|
|
| נשלח ב-29/3/2015 19:18 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | קניתי כרטיס!!!!!!! ברוך ה:-) קיבלתי מייל מטעמם שזה נקנה... ד.א cleeng זה האתר?לא הבנתי מה זה.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| עכשיו חסר לך שתרדמי באותו לילה :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2015 21:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2015 22:13 |
|
| |
עוד 10 ימים 3 שעות 47 דקות!!! כנסו לספירה לאחור:
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2015 20:52 |
|
| |
עוד 4 ימים!!! מי שקנה כרטיס נשמח שיעדכן:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 03:48 |
|
| |
מועדים לשמחה. עיד(וד)כון קטון [תגובה המשלבת בתוכה כלאים של עדכון ועידוד...]: כאמור, אי"ה ייערך קונצרט אחד גדול ביום רביעי הבעל"ט באולם האודיטוריום שבברוקלין קולג'. הקונצרט הנוסף שעל-פי פרסומים ראשוניים היה אמור להיערך למחרת ביום חמישי הבעל"ט בוטל [וכפי שכבר העיר על-כך ידידנו elmonsey]. מה שכן, התמלאתי פליאה על-כך שאף לא אחד מחברי הפורום עמד על סיבת הביטול ועל הטעות המביישת שהייתה בפרסום הראשוני. סיבת הביטול נבעה מהעובדה הפשוטה כי ביום חמישי הבעל"ט חל יו"ט שביעי של פסח, ולא היתה לירחמיאל והפרחים כל כוונה לחלל את החג לשם הקונצרט. האמת? לא הייתי מתנגד להסב עמם לשולחן החג לזמירות מוסיקליות, אולם מה שכן, גל גרשובסקי וחברי הרכב התזמורת היו נאלצים להשאיר את הכלים על מפתן הדלת... כאב הראש הקטן שנגרם לירחמיאל מהפרסום המוקדם התגמד לעומת כאב הראש שנגרם לו מהאירוע עצמו: ביטול חוזה השכירות מול הנהלת האולם וביטול הקונצרט על כל מרכיביו. בירור מהיר מולם העלה כי ביום שלישי האודיטוריום אינו פנוי [מה גם שאף מבחינת ירחמיאל הדבר עורר קושי מסוים], כך שירחמיאל נאלץ לבסוף להסתפק בקונצרט אחד שייערך ללא הדרן. כמה טוב ששמו לב לכך בזמן. מה אתם יודעים? אנשים כבר הספיקו לרכוש כרטיסים למופע של יום חמישי...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 03:49 |
|
| |
עיד(וד)כון קטון נוסף: הקונצרט - שעומד כמובן בסימן האלבום החדש 'אט אט' - ייערך תוך חידוש מיוחד, שככל הידוע לי מעולם לא נעשה בקונצרטים קודמים של ירחמיאל, לפיו - שימו לב - במהלך הקונצרט יבוצעו כל אחד ואחד משנים עשר השירים שבאלבום החדש ללא יוצא מן הכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 03:49 |
|
| |
ועיד(וד)כון קטון אחרון לעת עתה: ראיתי בשבועות האחרונים [אכן כן. אני ישנה וליבי ער. וגם כשאיני מוצא את הזמן לכתוב בפורום אני בהחלט משתדל לקרא ולעקוב אחר המתחדש] דיון - הייתי מוסיף לו גם את אלמנט התקווה - בשאלת הפרחים העתידים להופיע בקונצרט, ובעיקר בשאלת הכל, סליחה: הקול, אם דוד פרלמן יופיע עם המקהלה. ובכן: התשובה היא, כי אכן לא כל הילדים המחייכים מעל-גבי האלבום, ולא כל הילדים שפרצופיהם ניבטים מבעד לפרסומים על הקונצרט, אכן נוטלים עדיין חלק במקהלה ומתעתדים להופיע בקונצרט. אם ניקח את רשימת הפרחים שהשתתפו בהפקת האלבום ודיוקנאותיהם מופיעות על עטיפתו: כל הפרחים שבו נוטלים עדיים חלק פעיל - חלקם: פעיל מאד - במקהלה ומתעתדים להופיע אי"ה בקונצרט הקרוב מלבד השינויים הבאים: אהרן אייזנברג שאינו מופיע על-גבי האלבום בהחלט יופיע בקונצרט הקרוב, כשמנגד: משה חיים אביטן, שלמה גורי, מקס מסלטון, יהודה בראון, ואבי סעדיה המופיעים על-גבי האלבום כבר אינם חלק מהמקהלה ולא יופיעו בקונצרט הקרוב. ובאשר לשאלת הכל, הקול: דוד פרלמן אכן יופיע בקונצרט הקרוב [מתבשלת כרגע על האש איזו הפתעה בהקשר זה], וזו כנראה תהיה ההופעה האחרונה שלו כחלק מהמקהלה. לתשומת ליבך, ניורק.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 09:32 |
|
| |
משורר- תודה על כל העדכונים! בטח העבירו את האנשים שקנו ביום חמישי ליום רביעי.... באמת חבל על הכסף שנשפך על החוזה המיותר... לא הייתי מתנגד גם להסב בשביעי של פסח על רקע חי וואקלי של פרחי מיאמי...:-) יהודה בראון- חמוד שר טוב, אבל באמת הקול שלו כבר בטח השתנה... דוד פרלמן- זה בשורה טובה לכולנו(אגב הוא עומד להוציא דיסק לקראת ל"ג בעומר לפי העדכונים בפורום)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 22:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 22:24 |
|
| |
בדקת שוב במודעה מיד כשההופעה פרסמה העתקתי אותה אלי וזה ב7 וב8 באפריל....אז איך זה פורסם בחמישי? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 22:26 |
|
| |
אני כולייי מאושרת!! אני כאן בדיוק ברכבת..איזה בשורה טובה!!דוד פרלמן יהיה בהופעה!!!!!עוד סיבה טובה וגדולה למי שלא קנה כרטיס להופעה בלייב!!!קדימה חברה זאת הולכת להיות ההופעה האחרונה של הילד המדהים הזה!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 22:28 |
|
| |
משורר תודה רבה על העדכונים!!! איזה נפלא שיש לנו אותך:-) כל הילדים שציינת שלא יופיעו,לט זכינו להכיר באופן אישי לצערינו.. שלמה גורי למשל,באמת חשבתי שיצא מהמקהלה בקרוב,כי בסולו שלו בפתחו לי,נשמע שהקול שלו כבר התחלף.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 22:33 |
|
| |
אז ברוך ה,זאת נשמעת הופיה מושקעת במיוחד..וכולה בכיכובם של הפרחים הצעירים והבוגרים:-) אני בעז"ה אצפה בה דרך הלייב,וזה יהיה גם כפיצוי על ההופעה האחרונה שהייתי בסוכות השנה,שבה הופיע גם אברהם פריד,שגנב לילדים את ההצגה:-)..ההופעה הייתה קצרה יחסית מצד הפרחים,ואף לא היה זמן ולכן לא הקריאו את שמות הסולנים..) משורר,יצטרפו עוד ילדים חדשים להופעה?חוץ מאייזנברג? כי לפי מי שציינת,זו קבוצה לא מבוטלת של ילדים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 22:50 |
|
| |
|
|
|
|
|