גם אני..!!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
דווקא נראה לי שכן.תחשבו-בד"כ תגובות של אנשים הם על מכלול התוכנית או על שיר מסויים באופן חד פעמי.פתאום הוא מקבל מסה של תגובות שכולם בנושא אחד. אני גם הייתי מתעצבנת...נשלח מהאנדרואיד שלי
טוב אתם יודעים למה זה קרה...:-)לא נראה לי קשור לדוד פרלמן.פשוט לא מספיק דרגו אותו.נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
גם אני דירגתי:-)
אור?מהעללו?רבקה?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
יום אחרון לדירוגים!
כולם דרגו?:-)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
הערב המצעד!
מעניין ומסקרן!!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
אט אט ירד למקום ה12..:(
ועוד פעם הוא אמר פרחחים...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
לפחות זה שיר ששמעו, הרי לא שומעים את כולם...אגב, נראה לי הירידה הדרגתית באופן משביע רצון, לא?נשלח מהאנדרואיד שלי