|
|
| נשלח ב-19/6/2015 18:27 |
|
| |
|
| נשלח ב-21/6/2015 23:13 |
|
| |
לדעתי היגיון פשוט בעניין הזה: היום יש כ"כ הרבה זמרים, זמרים זה בעיקר מה שתופס בציבור הרבה יותר ממקהלות, רובם של האנשים שומעים זמרים פחות מקהלות.. לכן זה בעיקר מה שמשמיעים, וכשמשמיעים את מיאמי אנחנו מתרגשים כי אנחנו באמת מעריצים ונושאים אותם.. במפורש לא כמו מי שאוהב את פרידה ומשמיעים את פריד אז הוא מתרגש.. כי לחיות מקהלה זה הרבה יותר מלחיות אדם אחד, זה מאוד מגוון עם הרבה שמות והרבה צדדים.. ובפרט שיש את הפורום שלנו שזה מרגש את כולנו יותר. עובר בראשנו סוג של מחשבה אה אנשים לא מבינים מה זה שמשמיעים עכשיו את מיאמי... 5;
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2015 08:13 |
|
| |
|
| נשלח ב-26/12/2016 08:55 |
|
| |
אסתרק: לדעתי הפורום צריך להתאגד ולעשות משהו עם זה שלא משמיעים את מיאמי בתחנות הרדיו כמעט. חוץ ממנחם טוקר, כמעט לא יוצא שמשמיעים אותם. אולי צריך למצוא דרך לתקשר עם מנחם טוקר ולראות איך אפשר לקדם את השמעת שירי מיאמי ברדיו. מה דעתכם? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-26/12/2016 10:24 |
|
| |
מי שומע היום רדיו?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2016 10:53 |
|
| |
מי שגר במרכז בעיקר,שומע. וכמובן שמדובר על קול חי ושאר התחנות החרדיות. אנחנו מדי פעם שומעים קול חי,דרך האינטרנט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-27/12/2016 22:35 |
|
| |
ההסברים לעיל נכונים אבל אני אסביר יותר- זה כמו שלא משמיעים חזנות אע"פ שהרבה אנשים אוהבים את זה, משום שזה סוג מסוים של מוזיקה שרק חלק אוהבים, אותו דבר מקהלות אמנם יתכן שלמיאמי יש הכי הרבה מעריצים גדולים, אבל מי שאינו מעריץ אינו מוצא בזה כ"כ טעם, משא"כ זמרים כולם פחות או יותר דומים ןמי שאוהב את זה יאהב גם את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2016 22:57 |
|
| |
דוקא ברדיו פה של לייקווד (NJ) משמיעים שירים של מיאמי המון פעמים
|
|
|
|