לי פתרון בשבילך. את ענין השקרים וההתייפיפות יש בצורה חדה וקשה יותר בקשר של חברות. ואני אומר לך מניסיון(שלי ושל אחרים) שדרך השידוכים טובה יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/3/2015 16:57 לינק ישיר 

יש מספיק בחורות ובחורים טובים ומבוגרים אבל הם עדיין נשארים רווקים.......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2015 18:27 לינק ישיר 

הם עבדו קשה, דחו שידוכים מתאימים, דחו היכיריות שהיו יכולות להוביל לתוצאות טובות, ונשארו רווקים. אין בחור או בחורה חרדית בת 25 שלא הציעו להם לפחות מאה שידוכים. אז לאט לאט מתבגרים, וממשיכים לדחות, ממשיכים לחשוב שאיך שהוא זה יקרה מעצמו... וכך עוברים השנים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2015 20:42 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
אדם כתב: מה מכובד בזה שמציעים לך פיסח/גידם/גרוש רק כי עברת גיל מסויים שלשדכנים נחשב זקן או שאת לא שייכת לעדה הנכונה?זה חלק מהבעיה היום בחברה החרדית.ש פיסח גידם וגרוש זה לא מכובד בעינך. אני מקבלת שזה לא מתאים לך. שאתה לא רוצה להתמודד עם מה שכלול בחבילה.אבל לא מכובד? צדיק גדול יכול להיות נכה.ואני לא אובייקטיבית. האמת... כי אני גרושה.מבינה שרווקים לא רוצים. לא מבינה למה נעלבים. עבדו עלי. שיקרועלי. סבלתי.יצאתי. אני בן אדם שמח היום. אם השתנה בי משהו מהרווקות זה לטובה. לא מתאים? זכותך.לא מכובד??? מעליב אותי.אבל זה לא אתה. זה הסטיגמות החברתיות שלנו.נשלח מהאנדרואיד שלי
לא הבנת נכון.אם לשדכן יש כמה הצעות והוא מחלק אותם לסוג א' וסוג ב' ונותן לך רק את סוג ב' אז הוא בעצם מצהיר שאתה סוג ב'.אין לי שום דבר נגד גרושות כמו שאין לי שום דבר נגד לסיים קשר חברות.זה אולי קשה יותר - אבל פחות מכובד? זה קורה. כמו שגירושים קורים..

זה נכון כשמאשימים את השדכנים.
אבל מה יעשה שדכן שכשהוא מציע מבוגר / גרוש/ נכה / עדה במיעוט / חוזר בתשובה או כל דבר שונה אז אנשים שלא עונים לקריטריונים הנ"ל לא רוצים?

הוא יציע אותם אחד לשני.

איך זה מתפרש? סוג ב'...

ואז? בגלל זה אני אקח נכה אם אני לא מסוגלת להתמודד עם זה?
בגלל זה תקח גרושה אם אתה לא מסוגל להתמודד עם זה?

לא.

אבל אם מי שנכנס למקום של שוק ב' לפחות יפסיק להעליב מהצעות של אחרים שנכנס לסקאלה הזו, אולי נשפיע גם על האליטה בסוג א'...

כאילו, אם אתה נעלב כשמציעים לך גרושה והגרושה נעלבת כשמציעים לה נכה והנכה נעלב כשמציעים לו חוזרת בתשובה והחוזרת בתשובה נעלבת כשמציעים לה בחור מבוגר

אז מה אנחנו רוצים מבחורים צעירים בריאים רווקים מבית דתי. שלי יעלבו מכל הצעה שטיפ טיפה שונה ממה שהם ציפו?

ועוד הבהרה קטנה- אני לא משווה בין הקריטריונים הנ"ל. ברור שבחור מבוגר זה לא מפריע כמו גרושה. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לא מיועד לחסרי סבלנות!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.