בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע חוה"מ פסח the miami phenomenon featuring the all new album ut ut

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/4/2015 01:21 לינק ישיר 

שריונה כתב:
משורר,
אתה ישראלי במקור?
יש לך עברית תנ''כית..או שאתה כותב כך בפורום בשביל הקטע?

שאלתך חורגת ממסגרת האשכול, ובכל זאת, אשיב עליה מעל-גבי הבימה הלזו, ובכך אחתום את הדיון לשנה זו.

על ראשון ראשון: נראה לי כי את בעיית ההכרעה הזו [Decision problem] אשאיר לאלו מבינינו שהתמקצעו בתורת הסיבוכיות החישובית [Computational complexity theory]. אגב, אם אחת מבעיות ההכרעה המפורסמות במתמטיקה הינה הבעיה העשירית של הילברט, זו יכולה בהחלט לקטוף את התואר הבעיה הראשונה של שריונה... אמנם, העברית שלי, דומני, יכולה להעיד יותר מכל על איזו זיקה ישראלית. אולם, את תיחום הזיקה המדויקת - ישראלי במקור, הורה ישראלי, לימוד בישיבות בישראל, ועוד כהנה וכהנה כיד הדמיון הפורה - הרשי לי להשאיר לניחושי החברים...

ועל אחרון אחרון: בדיבור, העברית שלי היא אכן עברית ישראלית מדוברת [אם-כי ספק גדול על מילות 'סלנג' ישראליות רבות אם ניתן להחיל עליהן את התואר 'עברית'...], אך זהו רק עד המקום בו מתחילה הכתיבה. במקום בו נגמרים המילים ומתחילה הכתיבה, אני נותן למחשבותיי לרוץ ללא מסגרת, למילותיי לפרוח כמשורר בלא תזמורת, לתובנותיי להיחקק בעופרת עלי איגרת, ולידיי לרוץ עם הקולמוס ולהוליד כתיבה יוצרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 01:23 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
מי אלו האחים שפירא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

חמשה אחים לבית שפירא המרכיבים יחד את להקת 'אחינו', כשהאח העומד מאחורי הלחנים הוא יוחנן. חתומים [כלומר: האח יוחנן חתום] על השיר 'אם אשכחך' בביצוע של יעקב שוואקי; השיר בזכותו - בעיקר - התפרסמה הלהקה. יוחנן הופיע עם יעקב שוואקי [יחד עם אח נוסף] בקיסריה במופע שיצא לאור ב-DVD [למי שמתעתד לחפש את המופע ולצפות בהם, עצה מוסיקלית אישית: מומלץ לדלג על המופע עד פרק הזמן הרצוי...].

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 01:26 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
אתם קולטים מה זה אןמר כל השירים שבדיסק יהיו בהופעה?!
אף פעם זה לא קרה !!תמיד היו שירים שלא הופיעו בהופעןת(ונראה לי שאפילו יש אשכול עליהם..כמו ותערב מיבא,זמן שמחתינו,ברך עלינו...ועוד הרבה מכל השנים והאלבומים)
שזה אומר שנראה את כל הכוריאוגרפיות של כל השירים!!
הכי מענייין איך הם יעשו את לייבעדיק..שזה שיר מאוד מקפיץ..
ד.א מישהו יודע כמה חברי תזמורת יהיו?

מתוכננת תזמורת מורחבת [כשחלק נכבד מתוכם תופשי נבל וכינור. בעיקר כינור]. מדובר על תזמורת בת שמונה עשרה נגנים, משהו בנוסח התזמורת שהופיעה בקונצרט ההיסטורי [שרק ככל שעובר הזמן אני מפנים יותר ויותר עד כמה היסטורי הוא היה...] 'מיאמי 36 – חי חי'. בניצוחו של המאסטרו גל גרשובסקי, אלא מה?

ולמשל בשיר לייבעדיק ןשמח שזה אלקטרוני,יהיה פלייבק או נגינה אמיתית?

נגינה חיה של התזמורת. רוצה לקבל את התווים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 01:27 לינק ישיר 

ברוקלינאי כתב:
לכל מי שרכש גישה לצפיה ישירה -
הייתי ממליץ לא להכניס את הקוד שקבלתם עד סמוך לשעת ההופעה.

כיון שנאמר שם שהשימוש בקוד הוא חד פעמי - חוששני שאם תכניסו אותו מעכשיו ותסגרו את הכרטיסיה/חלון -
לא תהיה לכם גישה שוב.

אינני יודע איך זה עובד, אך כך אני עצמי נזהר מן הספק.
יש כאן מישהו שיכול להחכים אותי יותר?

שמח להחכים אותך יותר, ולהתייצב להיות לך/ם לעזר.

אין כל מקום לדאגה. צדק נטסון בהשערתו כי המונח 'חד פעמי' הוטבע בכדי להבהיר כי כרטיס הרכישה מקנה זכות צפייה חד פעמית בשידור החי של הקונצרט, ואם מסיבה כזו או אחרת היא הוחמצה על-ידי הרוכש, הוא לא יהיה זכאי לשידור חוזר וכדומה.

אתה יכול לבדוק זאת כבר עכשיו: היכנס [log in] לחשבונך באתר הצפייה עם כתובת המייל שלך והסיסמה. אמורה להופיע לך שורת מידע עם המסר 'נא חזור לכאן שוב בעוד... [מספר השעות שנותרו להופעה]'. אם אתה ממש רוצה, אתה מוזמן להיכנס בכל שעה עגולה ולצפות כיצד מספר השעות פוחת והולך.

בהצלחה, ואל תשכח לשתף בחוויות לאחר המופע...

צפייה נעימה.

תוקן על ידי משוררששיער ב- 08/04/2015 01:27:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 07:35 לינק ישיר 

משורר,אין לי מילים!!תודה רבה על כל העדכונים!!!
ניכר שירחמיאל וצוותו השקיעו השקעה רבה בהופעה..ואני כבר לא יכולה לחכות לראות אותה..:-)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2015 07:57 לינק ישיר 

ניסיתי להכנס לאתר הנ"ל,אך אני רואה שזה לא אפשרי.. (דרך האימייל ששלחו לי לאחר הקניה-שכתובaccess this event" לחצתי על זה וזה מוביל אותי לדף ארוך עם הרבה מלל..
איך נכנסים לאתר? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2015 08:39 לינק ישיר 

ואגב,משורר,אתה תגיע להופעה ג"כ?
והפעם האחרונה שהיה שידור חי זה היה במיאמי 36 בפסח
לא באיסט מיטס יסט..(הייתי בהופעה הנל בארהב.לא היה שידור חי..)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2015 10:08 לינק ישיר 

כל האלבום הוא רק כשעה.(עשיתי הליכה במשך שעה ושמעתי במהלכה את כל השירים שבאלבום..)
וההופעה היא בערך שעתיים לא?
אז יהיו עוד שירים בהופעה חוץ משירי האלבום?
או שיאריכו את כל השירים..?)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2015 11:02 לינק ישיר 

יש אמנים אורחים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 11:08 לינק ישיר 

אהה נכון...
אז באמת בזמן הזה יהיה אפשר לעדכן בפורום:-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2015 11:19 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
ניסיתי להכנס לאתר הנ"ל,אך אני רואה שזה לא אפשרי.. (דרך האימייל ששלחו לי לאחר הקניה-שכתובaccess this event" לחצתי על זה וזה מוביל אותי לדף ארוך עם הרבה מלל..
איך נכנסים לאתר? 
‎ הסתדרת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 11:27 לינק ישיר 

לא
אשמח שמישהו יחכים אותי איך להכנס לאתר הלייב;-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/4/2015 11:53 לינק ישיר 

האם הגעת למסך הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 11:55 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

כרגע כבר המחיר עלה..ל30$..

בהתחלה כתבו שזה יעלה 25 דולר,אתמול  עוד היה30 $ ועכשיו זה 36 $....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 11:59 לינק ישיר 

לא
איך מגיעים אליו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע חוה"מ פסח the miami phenomenon featuring the all new album ut ut
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 9 10 11 12 לדף הבא סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.