שמעתי כעת פעם ראשונה את השיר 'אט אט'. כמה נקודות: 1) יש כאן ניסיון קצת לחדש דברים. למשל הקולות רקע של ירחמיאל ושל הסולן בסוף ששר "איי". אני מדגיש אלו לא קולות שניים אלא קולות רקע. לדעתי זה בא קצת על חשבון כלי נגינה... סוג של עניין ושל טעם כנראה. 2) ממש קשה לזהות את הסולנים. הצלחתי לזהות את שלמה גרוס ואת צבי שמחון. בכל אופן שלמה גרוס הוא הסולן במילים "ותן חלקנו בתורתך ושם נעבדך ביראה".
תוקן על ידי netson ב- 25/03/2015 22:20:47
נשלח ב-26/3/2015 14:48
אישית אני לא ככ מתלהבת מהשיר "אט אט", אבל אני שומעת אותו עכשיו פעם אחר פעם בתוכנית של קובי סלע, בהתרגשות מכך שאני יכולה לטעום קצת מהדיסק
הקטע שהכי אהבתי בדיסק לבנתיים זה סולו בשיר כימי עולם וכשנים קדמוניות בדקה 4 ו20 שניות מדהים מי שיזהה את הקולות אשמח לדעת מי זה. ממליץ לכם לשמוע.
נשלח ב-27/3/2015 15:23
כן בקישור שהבאתם. זה בטוח מתואם עם ירחמיאל. זה לא אתר חהפר.
נשלח ב-27/3/2015 16:05
כן ברור. זה מטעם ירחמיאל שאלתי כדי לוודא,כי אני למשל מעדיפה את הדיסק הפיזי כדי שאוכל לראןת את שמות הסולנים בעטיפה..ואז אני אעתיק את זה לשימוש אישי שלי.לפלאפון..
חברה שמעתי את הדיסק 5 פעמים לפחות.
לא תאמינו אבל בכל שיר למה אני מחכה??? לדוד פרלמן.
מסקנה סופית שלי: ירחמיאל נתן לי הרבה יותר סולויים מכל אחד אחר כמעט בכל שיר בד"כ את החלק שבו עולים טון. כנראה בגלל שהוא מיוחד ופשוט עזב את המקהלה פשוט למצות אותו עד הסוף.. לשמחתי.
ותדעו שדוד פרלמן פשוט עושה את הדיסק..
אני אוהב איך שהוא שר כאילו בקול בכי כזה. אין הוא מוזיקאי ענק..