בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

"אט אט" סיקור האלבום החדש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/7/2015 10:37 לינק ישיר 

ניורק כתב:
יש לי הרבה מה לכתוב רק שאני רוצה לשמוע שיר ולכתוב, כי באמת יש הרבה מה לכתב על הדיסק הזה,
פשוט מאז שיצא הדיסק של דוד אני שומע בעיקר אותו, מקווה ממש בקרוב, ו

ניורק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2015 10:39 לינק ישיר 
סיקור חדש מהאתר ' jewishmusicreport.com ' - מי יכול לתרגם?

HILLELKAPS – Review of Miami Boys Choir ''Ut Ut''

Today I'll be reviewing the latest album one of the most well-known choirs throughout Jewish Music, The Miami Boys Choir led by Rib Yerachmiel Begun. While they've been releasing albums for many years, the choir still manages to pump out original material with arrangements that properly showcase the compositions. Let's get started!

Ut Ut – Arranged by Yisroel Lamm, the title track of the album starts us off with an orchestra/rock feel. Featuring some amazing soloists (not to mention the choir themselves) and some surprise vocals by Yerachmiel himself this is definitely the way to start off an album.

Leibedik – Arranged by Shai Ba this next track gives more of a modern feel with its synthesizers and drum machines. Just in case you didn't get a proper dosage of Yerachmiel Begun's signature vocals in the first track, this one provides us with some of his great backing vocals.

Boi – Now that we've gotten all riled up the first two songs on the album, this next composition starts to relax us with its beautiful piano introduction. I cannot possibly imagine how Yerachmiel gets the choir to sing with the emotion they sing with especially during these slower ballads, but whatever he's doing, he should definitely keep doing it!

B'Simcha Rabah – While the last song was an easy-listening composition, this next track gets us moving with its Middle Eastern themed electronic arrangement. I haven't unfortunately had the opportunity to see the choir live recently but I'm sure that this must be one of the concert hits!

Tzur – This next song while maintaining a more relaxed feel also raises the tempo we'd expec6t a slower song which is nice. I can see this song being used at Camp Kumzitses over the course of this summer

V'Shum – Typically when purchasing an album you are expecting to hear the featured artists (in this case the Miami Boys Choir) and you may even be expecting to hear the leader of the choir, but how often do you get to hear a completely brand new choir featured as well? On this track we get an appearance the Miami Alumni Choir. The Alumni choir features some of the best voices featured throughout the many albums released by the Miami Boys Choir.

Invei – This next song was composed by Reb Yerachmiel in honor of his son Chananya's wedding in 2014. For those of you who enjoyed the Alumni Choir on the previous track, this track features the Miami Alumni Choir as the lead vocalists.

Sameach – Now that we've heard the song composed in honor of the wedding of Chananya Begun, we get a taste of Chananya's musical talent. This next arrangement was done by Chananya along with Reb Yerachmiel and it's pretty clear the musical talent runs in the family.

He Will Answer Us – Continuing in the theme of special feature on this album, this next track features vocals by Orie Shaked, one of the members of the Miami Mizrach Choir, as well as vocals by star soloist Dovid Pearlman. This song gives over a wonderful message and helps provide the listener with the reminder that while there may be rough times in our Galus, Hashem will answer us!

Lo Bashamayim – This next composition seems to be what I would expect to be a common request at concerts as well. The only question I have is if they do perform this song at concerts, how do they go about getting everyone back in their seats after the song is finished?

Pitchu Li – Featuring a number of talented soloists within the choir (7 to be exact) this next track gives a melody to the well-known Chazal Hashem tells us that all we need to do is make an effort similar to the tiny hole of a needle and once he sees we are putting the effort forward he will up the door for us, all we have to do is take that first step. This composition perfectly showcases this idea.

Kol Kol – Here's a question for you: How do you an album that starts with a bang? The answer of course is with another bang! The final track of this album features a composition that leaves us on a ''Simchadi'ke'' note! We are given a fresh tune to the words we have heard at countless weddings.

In conclusion it's hard to imagine that this album is your first foray into the Miami Boys Choir but if it is, you're in luck! This is a great album to start with, but by now you're probably already wondering you can get more albums by this illustrious choir. Don't worry, you can find a large number of previous albums available for sale online or at your local Judaica store. If however you already own all the previously released albums and you're wondering if this album should join your collection, go for it! Enjoy!

מקור

תוקן על ידי netson ב- 07/07/2015 16:33:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2015 11:18 לינק ישיר 

הסיקור ממש אוהד.:-)
מקריאת הסיקור שמתי לב להשמטת שמו של צבי שמחון מהוא יענה לנו.באמת לא ככ שומעים אותו..(הוא בקטע של הקולות השניים.הוא ודוד פרלמן)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/7/2015 11:35 לינק ישיר 

היום אני בוחן את האלבום האחרון של אחת המקהלות הידועות ביותר ברחבי מוסיקה יהודית, מקהלת ילדי מיאמי בראשות הרב ירחמיאל ביגון. בזמן שהם כבר הוציאו אלבומים במשך שנים רבות, המקהלה עדיין מצליחה לשאוב את חומר מקורי עם הסדרים שיציגו כראוי יצירות. בואו נתחיל!
Ut UT - מסודר על ידי ישראל לאם, שיר הנושא של האלבום מתחיל עם תחושת תזמורת / רוק. מציע כמה סולנים מדהימים (שלא לדבר על המקהלה עצמם) וכמה קולות מפתיעים על ידי ירחמיאל עצמו זה בהחלט דרך להתחיל את אלבום.
Leibedik - מסודר על ידי שי Ba מסלול זה הבא נותן יותר של תחושה מודרנית עם סינתיסייזרים ומכונה תופים. רק במקרה שאתה לא מקבל את מינון נכון של שירה החתימה של ירחמיאל ביגון במסלול הראשון, זה הראשון שמספק לנו חלק מקולות הרקע נהדר שלו.
בואי  - עכשיו שאנחנו כבר קיבלנו את כל נרגזים שני השירים הראשונים באלבום, ההרכב הזה הבא מתחיל להירגע עם הקדמת הפסנתר היפה שלו. אני לא יכול לדמיין איך ירחמיאל מקבל המקהלה לשיר עם הרגש הם שרים עם במיוחד בבלדות איטיות האלה, אבל כל מה שהוא עושה, הוא בהחלט צריך להמשיך לעשות את זה!
בשמחה רבה - בעוד השיר האחרון היה הרכב קל-הקשבה, מסלול זה הבא מביא אותנו לנוע עם ההסדר שלה במזרח התיכון נושאים אלקטרוני. למרבה הצער לא הייתה לי ההזדמנות לראות את המקהלה באופן חי לאחרונה אבל אני בטוח שזה חייב להיות אחד מלהיטי הקונצרט!
צור - השיר הבא זה תוך שמירה גם תחושה רגועה יותר מעלה את הקצב ציפינו לשיר איטי יותר וזה נחמד. אני יכול לראות את השיר הזה בשימוש בקומזיץ המחנה במהלך הקיץ
ושם - בדרך כלל בעת רכישת אלבום אתה מצפה לשמוע את האמנים בהשתתפות (במקרה זה פרחי מיאמי) ואתה יכול  אפילו לצפות לשמוע את מנהיג המקהלה, אבל כמה פעמים אתה שומע  מקהלה חדשה לחלוטין בהשתתפות כמו כאן? במסלול זה אנו מקבלים מראה בוגרי מיאמי. המקהלה בוגרי תכונות מסוימת של הקולות הטובים ביותר בהשתתפות בכל אלבומים הרבים שפורסמו על ידי פרחי מיאמי.
ענבי - השיר הבא  הולחן על ידי ר 'ירחמיאל לכבוד חתונתו של חנניה בנו בשנת 2014. לאלו מכם שנהנו מבוגרי מקהלה בשיר הקודם, שיר זה כולל את בוגרי מיאמי כזמרים המובילים.
שמח - עכשיו שאנחנו כבר שמענו את השיר הלחין לכבוד החתונה של חנניה ביגון, אנחנו מקבלים טעם של הכשרון המוזיקלי של חנניה. השיר  הבא הזה נעשה על ידי חנניה יחד עם ר 'ירחמיאל וזה די ברור הכשרון המוזיקלי פועל במשפחה.
הוא יענה לנו - המשך בנושא של איכות מיוחדת באלבום הזה, שיר זה כולל שירה על ידי אורי שקד, אחד מהחברים של מקהלת מיאמי מזרח , כמו גם שירה על ידי הסולן הכוכב דוד פרלמן. שיר זה נותן לנו מסר נפלא ומסייע לספק את המאזין עם התזכורת לכך שבעוד שייתכן שיש זמנים קשים בגלותנו, ה 'עונה לנו!
נראה הרכב זה הבא יהיה מה שהייתי מצפה להיות מבוקש  בהופעות כמו גם - לא בשמים.
השאלה היחידה שיש לי היא אם הם מבצעים את השיר הזה בהופעות, איך הם הולכים  בחזרה למושביהם אחרי השיר נגמר?
פיתחו לי - שמציע מספר הסולנים מוכשרים במקהלה (7 כדי להיות מדויק) מסלול זה נותן הבא מנגינה לידועה חז"ל ה 'אומרת לנו שכל מה שאנחנו צריכים לעשות הוא לעשות מאמץ דומה לחור הזעיר של מחט וברגע שהוא רואה אותנו לשים את המאמץ קדימה הוא עד לנו את הדלת, כל שעלינו לעשות הוא לקחת את הצעד הראשון. הרכב זה בצורה מושלמת מציג את הרעיון הזה.
קול קול - הנה שאלה בשבילך: איך אתה אלבום שמתחילה ברעש גדול? התשובה כמובן היא עם רעש אחר! השיר הסופי של האלבום הזה כולל הרכב שמשאיר אותנו בפתק ''שמחדיק'! אנו מקבלים מנגינה  למילים ששמענו בחתונות רבות מספור.
לסיכום, קשה להעלות על דעת שהאלבום הזה הוא החשיפהה הראשונה שלכם למקהלת פרחי מיאמי אבל אם זה, יש לך מזל! זה אלבום מצוין להתחיל איתו, אבל עד עכשיו אתה בטח כבר תוהה איך אתה יכול לקבל עוד אלבומים על ידי המקהלה המהוללה הזאת. אל תדאג, אתה יכול למצוא מספר רב של אלבומים קודמים זמינים למכירה באינטרנט או בחנות יודאיקה המקומית שלך. עם זאת, אם כבר יש לך את כל האלבומים שפורסמו בעבר ואתה תוהה אם האלבום הזה צריך להצטרף האוסף שלך, לך על זה! תהנו!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/7/2015 12:39 לינק ישיר 

זה מגוגל, לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2015 12:45 לינק ישיר 

כן
ושיפצתי קצת..:-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/7/2015 16:12 לינק ישיר 

הוא מסכים איתי ש"בשמחה רבה" הוא להיט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/7/2015 18:44 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/7/2015 03:17 לינק ישיר 

אני מרגישה שאכלתי חבילת סוכריות לאחר קריאת הסיקור הזה. למרות שאין לי ספק שהוא מאמין בזה, זה כל כך מתוק..............

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2015 23:03 לינק ישיר 

חחח...
מה ,זה לא נכון?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > "אט אט" סיקור האלבום החדש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 11 12 13 סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.