|
|
| נשלח ב-19/3/2015 08:37 |
|
| |
אני כבר שמעתי את הדוגמיות של כל שיר בערך 30 פעם..זה נשמע מדהיםםםם ונותן טעם לעוד!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 08:41 |
|
| |
המילים שהבנתי מהשיר לעבעדיג- לעבעדיג,לאמיר אלע טאנצן,לעבעדיג,לאמיר אלע זינגען... תרגום לעברית זה-(ב)חיות..,הבה כולם נרקוד,(ב)חיות,הבה כולם נשיר..:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 08:46 |
|
| |
יפה מיאמוש... הבגרות באידיש עושה משהו...;) אתם פה ממש מדביקים אותי בהתרגשות מהדיסק... חשבתי שזה לא יענין אותי יותר מדי... עכשיו אני מסוקרנת לשמוע...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 09:37 |
|
| |
חסידיניוז
תוקן על ידי netson ב- 19/03/2015 09:40:33
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 10:03 |
|
| |
וואו! זה נשמע טוב!! כנראה שזה הסגנון הנוכחי של ירחמיאל - מזכיר למדי את "מי לה' אלי". אולי בעוד 20 שנה זה ייזכר כ"סגנון שנות ה(איך שלא קוראים לשנים 2010 - 2020 במילה אחת)"  נטסון - הגיוני אמנם שיהיה ביודאיקה, אבל כוחאש לא מגיע לקראון הייטס. כוחאש, אני מניחה שתוכל למצוא את האלבום באחד הסניפים של אייכלר'ס או מוסטלי מיוזיק, מה שיהיה לך יותר קרוב... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 11:56 |
|
| |
| אידי כתב: |  | וואו! זה נשמע טוב!! כנראה שזה הסגנון הנוכחי של ירחמיאל - מזכיר למדי את "מי לה' אלי". אולי בעוד 20 שנה זה ייזכר כ"סגנון שנות ה(איך שלא קוראים לשנים 2010 - 2020 במילה אחת)" די בטוח שזה יקרה. מה שלא בטוח, זה מה יהיה עם מיאמי עוד 20 שנה...? נטסון - הגיוני אמנם שיהיה ביודאיקה, אבל כוחאש לא מגיע לקראון הייטס. כוחאש, אני מניחה שתוכל למצוא את האלבום באחד הסניפים של אייכלר'ס או מוסטלי מיוזיק, מה שיהיה לך יותר קרוב... חשבתי שהוא כן יהיה. בכל אופן תודה על כל המידענשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תוקן על ידי netson ב- 19/03/2015 11:56:50
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 12:03 |
|
| |
ובכל אופן הנה הקישור ליודאיקה שכן מוכרים בסוף.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 15:10 |
|
| |
התקשרתי לשנקיס והם אמרו שהדיסק יגיע ביום שלישי הבא..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 15:40 |
|
| |
דיברתי שוב עם שנקיס הוא מנסה לדחוף אותם ליום שני זה התעכב בגלל הבחירות
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 17:33 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | המילים שהבנתי מהשיר לעבעדיג- לעבעדיג,לאמיר אלע טאנצן,לעבעדיג,לאמיר אלע זינגען... תרגום לעברית זה-(ב)חיות..,הבה כולם נרקוד,(ב)חיות,הבה כולם נשיר..:-) |
|
מיאמוש כל הכבוד... אם לא היית אומרת לא הייתי מזהה דבר וחצי דבר...;)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 18:44 |
|
| |
סיקור קצר אחרי השמעת ראשונה שלי על כמה שירים
אט אט: אוהב השיר מאוד רק מפריע כמה דברים קטנים... הראשון שזה לא תזמורת אמיתי אולי הגיטרות אמיתי אבל השאר חשמלי ואני לא סובל את זה אם כבר חשמלי אני מעדיף הפלייבק שהיה בהופעה... השני לא אהבתי קטע שירחמיאל נכנס באיזה קטע של השיר...
לייבדיק: ממש לא אהבתי את השיר זה שיר בסגנון של ירחמיאל.
בואי כלה: שיר מאוד יפה אני מקווה שזה יהיה פופולרי ביצוע מדהים!!!
בשמחה רבה: אני אוהב את השיר אבל פה גם מפריע לי המוזיקה חשמלי וגם שינוי קטן במילים של הקטע "בשמחה רבה" הוסיפו את המילים "משה ובני ישראל" אני אישי אהבתי יותר איך ששרו את זה בהופעה... אני גם לא אוהב איך שהסולואים שרים בכמה קטעים אבל זה רק הכאב בטן שלי... תכתבו אתם מה אתם חושבים על הדיסק...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 23:27 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | שמתם לב שהאודיו סמפלר השתנה? לפי השירים גם הדוגמיות השתנו..(יותר סולואים..) נשמע יותר מהמם!!!!קולותמיוחדים!! |
|
מיאמוש- רק עכשיו הבנתי למה את מתכוונת. הדוגמיות לא השתנו באתר. ישנם פשוט שני סוגים של דוגמיות. אכן כדברייך בכל סוג לקחו חלק ספציפי שונה ... אם תכנסי למוסטלי מיוזיק, 2 הסוגים מופיעים שם. הפליי הראשון זה סוג 1 בו מושמעים כל השירים ביחד והשאר זה זה הסוג השני כל שיר בפני עצמו- כמובן. אני כותב שוב אכן יש הבדלים בשירים בשני הסוגים. מקווה שהייתי כאן ברור....
תוקן על ידי netson ב- 19/03/2015 23:27:41
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2015 23:29 |
|
| |
זה נראה שיש רק שיר אחד של הבוגרים, ולפי הדוייחים כאן היה אמור להיות יותר. אלא א"כ הבוגרים הם בתור ליווי רקע לעוד שירם. משמיעה קצרה בדוגמיות זה נראה שירחמיאל ביגן נשמע יותר בשירים. וכאן אפשר לחזור לדיון של פעם האם זה נכון ורצוי או שלא.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2015 08:29 |
|
| |
כן נטסון לזה התכוונתי.. תודה רבה אלימונסי על הסיקור.נשמח שתסקר גם את שאר השירים..:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2015 15:40 |
|
| |
|
|
|
|
|