ברגע שיפורסם רישמית האלבום כמו שיריו ומחיר וכדו' יפתח אשכול מיוחד.
נשלח ב-4/3/2015 16:18
אין בעיה. יישר כח נטסון!!
נשלח ב-4/3/2015 16:53
אשמח לתיקוני שמות, הערות והארות בכלל. ישנם ילדים שבהופעות לבשו משקפיים וכאן הם ללא משקפיים כמו חיים גלבן ואלעזרי. ישנו פרח שלא הצלחתי לאתר והוא בני סקעת.(אם אתם זוכרים זה שעשה בהופעות בסוף המחרוזת שבה מושמע "יבוא" את הסולו העולה והמסיים את המחרוזת). אברהם הלמן גם לא כאן. זה נראה שיש פרח חדש אחד. עם זאת ייתכנו פרחים חדשים שלא מופעים כאן.
שאלה- מי מחברי הפורום מתכוון לקנות כרטיס ולצפות בהופעה בלייב?? עוד שבוע וחצי בערך זה עולה 25$ במקום 36.. אני רוצה לקנות אבל קצת חוששת איך זה יעבוד הפעם..
צריך לקחת בחשבון שההופעה אמורה להתחיל לפי שעון ישראל בשעה 2:45 לפנות בוקר(במקרה שגם בחו"ל יכוון השעון) והיא תהיה כ 2-3 שעות.
נשלח ב-13/3/2015 14:19
אגב איך בדיוק הם מקשרים את הקונה לשידור החי? שולחים איזה קוד?
נשלח ב-13/3/2015 23:02
אצלנו כבר זזנו את השעון...
אני עוד לא קניתי כרטיס להופעה אני לא בטוח לאיזה הופעה אני רוצה ללכת...
נשלח ב-14/3/2015 20:16
איזה הופעה תשודר בלייב של חמישי או רביעי? זה אומר שההופעה תתחיל לפי שעון הארץ ב2:45 לפנות בוקר? ו..אני רוצה לקנות כרטיס.מתלבטת..מי קונה? אני חוששת שאם יהיו בעיות בשידור ,אז הכסף ילך לפח..אין לי את מי לשאול או משהו כזה..:-)
נשלח ב-14/3/2015 23:25
elmonsey כתב:
אצלנו כבר זזנו את השעון...
אני עוד לא קניתי כרטיס להופעה אני לא בטוח לאיזה הופעה אני רוצה ללכת...
לכל הופעה המעלות והחסרונות. ובכל אופן הרי בשנה שעברה היית ביום הראשון, אולי כדאי הפעם לנסות ביום השני...
נשלח ב-15/3/2015 05:16
נטסון זה לא תלוי בי...אבל אני תמיד אוהב את הראשון וגם יש לי יותר זמן לערוך סיקור מיוחד ולעבוד על התמונות שזה עבודה בפני עצמו לוקח לי חצי שעה או יותר לעבוד על התמונות....
נשלח ב-15/3/2015 10:22
אלי, אתה אומר שעדיף הרעננות והחידוש של היום הראשון על פני הניסיון והביטחון של היום השני?