| נשלח ב-30/3/2015 11:44 |
|
| |
להתראות חברים יקרים <3
היי חברים :-) בטח שמתם לב שבזמן האחרון אני לא כל כך בשטח. אם הייתי חברת פורום כמו כולם זה היה מסתכם בתלונות מזדמנות על היעלמות לא חוקית, אבל מאחר שאני בכל זאת מנהלת - תרשו לי לעשות את זה רשמי וזה (וואי, אני עוד פה והמילה "רשמי" כבר מתחילה לעשות לי נוסטלגיות.) את סיפור ההיסטוריה המיאמית שלי כבר כתבתי מזמן ב"נעים להכיר". אבל מה בעצם הסיפור שלי עם הפורום? הנה בכמה מילים... איפשהו בשנת 2008 (7 שנים!) פתחתי את הניק שלי כאן בבחדרי, והסתערתי על הפורום (הישן, כמובן) במרץ ובחדווה. יושר, המנהלת המיתולוגית, היתה אז בתהליכי הפרישה שלה עצמה ואחרי שגם פתחתי שם אשכול בשם "מכונת זמן" שזכה לפופולריות מרובה, היא פשוט הצניחה אותי לתפקיד ניהול בלי לשאול אותי בכלל  זמן קצר אחרי שהתרגלתי לתפקיד החדש כמנהלת זוטרה, היה הבלגן הגדול של סגירת הפורום וכל זה, הלא הוא כתוב על ספר דברי הימים וכו', והפורום החדש שלנו יצא לדרך. זה התחיל עם דניאל (פסנתר_כנף), אלי (elmonsey) ואנוכי כמנהלים שווי דרגה, ודי מהר הצטרף אלינו עידו (עידודודו). וואו, איזו תקופה זו היתה! היינו מתכנסים, כל המנהלים, לישיבות הנהלה בשיחות צ'אט משולשות או מרובעות שבהן ניסינו לפתח את הפורום, להביא אותו להישגים חדשים ולהתוות לו קו מוסרי, רעיוני וביצועי הכי טוב שיכולנו. עידו פיתח את הוויקי המקסימה ואת הלוגו לפורום, דניאל נתן עצות והכוונה מקצועית ו MILKI100 חטפה טלפונים בהולים של "איך נשמע הכי טוב באנגלית" בדקה ה-90 לפני שסגרנו את כרטיסי הביקור. נסענו לבית שמש לראיין את ארי גולדוואג, התדיינו עם מנחם קליין על מיאמי מזרח ובהופעות בארה"ב אלי הפעיל את הקשרים שלו... מה אתם יודעים, יש אפילו קטע שטרם התפרסם בכל אופן, אמרתי כבר שזאת היתה תקופה מדהימה? אתם ראיתם את התוצרים המוגמרים, אבל כל הצחוקים והכיף מתועדים רק בהיסטוריות הצ'אט של אלו שהיו שם מאחורי הקלעים. מסופקני כמה מהנוגעים בדבר עדיין כאן כדי לאשר את דבריי בחיוך, אבל איכשהו מתנגן לי דווקא יעקב מרדכי גרסטנר:
W here are those nights Full of fun, full of lights I can still hear their laughter and song But though they are gone - Their spirit's still inside...  אני מרגישה כמו קשישה עכשיו כשאני מעלה זכרונות. אבל יודעים מה? אני חושבת שב"ה הצלחנו. הפורום שלנו באמת העלה את כל העסק עם מיאמי לדרגה חדשה. כבר היו לפנינו פורומים בנושא, אבל הפורום שלנו ייחודי בנקודות הבאות:
- מציאת שביל הזהב של אהדה מכובדת - לא הערצה הזויה ולא קרירות וריחוק. - יצירת קשר מקצועי ממקום מכובד ומכבד עם חברי מקהלה בעבר ובהווה, ואפילו עם ירחמיאל בעצמו. אני חושבת שכל פורום אחר מעולם לא חלם אפילו על ראיון פנים אל פנים מיוחד עם ירחמיאל. - שמירה על עקרונות מוסריים - הן בינינו לבין עצמנו והן כלפי הפרחים. אני חושבת שאנחנו יכולים להזמין לכאן בראש מורם כל פרח ופרח ולהראות לו את הפורום בלי חשש פגיעה, היעלבות ממילה לא במקום או מביטוי פוגע ושאר מרעין בישין.
הרבה אור ושמחה יש בפורום הזה. הרבה ימים יפים ורגעים נפלאים ידעתי כאן. הכרתי חברים מקסימים, בני אדם שזו זכות להכיר אותם ולא הייתי מגיעה לכך אלמלא הפורום שלנו. תודה לכם, כולכם, על הכל ועל עצם קיומכם! הזמן שלי כבר לא כל כך בידיי, ומזה זמן אני מרגישה פוסחת על שתי הסעיפים. איכשהו, נראה שזה פשוט כבר לא מסתדר... כדי להיות מנהל/ת צריך להשקיע זמן, ראש ולב באופן קבוע: להתייחס לכל אחד, להגיב, למצוא תכנים ורעיונות חדשים ולחשוב כל הזמן על דרכים לקדם את הפורום שלא יקפא על שמריו. כי, אתם יודעים, מה שלא מתקדם - נסוג. אני מודה לה' שהקדים רפואה למכה והשאיר את הפורום הזה בידיים טובות. היה לי קשה מאוד אילו הייתי צריכה להשאיר מפעל יקר כזה, שהשקעתי בו המון אהבה ומחשבה, סתם כך. אז ה' שלח את נטסון   אני לא יודעת אם אתם יודעים או לא, אבל אף פעם לא הצעתי לנטסון ניהול. הוא פשוט הגיע והתחיל לעשות סדר בפורום עם האינדקס המדהים שלו (אין לכם מושג כמה הוא עבד עליו), העלה רעיונות לייעול ולקידום, עד שבשלב מסויים לא הבנתי למה בעצם אין לו כחול כדי לעשות בעצמו את כל מה שהוא מארגן  אז הוא קיבל כחול, ואח"כ גם סיסמה לאדום, והשאר היסטוריה. אגב, הוא עדיין טוען שאף פעם לא שאלתי אותו אם הוא רוצה בכלל ניהול  תודה לך מיאמוש שהסכמת לעזור לו. אמנם לא הספקנו לעבוד ביחד, אבל אני יודעת שאת בחורה ערכית ואחראית. חברים, אתם יקרים לי כולכם. אני אקפוץ לבקר מדי פעם, ניפגש כמובן בהופעות אי"ה, וכמובן שעדיין נוכל לדבר במייל או בטלפון כרגיל. אשמח לעזור בכל מה שאוכל ותזמינו אותי למסיבות (היי, אל תוותרו על החידון גם אם אין הרבה משתתפים. אף פעם לא היו הרבה, אבל תמיד נהנינו והפקנו תועלת :-)) אני מקווה שהצלחתי לתת ערך לפורום ולכל חבר וחבר במהלך השנים שהייתי המנהלת פה. בבקשה תשמרו על הפורום המיוחד שלנו. כל אשכול בנושא שלו, כל תגובה מכבדת את הפרחים ואותנו. אם לא היינו רוצים שהפרח המדובר יקרא את מה שכתבנו, זה לא ראוי להיכתב. תשמרו על האחווה הנפלאה שיש פה. התורה, תורת חיים, היא נר לרגלנו ומכתיבה לנו את הדרך לאור ולשמחה היפים ביותר. מנהלים יקרים, בבקשה תקפידו לשמור ולכוון בלי להסס או לחשוש. אתם עושים עבודת קודש. האינטרנט אינו תמיד מקום חיובי בדווקא, אבל הפורום שלנו בהחלט מהווה אחד ממגדלי האור. הרבה הצלחה בכל, חברים נפלאים! להתראות בשמחות בעזרת ה'   
תוקן על ידי אידי ב- 30/03/2015 11:46:22
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2015 11:54 |
|
| |
אידידוש!! אני כ"כ התרגשתי לקרוא את מילותייך.. עוד בהיותי צופה ועדיין לא חברה בפורום,היית השראה בשבילי.סמל ודוגמא למנהלת למופת:-) התעצבתי לקרוא שאת פורשת מתפקידך בתור מנהלת..אבל כמו שאומרים -"חסידים אינם נפרדים".גם אם את לא מנהלת,עדיין תוכלי להכנס מפעם לפעם לפורום ולהגיב את הערותייך המחכימות.. במיוחד שהקרדיט למינוף הפורום נתון לך.אכן,כמו שתארת,הפורום עבר תהליך של התפתחות והתחדשות.ואחת הסיבות המרכזיות שהצטרפתי לפורום,זה בגלל שנוכחתי לדעת שזהו פורום מכובד ומכבד,עם עקרונות.לא סתם.כי זה אכן פורום מיוחד במינו!! בהצלחה!! אוהבת מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2015 12:17 |
|
| |
אידיייייייייייייייייייי אל תשכחי לבוא לבקרר פה עצוב מאד שאת פורשתת אבל אני מבינה אותך מאד היה נחמד להכיר אותך ותודה רבה רבה באמת על כל מה שהבאת פה לפורום על כל ההשקעהה במילה אחת תודה!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2015 14:39 |
|
| |
אחחח. אידי, בהחלט העלית פה נשכחות... הימים ההם עם הצ'אטים והדיונים הארוכים... מה אומר ומה אדבר? מגיע לך יישר כוח גדול על הניהול המתמשך ובהכוונה של החוקים הבסיסיים בפורום. אני יודע שזה לא היה קל לפעמים אבל תמיד היה לנו צוות שידע לתמוך ולעזור. אז תודה לך בשמי ובשם כולם. תודה על הרעיונות המקוריים (ראיון עם הבוגרים, כרטיסי ביקור וכו') אני זוכר את הפעם הראשונה שהלכנו לראיין את ארי, אוו איזה מסירות נפש :) נסעתי פעם ראשונה מחוץ לעיר מגורי אל בית שמש, בגשם סוער ובכבישים מפותלים. אח"כ גם כמעט חטפתי בצבא על כך שלא עניתי לטלפון (תרגיל חירום) באמצע הראיון... אבל ההשקעה הייתה שווה. היה מאוד כיף לפגוש אותו... פשוט החיית את הפורום! אז בהזדמנות זאת, אאחל לך הרבה בהצלחה! ונפגש בשמחות בעז"ה!
נ.ב אולי כולם שמו לב שאני גם לא פה, וזאת מכיוון שאני מאוד עמוס בלימודים (ואמשיך להיות בשנים הקרובות). אפשר להגיד שגם אני פרשתי אבל לא רשמית כי אני עדיין משתדל לעזור בכל מה שצריכים. הרוח הצעירה לא נשארת לתמיד ואני שמח שנטסון תפס את הפורום בידיים. והוא בידיים טובות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2015 15:42 |
|
| |
אידי, מנהלת יקרה!
האמת שכל העוקץ שהיה על ליבי ניטל כבר באותו יום בו נערך בינינו השימוע:-) ...ולאחר מעשה מתברר שלפחות מבחינתך זה היה חכם לעשות זאת למרות שלא כיוונת לכך! ולטובת כולם אעתיק לפה את חלק מדבריי עם שינויי עריכה והוספות אקטואליות יותר.
"את הפורום הקמת מחדש לפני 5 שנים(!) (את בעצם שריד לדור הנפילים ממקימי הפורום). הצלחת לקחת את הפורום הקודם שנסגר (ובטח לא תרצי שאצוטט מתגובתך כשנודע לך על סגירת הפורום הקודם) והרמת אותו למעלה הן מבחינת משתתפים והן מבחינת חידושים ובעיקר מקוריות שתמיד הצליחה לשמור על הפורום שיהיה מעל המים. הרבה מעל המים!
כבר בתור מגיבה אלמונית בפורום הישן וכמובן אח"כ בתור מנהלת ראשית הצלחת תמיד להיות הדבק בין חברי הפורום השונים והיה לך היכרות עם חלק לא מבוטל(פסנתר, עידודו, ברומיש, אלימונסי, מילקי ועוד ועוד) דבר שגרם לפורום להמשיך להיות "חי ובועט" מבחינת כל החברים בו וזה בעצם השפיע על שאר החברים המצטרפים שהרגישו כמשפחה אחת גדולה.
תפקידך , בנוסף לניהול(הקפדני, הממושמע, והמיטיב למצוא ניסוחים נאים כיאה לך), היה להיות כתובת מהלכת לכל השאלות של מיאמי(בנוסף למשיחמשיח ויושר). זה דיי נדיר לדעתי למצוא כיום מישהו או מישהי שמתמצא/ת בכל תולדות פרחי מיאמי, בשיריהם, ובסולניהם ובתאריכי הופעותיהם וכו' וכו'. ככל שנוקפות השנים "הנדיר" יהפוך ל"חד בדרא"(=אחד בדור). אידי- היית פורצת דרך בתחום פורומי המוזיקה למיניהם. הן בתחום הראיונות החידונים ומה לא. מסתם פורום יבש המסקר והמדווח אירועים הפכת את הפורום כולו לדבר חי נושם ונוצץ!
כולנו מכירים את זה שכשאחד מהפרחים פורש מהמקהלה לאחר שנים ויש לו אוהדים, כמה היא קשה עזיבתו ומורגש מאוד חסרונו. אידי את תמיד היית הפרח הנוסף במקהלה! ועזיבתך היום היא מכה קשה וכואבת לכולנו!
לכן עזיבתך בעצם היום הזה את הפורום הוא יום קשה ועצוב לכלל אוהדי מיאמי ברחבי תבל. לנהל, הרבה אנשים ידעו לעשות זאת וגם לערוך חידונים(אם כי יש מנהלים ויש מ-נ-ה-ל-ת), אבל חכמת חיים שיש לך והידע ההיסטורי שנצור בך נדיר ויהיה קשה למצוא. אוי אידי... מי יענה על כל מיני שאלות ומי ידווח לנו על אי אלו עידכונים ממיאמי( היינו שומעים לא פעם "במוצ"ש מוסיקלי" עם יוסי אייזנטל תודות ל"אידי") ...
רבים לא יודעים אבל כפי שאת אמרת וחזרת ואמרת לי כמה וכמה פעמים לי בכל מיני הזדמנויות הפורום הציל כאן נשמות טובות. הקרדיט בעיקר אלייך! כל הזכויות שלך ובעז"ה הם ילוו אותך עוד לזכותך בהמשך מרוץ החיים! את חסרונך יהיה קשה להשלים ולמלאות. אני ומיאמוש ואלימונסי נעשה את המיטב ביחד עם כל החברים הנפלאים כאן בפורום לנסות להשלים את הפערים!
אידי אני בטוח שתמשיכי לעקב אחרינו כי פרחי מיאמי זה את ואת פרחי מיאמי...
ימים יגידו ואולי הבייבי הקטן שלך יהיה פה עוד מנהל..." "שאי ברכה ושלום"
נטסון
תוקן על ידי netson ב- 30/03/2015 19:11:39
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2015 18:58 |
|
| |
וואו! איזה נאום מרגש! נכנסתי לקישורים שצירפת והוצפתי בנוסטלגיה, זו היתה אחת התקופות היפות, ללא ספק :) (נ.ב. like על הציטוט מ-Those were the nights :) עשית עבודה מדהימה! נתת את כל כולך, ימים כלילות, והתוצאות ניכרות בשטח. זהו פורום המוזיקה הפעיל ביותר ב"בחדרי". אמנם אני כבר מזמן לא בענייני מיאמי, אבל מדי פעם אני קופץ לביקור ותמיד יש כאן תוכן איכותי, מעניין ומקורי. אוהדי מיאמי לא יכלו לצפות ליותר מזה! שמח שבמקרה הזה הפורום ימשיך לפעול, ואת תמשיכי לבקר. גם אם את כבר לא מנהלת בפועל, אני חושב שראוי להצמיד לך את התואר "נשיאת פורום פרחי מיאמי החדש". בהצלחה בכל מה שתעשי!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2015 19:50 |
|
| |
אוי, זה כואב...
התחושה הערב הזכירה לי את העזיבה של "יושר" בזמנו... כואב מאוד מאוד.
אידי - כל כך הרבה השקעה ונשמה נתת פה, אינני חושב שיש עוד מישהו בהסטוריה של הפורום שהתמסר כל כך. ראיתי זאת תמיד גם כשלא כתבתי פה הרבה, וזה ריגש אותי מאוד.
אז - אידי - בקרת את סגירת הפורום הישן בחריפות ונמקת את זה יפה מאוד. ואמנם עכשיו עשית זאת מתוך התחשבות בדיוק כפי שדרשת אז - העברת את המושכות הלאה, כל הכבוד.
יקח לי זמן להתאושש מזה, ונקיפות המצפון שלי רק מחריפות, שמה חוסר העקביות שלי ושל חברים אחרים גרמו לתחושת רפיון, וחוסר ענין, וחוסר הערכה מצידנו - לקשר החברות כאן בפורום הנפלא הזה.
אני מאוד רוצה להאמין שרק טרדות הזמן הם הגורם לעזיבתך אידי.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2015 23:37 |
|
| |
אידי אידי.
תמיד אהבתי לראות איך שמעריכים אותך כי באמת כשנכנסתי לפורום זו הייתה תקופה שהיית מאוד הרבה. ועכשיו רואים כמה זה כואב.
אידי אני לא רואה את הפורום בלעדייך זה כמו להשאיר את הפירות בלי עץ...
יש לך המון ידע והערכה אמיתית לפרחי מיאמי.
אין לך מושג כמה הפורום הזה השפיע עלי לשמוע מוזיקה שתספק את הנה"ב גם.. זה קיבלתי כאן ורק כאן.
אידי אני מבין את המצפון שיש לך
אבל את לא צריכה לעזוב את יכולה לישאר.
וכאן המקום לומר לכל חברי הפורום: זה בסדר לכולנו יש תקופות שאנחנו מ-א-ו-ד עסוקים לא קרה כלום.
אני יגלה לכם שגם כאשר יש חבר פורום שתקופה לא כותב אפשר להרגיש שהוא באמת בפורום רק טכנית לא מתאפשר לו לכתוב.
כמובן שלהצלחת הפורום צריך ליכנס כמה שיותר ולהגיב ולעודד ולסקר... ולהשקיע.
אידי את דוגמא לכולנו להשקעה בדברים אמיתיים. תצליחי ותמשיכי גם אם תרצי את יודעת שלא תתאפקי.
חברה הכל בסדר אידי לא עוזבת אותנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2015 12:24 |
|
| |
תודה לכולכם על המילים החמות!  הפורום היה חלק משמעותי מהחיים שלי - תמיד היתה בראש איזו מחשבה נסתרת על איזה אשכול חדש אפשר לפתוח (טיפים יגיעו אי"ה) ומה עוד אפשר לעשות. בהחלט מרגש לשמוע משובים כאלה מכולכם, אפילו כותבים נדירים הפציעו כדי לכתוב מילים חמות. תודה חברים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2015 12:29 |
|
| |
| בתשכה כתבה: |  | אידיייייייייייייייייייי אל תשכחי לבוא לבקרר פה עצוב מאד שאת פורשתת אבל אני מבינה אותך מאד היה נחמד להכיר אותך ותודה רבה רבה באמת על כל מה שהבאת פה לפורום על כל ההשקעהה במילה אחת תודה!!!!!!!!!!!! |
|
לא שוכחת, כמו שאת רואה  בהחלט יהיו תקופות שאבקר פה פחות, אבל כמו שכתב פעם משורר - חבר פורום הוא מי שהפורום בליבו... (טוב, זה היה ציטוט חופשי למדיי  ) ספסיבה זא ספסיבה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2015 12:33 |
|
| |
| מיאמוש כתבה: |  | אידידוש!! אני כ"כ התרגשתי לקרוא את מילותייך.. עוד בהיותי צופה ועדיין לא חברה בפורום,היית השראה בשבילי.סמל ודוגמא למנהלת למופת:-) התעצבתי לקרוא שאת פורשת מתפקידך בתור מנהלת..אבל כמו שאומרים -"חסידים אינם נפרדים".גם אם את לא מנהלת,עדיין תוכלי להכנס מפעם לפעם לפורום ולהגיב את הערותייך המחכימות.. במיוחד שהקרדיט למינוף הפורום נתון לך.אכן,כמו שתארת,הפורום עבר תהליך של התפתחות והתחדשות.ואחת הסיבות המרכזיות שהצטרפתי לפורום,זה בגלל שנוכחתי לדעת שזהו פורום מכובד ומכבד,עם עקרונות.לא סתם.כי זה אכן פורום מיוחד במינו!! בהצלחה!! אוהבת מאוד. |
|
מיאמוש -  מסתבר שהעקרונות שהזכרת אכן מתאימים לך - עכשיו הם בידיים שלך  בהחלט יאים לך ואת יאה להם, יישר כוח על העבודה הקשה שכבר התחלת להשקיע בפורום! כל מנהל והיד שלו, וביחד הבניין יהיה יצירה ארכיטקטונית מרהיבה  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2015 12:35 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2015 12:45 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2015 12:52 |
|
| |
| עידודודו כתב: |  | אחחח. אידי, בהחלט העלית פה נשכחות... הימים ההם עם הצ'אטים והדיונים הארוכים... מה אומר ומה אדבר? מגיע לך יישר כוח גדול על הניהול המתמשך ובהכוונה של החוקים הבסיסיים בפורום. אני יודע שזה לא היה קל לפעמים אבל תמיד היה לנו צוות שידע לתמוך ולעזור. אז תודה לך בשמי ובשם כולם. תודה על הרעיונות המקוריים (ראיון עם הבוגרים, כרטיסי ביקור וכו') אני זוכר את הפעם הראשונה שהלכנו לראיין את ארי, אוו איזה מסירות נפש :) נסעתי פעם ראשונה מחוץ לעיר מגורי אל בית שמש, בגשם סוער ובכבישים מפותלים. אח"כ גם כמעט חטפתי בצבא על כך שלא עניתי לטלפון (תרגיל חירום) באמצע הראיון... אבל ההשקעה הייתה שווה. היה מאוד כיף לפגוש אותו... פשוט החיית את הפורום! אז בהזדמנות זאת, אאחל לך הרבה בהצלחה! ונפגש בשמחות בעז"ה!
נ.ב אולי כולם שמו לב שאני גם לא פה, וזאת מכיוון שאני מאוד עמוס בלימודים (ואמשיך להיות בשנים הקרובות). אפשר להגיד שגם אני פרשתי אבל לא רשמית כי אני עדיין משתדל לעזור בכל מה שצריכים. הרוח הצעירה לא נשארת לתמיד ואני שמח שנטסון תפס את הפורום בידיים. והוא בידיים טובות. |
|
כן, אתה בהחלט יודע. אולי טוב יותר מכולם  (היי, לא סיפרת שחטפת בצבא ;-)) הפורום בהחלט חייב לך הרבה מאוד, הרבה מהפיתוחים שלנו רשומים על שמך וגם אלה שלא - כמעט תמיד היית שם כדי לתת יד, ראש או לב. עברנו הרבה ביחד מאז אותם ימי בראשית, ואני מודה לה' שזכיתי להכיר אדם מיוחד כמוך. הרבה הצלחה בכל מה שתעשה!  (זה לא איחול, זאת עובדה. יודע מה, נאחל גם שיהיה בכיף ובשמחה ובקלות  ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2015 13:11 |
|
| |
| netson כתב: |  |
אידי, מנהלת יקרה!
האמת שכל העוקץ שהיה על ליבי ניטל כבר באותו יום בו נערך בינינו השימוע:-) ...ולאחר מעשה מתברר שלפחות מבחינתך זה היה חכם לעשות זאת למרות שלא כיוונת לכך! ולטובת כולם אעתיק לפה את חלק מדבריי עם שינויי עריכה והוספות אקטואליות יותר.
"את הפורום הקמת מחדש לפני 5 שנים(!) (את בעצם שריד לדור הנפילים ממקימי הפורום). הצלחת לקחת את הפורום הקודם שנסגר (ובטח לא תרצי שאצוטט מתגובתך כשנודע לך על סגירת הפורום הקודם) והרמת אותו למעלה הן מבחינת משתתפים והן מבחינת חידושים ובעיקר מקוריות שתמיד הצליחה לשמור על הפורום שיהיה מעל המים. הרבה מעל המים!
כבר בתור מגיבה אלמונית בפורום הישן וכמובן אח"כ בתור מנהלת ראשית הצלחת תמיד להיות הדבק בין חברי הפורום השונים והיה לך היכרות עם חלק לא מבוטל(פסנתר, עידודו, ברומיש, אלימונסי, מילקי ועוד ועוד) דבר שגרם לפורום להמשיך להיות "חי ובועט" מבחינת כל החברים בו וזה בעצם השפיע על שאר החברים המצטרפים שהרגישו כמשפחה אחת גדולה.
תפקידך , בנוסף לניהול(הקפדני, הממושמע, והמיטיב למצוא ניסוחים נאים כיאה לך), היה להיות כתובת מהלכת לכל השאלות של מיאמי(בנוסף למשיחמשיח ויושר). זה דיי נדיר לדעתי למצוא כיום מישהו או מישהי שמתמצא/ת בכל תולדות פרחי מיאמי, בשיריהם, ובסולניהם ובתאריכי הופעותיהם וכו' וכו'. ככל שנוקפות השנים "הנדיר" יהפוך ל"חד בדרא"(=אחד בדור). אידי- היית פורצת דרך בתחום פורומי המוזיקה למיניהם. הן בתחום הראיונות החידונים ומה לא. מסתם פורום יבש המסקר והמדווח אירועים הפכת את הפורום כולו לדבר חי נושם ונוצץ!
כולנו מכירים את זה שכשאחד מהפרחים פורש מהמקהלה לאחר שנים ויש לו אוהדים, כמה היא קשה עזיבתו ומורגש מאוד חסרונו. אידי את תמיד היית הפרח הנוסף במקהלה! ועזיבתך היום היא מכה קשה וכואבת לכולנו!
לכן עזיבתך בעצם היום הזה את הפורום הוא יום קשה ועצוב לכלל אוהדי מיאמי ברחבי תבל. לנהל, הרבה אנשים ידעו לעשות זאת וגם לערוך חידונים(אם כי יש מנהלים ויש מ-נ-ה-ל-ת), אבל חכמת חיים שיש לך והידע ההיסטורי שנצור בך נדיר ויהיה קשה למצוא. אוי אידי... מי יענה על כל מיני שאלות ומי ידווח לנו על אי אלו עידכונים ממיאמי( היינו שומעים לא פעם "במוצ"ש מוסיקלי" עם יוסי אייזנטל תודות ל"אידי") ...
רבים לא יודעים אבל כפי שאת אמרת וחזרת ואמרת לי כמה וכמה פעמים לי בכל מיני הזדמנויות הפורום הציל כאן נשמות טובות. הקרדיט בעיקר אלייך! כל הזכויות שלך ובעז"ה הם ילוו אותך עוד לזכותך בהמשך מרוץ החיים! את חסרונך יהיה קשה להשלים ולמלאות. אני ומיאמוש ואלימונסי נעשה את המיטב ביחד עם כל החברים הנפלאים כאן בפורום לנסות להשלים את הפערים!
אידי אני בטוח שתמשיכי לעקב אחרינו כי פרחי מיאמי זה את ואת פרחי מיאמי...
ימים יגידו ואולי הבייבי הקטן שלך יהיה פה עוד מנהל..." "שאי ברכה ושלום"
נטסון
תוקן על ידי netson ב- 30/03/2015 19:11:39 |
|
אוהו נטסון  (<רציתי את הסמיילי הזה באדום, אבל הוא לא מופיע באפליקציה. תדמיינו  ) לטובת הקוראים - האמת שנטסון ואני כבר הספקנו לדבר על כל הנאום הארוך והמרגש שהוא כתב פה. לכן רק אתייחס כאן בקצרה לנקודה אחת שהוספת ותפסה אותי: "אידי, את תמיד היית הפרח הנוסף במקהלה" - וואו! אני חושבת שאמסגר לעצמי את המשפט הזה לפנתיאון אישי... ברגע זה הזכרת לי את החלום מכתה ח' להיות חלק מפרחי מיאמי בדרך כלשהי. אז זה נראה לא מציאותי, אבל אם הגיע המשפט המיוחד הזה שכתבת פה - מסתבר שהחלום הזה, ששכחתי ממנו לגמרי, אכן התגשם  תודה נטסון על המילים החמות! ואני אמנם די בקיאה בפרחים הישנים יותר (ומוכנה בשמחה לחלוק כל ידע שיש לי. מישהו אמר ויקי? תצטרכו לשים יד גם עליה, חבר'ה  ), אבל בדיוק מהנקודה בה הפסקתי לאחוז ראש - הופעת אתה ולקחת את תפקיד האנציקלופדיה בעז"ה, הפורום בלי ספק יפרח בהנהגתך. המון הצלחה בפורום ובכלל!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2015 13:21 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | וואו! איזה נאום מרגש! נכנסתי לקישורים שצירפת והוצפתי בנוסטלגיה, זו היתה אחת התקופות היפות, ללא ספק :) (נ.ב. like על הציטוט מ-Those were the nights :) עשית עבודה מדהימה! נתת את כל כולך, ימים כלילות, והתוצאות ניכרות בשטח. זהו פורום המוזיקה הפעיל ביותר ב"בחדרי". אמנם אני כבר מזמן לא בענייני מיאמי, אבל מדי פעם אני קופץ לביקור ותמיד יש כאן תוכן איכותי, מעניין ומקורי. אוהדי מיאמי לא יכלו לצפות ליותר מזה! שמח שבמקרה הזה הפורום ימשיך לפעול, ואת תמשיכי לבקר. גם אם את כבר לא מנהלת בפועל, אני חושב שראוי להצמיד לך את התואר "נשיאת פורום פרחי מיאמי החדש". בהצלחה בכל מה שתעשי! |
|
דניאל דניאל. איך זה שאתה יודע תמיד למצוא את המילים הנכונות? עוד סוג של כישרון שהתברכת בו.  בכמה מילים יצרת פה סוג של המשכיות שמקהה את כאב העזיבה... תודה לך על הפורום שהיית ממייסדיו, על המילים החמות ועל זה שאתה מי שאתה. תמשיך להצליח בכל מה שאתה נוגע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|