אני מתרגשתתתתת!!! זה רציני!!לא כמופעם קודמת שזה היה לא ברור ולא פורסם כמו שצריך..עכשיו זה ברור לחלוטין איך קונים וזה נראה מדהיםםםם!! רק הם שכחו להוסיף באותיות קטנות,שיש לשים לב להבדלי השעות:-)
נשלח ב-19/3/2015 09:39
איך קונים לטובת דוברי העברית?
נשלח ב-19/3/2015 10:10
כתוב שהכרטיסים לאון ליין יהיו זמינים החל משבוע הבא.
יש במקהלה ילד בשם דניאל גובר?! (היה דניאל גובר ב Light up the Nights)
אידי- בטח יש!!!כנסי לכאן. אפי' כמדומני הוא מסר ד"ש לפורום ע"י מיאמוש ואסתרק... ברוקלנאי- תודה רבה:-)!
תוקן על ידי netson ב- 19/03/2015 11:58:04
נשלח ב-19/3/2015 17:26
שימו לב!!!
ההופעה בלייב היא רק ב8 באפריל (כמו שכתוב במודעה). הערה ותמיהה: האם הצפייה תתאפשר גם מהבית או מאיזה מלון(Hotel)? מה פשר הכוכבית במודעה על כך? מישהו מצליח לזהות את הבוגר שמופיע בין זלמן פולק ליושי בנדר במודעה של הצפייה בלייב?
תוקן על ידי netson ב- 19/03/2015 17:31:36
נשלח ב-19/3/2015 22:57
netson כתב:
ההופעה בלייב היא רק ב8 באפריל (כמו שכתוב במודעה). הערה ותמיהה: האם הצפייה תתאפשר גם מהבית או מאיזה מלון(Hotel)? מה פשר הכוכבית במודעה על כך? מישהו מצליח לזהות את הבוגר שמופיע בין זלמן פולק ליושי בנדר במודעה של הצפייה בלייב?
אלחנן מג'סקי.
תוקן על ידי netson ב- 19/03/2015 17:31:36
ברוך הבא לפורום, קופיקו! למה כזה שם?
אתה מראה בקיאות יפה, תשתף אותנו באשכול נעים להכיר?"?
אסתרק, אני לא חושב שזה אלחנן מג'סקי, הוא אמור להיות מבוגר יותר.
היי "קוף לא מכוער"... אני חושב שכולנו נקבל את הכינוי של אסתרק - "קופיקו", זה הרבה יותר נחמד... אתה רק בן 14, ואתה לא צריך להיות כל כך קשה עם עצמך... החבר'ה מסכימים איתי?