בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

שירי מיאמי במצעדים החסידיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/6/2015 23:21 לינק ישיר 

הוא אמר בתכנית האחרונה שניתן לדרג עד יום שלישי בבוקר, כל שבוע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2015 23:27 לינק ישיר 

אסתרק כתב:
דירגתי.
נראה לי שדוד פרלמן עלה רק שלב אחד, לא שניים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

כמובן.
אני טעיתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2015 23:58 לינק ישיר 

netson כתב:
עדיין לא שמעתי. יותר מאוחר ארחיב בעניין מעט למה לדרג את פרלמן ראשון ואח"כ את מיאמי

צריכים לעשות סוויץ' בראש( Switch).

הצבנו מטרה והיא שהשיר 'אט אט' יגיעו למקום הראשון, ועמדנו בכך- למרות שזה החזיק בדיוק שבוע אחד בלבד. מאז 'אט אט' יורד ירידה מתונה -אמנם- בדירוג.   
כעת המטרה שלנו צריכה להיות שפרחי מיאמי ישארו במצעד לפחות עד שבוע ה- 12 או 13(כלומר עוד 3 שבועות או חודש). שזה אומר עד בין במיצרים מינימום... היום זה היה רק השבוע ה-9. 
אנחנו צריכים להבין שהשיר נכנס עוד לפני פסח וזה הישג גדול אם הוא יהיה בסה"כ 3 חודשים במצעד!  
עם סיום ימי ספירת העומר ההתמודדות הפכה לקשה ביותר משום שהמון זמרים הוציאו סינגלים או דיסקים ואלו זמרים מצויינים.
כדי שפרחי מיאמי יוכלו להישאר כמה שיותר זמן צריכים לדרג אותם מקום שני ולא ראשון !!! 

למה לא שיר ראשון?

כי יש לנו מטרת על והיא כעת הופכת להיות עיקרית! השיר 'אדון עולם' של דוד פרלמן. הוא שבוע שלישי במצעד והוא רק במקום 15.
אחד מהסיבות, כמו שציינתי קודם, שנכנסו איתו שירים של זמרים יותר מפורסמים וההתמודדות איתם קשה ביותר. 

לא נעים לומר אבל אני לא רואה את השיר הזה מגיע למקומות הראשונים. אבל כדי לתת לו הזדמנות וכדי לפרסם אותו יותר בארץ מוטלת עלינו החובה לדרג אותו במקום הראשון!(מבחינתי הצלחה תיחשב אם הוא יצליח להגיע למקום ה-6! ואני מתפלל שאטעה בהארכה הזאת)

ב-ה-צ-ל-ח-ה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2015 01:58 לינק ישיר 

netson כתבה:

אסתרק כתב:
אחותי זכתה פעם... לא קיבלה דיסק שווה. ככה שאין כל כך מה להצטער. ..

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני לא יודע אם זו הגרלה. אבל אם באמת זו לא הגרלה, אז לדעתי הפרס תלוי בגיל שאת כותבת... ככל שזה יותר מבוגר זה פרס יותר טוב. אני קיבלתי פעם שובר זוגי במסעדה. ואפשר גם לקבל שוברים לקניית בגדים..(בקיצר, תשמעי בתודות לאיזה עסקים/ חנויות הוא מודה ותביני מה יש לו להציע...).
ואלי גם תלוי במקום מגורים אבל זה דווקא לא נראה לי...

תוקן על ידי netson ב- 10/06/2015 23:28:14

מעודד לשמוע. במשפחה שלי מחכים לכמה פרסים, מעניין מה יהיה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2015 02:00 לינק ישיר 

netson כתבה:

netson כתב:
עדיין לא שמעתי. יותר מאוחר ארחיב בעניין מעט למה לדרג את פרלמן ראשון ואח"כ את מיאמי

הצבנו מטרה והיא שהשיר 'אט אט' יגיעו למקום הראשון, ועמדנו בכך- למרות שזה החזיק בדיוק שבוע אחד בלבד. מאז 'אט אט' יורד ירידה מתונה -אמנם- בדירוג.   
כעת המטרה שלנו צריכה להיות שפרחי מיאמי ישארו במצעד לפחות עד שבוע ה- 12 או 13(כלומר עוד 3 שבועות או חודש). שזה אומר עד בין במיצרים מינימום... היום זה היה רק השבוע ה-9. 
אנחנו צריכים להבין שהשיר נכנס עוד לפני פסח וזה הישג גדול אם הוא יהיה בסה"כ 3 חודשים במצעד!  
עם סיום ימי ספירת העומר ההתמודדות הפכה לקשה ביותר משום שהמון זמרים הוציאו סינגלים או דיסקים ואלו זמרים מצויינים.
כדי שפרחי מיאמי יוכלו להישאר כמה שיותר זמן צריכים לדרג אותם מקום שני ולא ראשון !!! 

למה לא שיר ראשון?

כי יש לנו מטרת על והיא כעת הופכת להיות עיקרית! השיר 'אדון עולם' של דוד פרלמן. הוא שבוע שלישי במצעד והוא רק במקום 15.
אחד מהסיבות, כמו שציינתי קודם, שנכנסו איתו שירים של זמרים יותר מפורסמים וההתמודדות איתם קשה ביותר. 

לא נעים לומר אבל אני לא רואה את השיר הזה מגיע למקומות הראשונים. אבל כדי לתת לו הזדמנות וכדי לפרסם אותו יותר בארץ מוטלת עלינו החובה לדרג אותו במקום הראשון!(מבחינתי הצלחה תיחשב אם הוא יצליח להגיע למקום ה-6! ואני מתפלל שאטעה בהארכה הזאת)

ב-ה-צ-ל-ח-ה 

אני חושבת שרוב הסיכויים שאט אט ישרוד יפה את השבועות האלה, כי יש לו דרך ארוכה לעשות עד למקום האחרון...

לשיר של דוד פרלמן באמת חייבים להתגייס, בתקווה שהוא יגיע למקום מכובד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2015 07:12 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2015 09:55 לינק ישיר 

אסתרק כתב:

netson כתבה:

netson כתב:

הצבנו מטרה והיא שהשיר 'אט אט' יגיעו למקום הראשון, ועמדנו בכך- למרות שזה החזיק בדיוק שבוע אחד בלבד. מאז 'אט אט' יורד ירידה מתונה -אמנם- בדירוג.   
כעת המטרה שלנו צריכה להיות שפרחי מיאמי ישארו במצעד לפחות עד שבוע ה- 12 או 13(כלומר עוד 3 שבועות או חודש). שזה אומר עד בין במיצרים מינימום... היום זה היה רק השבוע ה-9. 

למה לא שיר ראשון?

לא נעים לומר אבל אני לא רואה את השיר הזה מגיע למקומות הראשונים. אבל כדי לתת לו הזדמנות וכדי לפרסם אותו יותר בארץ מוטלת עלינו החובה לדרג אותו במקום הראשון!(מבחינתי הצלחה תיחשב אם הוא יצליח להגיע למקום ה-6! ואני מתפלל שאטעה בהארכה הזאת)

ב-ה-צ-ל-ח-ה 

אני חושבת שרוב הסיכויים שאט אט ישרוד יפה את השבועות האלה, כי יש לו דרך ארוכה לעשות עד למקום האחרון...

לשיר של דוד פרלמן באמת חייבים להתגייס, בתקווה שהוא יגיע למקום מכובד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אל תשכחי שבאחד השבועות השיר 'אט אט' זינק ב- 5 שלבים, ככה שזה יכול להיות גם לצד ההפוך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2015 10:13 לינק ישיר 

אבל אם כולנו נצביע(גם אם נדרג אותו שני) זה כן ישפיע...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/6/2015 12:00 לינק ישיר 

הלוואי....

רק כעת דירגתי(שלשום האתר עשה לי בעיות).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2015 12:14 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/6/2015 12:16 לינק ישיר 

רבותיי. חוץ ממני מיאמוש ואסתרק- ישנם עוד מדרגים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2015 12:18 לינק ישיר 

מהעללו?רבקה?מושקא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/6/2015 12:19 לינק ישיר 

אור? ניורק? מיאמישר? אידי?

תוקן על ידי netson ב- 12/06/2015 12:19:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2015 12:22 לינק ישיר 

איך מדרגים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2015 12:23 לינק ישיר 
רבקה בשבילך

netson כתב:
איך מדרגים?
בכל שיר את תראי +. יש ללחוץ עליו ואז באופן אוטומטי הוא מתווסף בריבוע משמאל  הנקרא "הבחירה שלכם".
את חייבת לבחור 5 שירים....
ואח"כ יש צורך למלאות פרטים ולשלוח ולקוות לדירוג גבוה...

דוד פרלמן ראשון, פרחי מיאמי שני ואח"כ תבחרי אחרים...

תוקן על ידי netson ב- 12/06/2015 12:24:00

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > שירי מיאמי במצעדים החסידיים
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 13 14 15 ... 22 23 24 לדף הבא סך הכל 24 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.