| נשלח ב-26/4/2015 01:08 |
|
| |
תתחתנו ותעופו מפה כולם. כבר נמאס לראות אותכם כאן. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2015 09:54 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | תעלו בבקשה מועמדים ראוים. בעיקר חשוב שהמועמדים יציעו את עצמם !! *ניהיה פה שומם, כי המנהל לא מאשר חברים חדשים, אז גם החברים שכן נמצאים כאן מתרגלים שהפורום לא מלא, ודי עם נבקר אותו אחת לכמה ימים. וממילא אשכולות לא נפתחים.. שלא לדבר על חברים ותיקים שנעלמים כמעט לגמרי.. כמו אונלי, קטנה, אחי, ליטאי, די, ועוד ועוד או ששורצים בסמול טוק ועוסקים בדברים שהם ברומו של עולם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ילא רציף..תתכבד..:) |
|
אני עסוק בלייעץ. חבל שאעסוק בניהול. טום, אתה בהחלט ראוי לנהל, אתה איש מוכשר, יודע לכתוב, וטוב לב. מה דעתך ? רבותי, מה דעתכם ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2015 09:57 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| אליפלת כתב: |  | בסד
אני חושבת שאדם צריך להיות מנהל...ישלו אתזה...
צריך גם מנהל יותר אורתודוקסי |
|
בסד
נכון.אבל הוא יודע להתחשב ברגשות הזולת אם מבקשים ממנו... בחור חכם.מוכשר.יודע לפתור בעיות טכניות.יש בו גם משו מרוחק-שמתאים למנהלים. יודע לעשות אקשן כשצריך... בקיצער שווה לנסות.אין מה להפסיד.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/04/2015 14:36:48 |
|
וגם, בחורות מתלהבות ממנו  הוא לא ראוי, עם כל הכבוד לכל שלל תכונותיו הטובות, והשעות הרבות שהשקיע עבורינו עם האפליקציה המעולה שלו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2015 10:10 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
| טום888 כתבה: |  |
| tootii2 כתב: |  | | רציף כתבה: |  |
| tootii2 כתבה: |  |
| רציף כתבה: |  |
| טיע כתבה: |  | יפה לך.. זוכר טוב.. עד כמה שידוע לי המנהל הקים משפחה, אין לו כ"כ זמן לזה. ב"ה. עסוק ... |
|
טיע, צריך כאן עוד מנהל משנה 1
והמנהל רשאי להמשיך לבלות עם משפחתו.
טיע, אולי את תנהלי את הפורום ?....
הרי אנחנו אמורים להגיע אל המנהל העסוק עם מנהל/ת ראוי/ה !
|
|
תרי זוזי מנהל המשנה...
|
|
הוא התארס או התחתן ?
על כל פנים, אין תזוזה בפורום.
|
|
התחתן... אם יש לכם פייסבוק.. אתם מוזמנים לפנות למנהל משם... פעם אחת עשיתי את זה. תוך דקה הוא היה פה... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אז אולי תפני אליו פעם שניה? |
|
אולי לא?
|
|
תותי, ראשית, אנחנו צריכים להחליט על מועמד/ת ראוי/ה לניהול הפורום. הדיעה שלך נחוצה כאן, ואז נפנה לאסיק עם מועמד\ת משלנו. נקווה שתותי תסכים לנהל, והיא תבחר לה מנהל/ת משנה, אפילו מישהו מחוץ לפורום. תותי, את הכי ראויה !!!!! הפורום הזה זקוק ל 2 מנהלים מתפקדים ! ככה שתותי לא תצטרך לעבוד קשה מדי, היא תנהל תחליט ותקבע ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2015 11:59 |
|
| |
בסד
תותי נראלי תחסום את כולם...P=
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2015 21:13 |
|
| |
אני בכללי בעד טום בעצם גם בעד רציף בעצם גם בעד חייכנית
חוץ מהם אני לא מוצא פה עוד מועמד בעל שיעור קומה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2015 10:54 |
|
| |
| אליפלת כתבה: |  | אני בכללי בעד טום בעצם גם בעד רציף בעצם גם בעד חייכנית
חוץ מהם אני לא מוצא פה עוד מועמד בעל שיעור קומה |
|
לא צריך מועמד בעל שיעור קומה. צריך שיהיה ברור לנו שמדובר במישהו חכם מיושב נחמד ודתי. העיקר, חברים, שמי שיכול שתקדמו את העניינים ! ושתותי תהיה המנהלת !!! לגבי הסגן, זה יכול להיות חייכנית או טום.. נראה לי שלחייכנית - אין מחשב ואין פון מתאים לניהול נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2015 11:35 |
|
| |
בסד
אנלא אוהבת להיות מנהלת... תן לי להיות משוחררת לחיי(=
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2015 13:55 |
|
| |
רציף ! יש סיבה מיוחדת שאתה מעונין בתותי ?
חייכנית ! אם כל גדולי האומה היו אומרים תנו לנו לחיות את חיינו מה היה עם הארץ שלנו
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2015 13:59 |
|
| |
אני מוכן לשבת בוועדה הרוחנית של הפורום...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2015 14:01 |
|
| |
דווקא האשכול שמתלונן על כמות המשתתפים, הוא האשכול הכי מלא בתגובות.. אירוני משהו..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2015 14:16 |
|
| |
טום יודע להבחין בפרטים
מי כמוהו מתאים לשבת על כס המנהלים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2015 14:36 |
|
| |
בסד
כולם נחמדים. אך יש אחד אורגינל שמתאים לו לנהל.וזה אדם 1-סופית.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2015 14:45 |
|
| |
אין לי בעיה שאת אוהבת את אדם . אני גם חושב שאתם די מתאימים
רק מה, לפורום קוראים שידוכי חרדים לא שידוכי קונסרבטיבים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2015 15:01 |
|
| |
בסד
אנלא אוהבת אותו יותר מכל יהודי אחר. אך אם שואלין את דעתי,למטרת ניהול צריך כישורים,ולדעתי,לו יש אותם,למרות שאישית הוא לפעמים מעצבן אותי והוא שחצן לא קטן אבל בכ"ז אני אמתית. נכון דעותיו לא תמיד תואמים פורום חרדי.אבל מזה משנה בין כה אין כאן הרבה משתתפים
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 27/04/2015 15:09:19
|
|
|
|
|