בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מופע חוה"מ פסח the miami phenomenon featuring the all new album ut ut

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/4/2015 15:12 לינק ישיר 

Alexgator1 כתב:
פוסטר עדכון MIAMI PHENOMENOM עם כוכבי אורחים:
נחת, זמירות מקהלת, יואלי גרינפלד ואחינו: האחים שפירא

D AD WITH GUEST STARS 2.jpg

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 15:18 לינק ישיר 

לא רואים. חבל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 15:29 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2015 15:57 לינק ישיר 

כיף לך:-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 17:30 לינק ישיר 

סוף סןף!!
אז הולכת להיות קבוצה נכבדת יחסית שהולכת לצפןת בפורום..וגם ככל הנראה מהעלעלעל גם תצטרף;-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2015 21:26 לינק ישיר 

אני אמנם - כמו שכבר סיפרתי - הולך לצפות בהופעה.

רק סלחו לי שלא אוכל לסקר ב"לייב"... כשאני צופה אני מרוכז כולי ולא רוצה לפספס אף רגע אחד... (:

אני מקווה שאתם מבינים אותי. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/4/2015 21:35 לינק ישיר 

ברוקלינאי מבינים מצויין. :-) נסה בכל זאת בהפסקה כמה שניות/דקות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 22:31 לינק ישיר 

השידור מתחיל ב 19:00בערב שעון ניורק אבל ההופעה עצמה ב 19:45

On Apr 08, 2015 19:00 EDT to Apr 08, 2015 23:30 EDT, you will come back here and watch the show LIVE!! If you are living in a different city or country, you may check the exact times for the show using this time zone convertor.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 23:17 לינק ישיר 
הפוסטר המעודכן: האחים שפירו, יואלי גרינפלד, נחת ומקהלת זמירות.

הפוסטר המעודכן:  האחים שפירו, יואלי גרינפלד, מקהלת זמירות, נחת.

תוקן על ידי netson ב- 07/04/2015 23:17:16

תוקן על ידי netson ב- 07/04/2015 23:18:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2015 23:18 לינק ישיר 

מקור לפוסטר: https://twitter.com/NachasMusic/status/585444918195134466

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 01:12 לינק ישיר 

ניורק כתב:
בכלל אני שמח מאוד על כך שהולך להיות הופעה מושקעת מאוד נדמה לי שפעם אחרונה שזה היה זה במי לה' אלי.

לא מדויק. בעקבות האלבום 'מי לה' אלי' לא הייתה כל הופעה מיוחדת, וה-DVD שיצא לאור תחת השם הבלתי מחייב 'Miami In Concert' הכיל תיעודי וידאו מקונצרטים שונים ומגוונים לאורך שנות האלבום 'מי לה' אלי'.

הפעם האחרונה בה הופק קונצרט מושקע הייתה בחוה"מ פסח ה'תשע"ג – 'מיאמי 36 - חי חי'.

הקונצרט הנוכחי מתקיים בשנתה השלושים ושמונה של הלהקה, ובמוחו של ירחמיאל כבר מתרקמים תכניות למופע היסטורי בשנת הארבעים [!]....  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 01:14 לינק ישיר 

אסתרק כתב:
אם ניתן לצפות באינטרנט כנראה שהמופע מוסרט, ואם המופע מוסרט הוא כנראה יצא בדיוידי, לא? זה יהיה הדיסק שאנחנו מחכים לו כל כך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

המופע אכן מוסרט. אולם, ככלל, 'מוסרט' לא אומר דבר וחצי דבר על התכניות לעתיד בכל הקשור להוצאת DVD, שכן רבים רבים מהקונצרטים מוסרטים [אם-כי בהחלט לא כולם] ולא בכדי להוציא אותם לאור עולם.

קונצרט זה מתייחד, אמנם, בכך שההסרטה שלו אכן תהיה מקצועית יותר, ובשונה מקונצרטים רגילים המתועדים במצלמת וידאו אחת, שתיים או מקסימום שלש, קונצרט זה עומד להיות מתועד בלפחות שש-שבע מצלמות וידאו באיכות גבוהה. הסיבה העיקרית לכך היא כמובן השידור החי של הקונצרט לכל רחבי תבל, אולם מהרגע בו הקונצרט מתועד, החומר קיים, וכל שחסרה היא החלטה של ירחמיאל.

אני יכול לומר לך/ם כי בנקודת זמן זו עוד אין כל תכנית קונקרטית של הפקת DVD מקונצרט זה - התכניות כרגע עסוקות בתיעוד הוידאו מהקונצרט הבלתי נשכח 'מיאמי 36 – חי חי', אם להוציאו לאור עולם בכלל, ובאיזו מתכונת בפרט - אולם תכנית כזו בהחלט מרחפת באוויר, ואם היא תקרום עור וגידים, היא כנראה תשולב עם המופע הבא שייערך בחוה"מ סוכות הבעל"ט. אשמח לעדכן על כל התפתחות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 01:16 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
לא בטוח.
גם המופע של חי חי ,36 שנה למיאמי, היה בשידור חי ולא יצא בדיוידי לצערינו...

לא מדויק. המופע לא היה בשידור חי. הפעם הקודמת בה שודר המופע בשידור חי היה - אם זכרוני אינו מטעני - בחוה"מ סוכות ה'תשע"ג בקונצרט 'EAST MEETS WEST'. ואם שגיתי, השם הטוב יכפר בעדי, וברוקלינאי הטוב יתקן את דעתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 01:16 לינק ישיר 

elmonsey כתב:
אצל כל הופעה שהייתי ראיתי מצלמה ולא יצא DVD

צודק בהחלט. אמנם, לא בכל הופעה ממש, אולם בהחלט ברובם הגדול של ההופעות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/4/2015 01:17 לינק ישיר 

netson כתב:
צריך פעם לברר אצל כל אותם מנהלי/מפיקי אירועים מהם עושים אם כל ההסרטות של המופעים...? הרי יוצא DVD אחד ממופע אחד!

מה הפירוש 'מה עושים'? מתעדים את המופע > המידע נצבר לאיטו > המידע מאוחסן במאגרים אלקטרוניים > המידע מעלה אבק > מתעדים את המופע הבא.

וכעת במעט רצינות: אכן לא נעשה במידע הוויזואלי הנצבר כל שימוש חשוב מדי. הוא אמנם משמש פה ושם לשימושים אישיים, אולם כלל המידע אכן נצבר אל העתיד, אל ההיסטוריה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מופע חוה"מ פסח the miami phenomenon featuring the all new album ut ut
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 לדף הבא סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.