בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

"אט אט" סיקור האלבום החדש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/4/2015 09:11 לינק ישיר 

.שמות הסולנים באלבום החדש-"אט אט"-
:חיים ב. גולובן,יהודה לייב אופנהיימר,יעקב שמחה בלקן,דוד הראל,אייזיק בלסיאנו,אייזיק הסון,מיכאל ווינגרטן,אביגדור גלוק.
כתריאל יבנה,צבי שמחון,יוסף חיים סטלר,דוד יונתן סרברו,שלמה גרוס,דוד משה פרלמן,משה חיים אבטן.דוד אריה סטרן,שלמה גורי,מקס מסלטון,בני זדה,יהודה בראון,דני גרובר,אבי סעדיה.שמעון יצחקוב,בני מן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מיאמוש ב- 02/04/2015 09:14:46

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/4/2015 21:52 לינק ישיר 

לדעתי,יעקב שמחה בלקן,ששר בשיר "פתחו לי" כמדומני 2 סולואים,הוא ישראלי לפי המבטא שלו..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2015 14:28 לינק ישיר 

אז זה גרובר ולא גובר... צירוף המקרים באמת כבר היה יותר מדי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2015 20:53 לינק ישיר 

חחחחח כן בהחלט:-)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2015 23:21 לינק ישיר 

חוה"מ, זהו זמן טוב לכתוב סיקורים, למי שהספיק לשמוע.
מצפים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2015 02:58 לינק ישיר 

סיקור הדיסק אט אט

הייתי צריכה לעבור הרבה קשיים כדי לשמוע את הדיסק הזה.. שבוע אחרי שהזמנתי אותו הוא הגיע סופסוף, ועד שהוא הגיע- הייתי בנסיעה מחוץ לעיר. כמובן שמיד הפעלתי את אחים שלי להעתיק את הדיסק למחשב ולשלוח לי אותו במייל.. ועד שהוא הגיע והשירים כולם ירדו לפלאפון, נגמרה הנסיעה והייתי צריכה לחכות לנסיעה חזור... אבל אין ספק שהיה למה לחכות, והדיסק שווה כל רגע וכל שקל. כאוהדת מושבעת שרוב הנגן שלה מלא בשירי מיאמי, שירים חדשים ומרעננים מוסיפים מאד מאד. אם לא הייתה התנגדות מצד בני הבית כאן, הייתי מפעילה אותו נון סטופ עד אחרי החג, ומצפה בקוצר רוח ללג בעומר... בינתיים אני מסתפקת בהאזנה באוזניות;-)

אני יתחיל בסקירה כללית הדיסק ויפרט אחר כך על שיר-שיר:
א. באמת יש חלק מהמילים שחוזרות על עצמם: כימי עולם וכשנים קדמוניות (בשיר אט אט ובשיר "ושם"), ושירי החתונה... וגם השיר צור ישראל שמזכיר את המילים של השיר "צור ישראל מרווח".
ב. כשראיתי את הקליפ "הנה מה טוב" של הבוגרים התלהבתי ממש, יותר מסתם מקהלת גברים. בביצועים שלהם בדיסק זה פחות מיוחד.
ג. מיאמוש ממש צודקת בנוגע לכתיבת המילים בעברית/אידיש בחוברת המצורפת לדיסק. נראה כאילו לא עבר הגהה כמעט.
ד. באופן די הגיוני הסיקור יהיה מפורט יותר בשירים שהם חדשים לגמרי. קרי: לא אט אט, בואי כלה, ה יענה לנו ושמחה רבה. אנחנו נרגשים הרבה יותר מגילוי של 8 (!) שירי מיאמי חדשים!
ה. אני לא כל כך שמתי לב לביצוע מידי אלקטרוני. חוץ מהשיר שמח.
ו. אני מחכה ממש לראות את הדיוידי. מסוקרנת ממש לראו. איזה תנועות ירחמיאל מצמיד לשירים, זה מוסיף כל כך!

אט אט
כמו שקובי סלע הגדיר, הוא באמת נשמע גירסה משודרגת של השיר "קומט שוין" המוכר. אני לא כל כך אוהבת אותו כי לדעתי הלחן פחות מתאים למילים, במיוחד ב"קומט שוין שנעל אריין, פריילאך זאל מען זיין". אבל הביצוע יפהפה וקטעי המוזיקה ללא המילים מוסיפים מאד.

לעבעדיק
הוא מתחיל כמו עוד שיר שמח עם מילות חתונה, ואז פתאום "everybody" והוא פשוט מקפיץ!!
ויש לו גם שילוב מעניין בסולו האחרון של התרגשות יחד עם השמחה. משהו שמזכיר את מה שנטסון כתב פעם על השיר "אני מאמין" המהיר במיאמי ירושלים.

בואי כלה
שיר שקט קלאסי של מיאמי.
יש בו דואטים יפהפיים וקולות שניים מצויינים.
מעניין לראות בסולו של דוד פרלמן איך שפשוט שומעים שהוא רמה אחת מעל כולם. הוא מדהים.
ההתערבות של ירחמיאל מיותרת לטעמי.

בשמחה רבה
להיט. שמתי לב לזה כבר בהופעה. הוא מקפיץ, שמח, קליט. השינוי של "משה ובני ישראל" מוסיף, וקולות הרקע של ירחמיאל לא מעיקים...
משהו חמוד ששמתי לב אליו: בסולו הראשון של "בשמחה רבה" (זה הסולו השלישי כמדומני) הסולן מדגיש מאד בפעם ראשונה את הר', שתהיה כבדה כמו של אברהם פריד כזה, ובפעם השנייה הוא כבר מתייאש וחוזר לר' אמריקאית רגילה...:-)

צור ישראל
שיר שקט קלאסי של מיאמי.
למי שלא הבין את המילים...: "צור ישראל קומה בעזרת ישראל ופדה כנאמך יהודה וישראל".

ושם
דנתי על זה עם מיאמוש... זה שיר מעניין, סגנון שונה. יש שם בית, ואז חצי בית לא שגרתי(יפהפה), ופזמון. כל החג הוא התנגן לי...

ענבי הגפן
שיר בביצוע של הבוגרים לבד. שיר שקט, מאד מתאים לחופות או לזמן של סעודת החתונה. מילים לא שגרתיות ומרגשות (בונה בית נאמן בישראל, הייליגע משפחה, אויף דרך התורה, ענבי הגפן בענבי הגפן דבר נאה ומתקבל). מכל הסולואים הכי קל היה לזהות את הקול של אייזיק בן ישי... המאפיינים של הקול שלו נשארו אותו דבר. הביצוע של הבוגרים מוסיף נופך של התרגשות. יש קולות שניים שלא אהבתי.

שמח
שיר בסגנון של "עת רקוד"... מילים בלי יותר מדי תוכן. לכן כששמעתי את השיר בהתחלה לא כל כך אהבתי, אבל הלחן חמוד מאד, והמילים נהגות במבטא אמריקאי כבד וחמוד.. קשה לעמוד מולו. כאן אולי כן קצת שמים לב לעיבוד טיפונת אלקטרוני.. הכפיים ברקע מוסיפות לדגדוג ברגליים ומגבירות את הקפיצות..

He will answer as
טוב, למרות התרגום מושקע של מיאמוש אני עוד לא מבינה לגמרי את השיר, אבל הרגש הרב בביצוע פשוט מרגש. השירה באנגלית כנראה קצת קשה לאורי שקד, כי המילים שלו יוצאות קצת תקועות, אבל דוד פרלמן אלוף! מדהים לראות את זה כל פעם מחדש!

לא בשמיים היא
להיט משגע!! ה-שיר של הדיסק לדעתי! חוץ מהלחן הקליט, המקפיץ, היפהפה- יש בביצוע קטע מעניין ומהמם של כמה ילדים (אולי 6-7) שכל אחד אומר 2-3 מילים מהשיר וזה יוצא מהמם!!

פתחו לי
מכל השירים שנשלחו אלי הוא שהגיע ראשון. היה קצת מאכזב... ההתחלה שלו משעממת ונראה כאילו מורחים את המילים על המנגינה עד שמגיעים לפזמון, אבל הפזמון קצת מפצה...

קול קול
עומד בשורה אחת עם כל הלהיטים המקפיצים של הדיסק. עוד שיר חתונה מוצלח. מה הם אומרים שם בסוף? We will come soon? זו התייחסות לזה שזה השיר האחרון? מיאמוש?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אסתרק ב- 05/04/2015 02:59:38

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/4/2015 03:12 לינק ישיר 

אסתרק- זה סיקור!!! הסיקור מושקע והצלחת להעביר ולהבהיר היטב את דעתך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2015 03:25 לינק ישיר 

אסתרק כתב:
סיקור הדיסק אט אט

ג. מיאמוש ממש צודקת בנוגע לכתיבת המילים בעברית/אידיש בחוברת המצורפת לדיסק. נראה כאילו לא עבר הגהה‎ ‏‎ ‏?

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אסתרק ב- 05/04/2015 02:59:38

בדיסק הקודם "מי לה' אלי", דובר בזמנו שישנם שירים בהם סדר הסולנים המודפס בחוברת המצורפת, שגוי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2015 03:31 לינק ישיר 

ועוד דבר: בנוגע לשיר "אני מאמין" נאמרו כמה דברים על ידי. את זוכרת על איזה עניין ? אחד הדברים שכתבתי שלמרות ששירים קיצביים בדר"כ הם שמחים יותר, אעפ"כ שיר זה יוצא מהכלל שהוא מאוד נוגה וכדו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2015 07:30 לינק ישיר 

כן גם בחוברת הפעם הסדר של הסולנים לא תמיד לפי הסדר של הסולואים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/4/2015 07:32 לינק ישיר 

אסתרק איזה סיקור מושקע!!
ומסודר..
(אני מרוב התרגשות מה שעלה לי מההאזנה לדיסק כתבתי בנקודות..:-)
לא מסכימנ איתך עם פתחו לי.
לדעתי זה שיר שקט עדין רגוע ומאוד מרגש!! שיר שנוגע ללב..
אבל הפזמון אכן יותר יפה :-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/4/2015 07:34 לינק ישיר 

בשיר לא בשמים היא,זה דואט של 2 ילדים בלבד.של דני גרובר ןשלמה גרוס.זה נשמע יותר כי בין לבין המקהלה שרה "לא, לא..)אבל זה רק שתיהם..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/4/2015 07:36 לינק ישיר 

בבשמחה רבה גם אני שמתי לב לזה:-)
גם בהןפעה בסוכות הילד הנל,(
ששמו דוד יונתן סרברו,שגם צילמנו אןתו אחרי המופע וגם אמא שלו דיברה איתנן. .:-)
שר את הסולו הזה עם ר כזאת..מעניינת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/4/2015 07:38 לינק ישיר 

בקשר לקול קול,אני חושבת שכן.הם אומרים בהתחלה the day will come
ואחכ כנראה לפי מה שנשמע זה we will come soon..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/4/2015 09:06 לינק ישיר 

החלטתי לכתוב סיקןר יותר מפורט אז הנה הוא לפניכם..
השיר לייבעדיק שיר מאוד מקפיץ:-)
הענין הוא שהיה חלק בשיר כזה אלקטרוני..לא כלי אמיתי..
)כל השיר מלא דאנס כזה)
זה יפה .אני לא אומר שלא..אבל לא ככ הסגנון של מיאמי.
זה שיר מעולה לריקודים:-)
ברקע השיר ירחמיאל עושה קולות הרבה שניים..
חוץ מזה שזה נשמע שהם נחנקים כמעט מהמהירות של השיר.
שרים בשיר סולו רק שתי ילדים .צבי שמחון ומיכאל ווינגרטן

בואי כלה
ירחמיאל מתערב יותר מדי בקטעי הנגינה בשיר.
הפסנתר בשיר מודגש ןמהמם!!
הקטע סולו היפה ביותר זה של פרלמן בסןף.קול עוצמתי.ויש באמצע הסולו מן קול שני כזה.לא ברור מי זה.(זה לא כתוב בחוברת)זה נשמע כמו קול שני שלו עצמו.

בשמחה רבה
מזכיר לי משום מה את ונהיה במיאמי רווח.רק בהתחלה,לא בפזמון.האלומני שמצטרפים בשיר מוסיפים להרמוניות..
יש לירחמיאל סולו בשיר.(כמעט בכל שיר)
ואחכ גם הילדים מלוןים אןתו בקןל שני.
ויש קטע שהילדים שרים בשמחה רבה בשמחה רבה ובין לבין קטע כזה של חצוצרה שהזכיר לי את" גלי גלי ...בסוף השיר לפני שירחמיאל מצטרף שם...

צןר ישראל
שיר קלאסי שקט של מיאמי.
הסולו המתןק ביותר של אביגדור גלוק.קול דקיק ועדין ביותר..
המילים כמו שאסתרק כתבה הם צור ישראל...ופדה כנאמך.
זה נשמע ופדה כנומך...לפי איך שהילדים שרים:-)
בסולו של צבי שמחון הוא עולה בסוף בטונים.יחד עם המקהלה.שזה מהמם.
וגם פרלמן עושה בדיוק אותו דבר בסולן שלו...

ושם
שיר מאןד יפה ומעניין כמו שאסתרק כתבה.ממש הסגנון של מיאמי.
דויד פרלמן בסולו שלו מתארך על המילה עולם" שזה חמוד מאוד.
ויש לו סוג של דואט עם ירחמיאל."ושם ושם ושם..."
גם פה לירחמיאל יש סולו.שטיפה שר שונה מהבית הרגיל.
בסולו שאחכ מצטרפים לסולן גם האלומני.וירחמיאל אחכ שוה בקטע סולו..
והילדים עושים קול שני לאלומני.

ענבי הגפן
שיר מעובד מוסיקלית מאוד יפה.עם פסנתר ברקע..
לא זיהיתי קול של אף אחד מהאלומני.
יש קטע באמצע השיר של אקפלה.שהוא מאוד יפה.יש להם עתיד:-)

שמח
אחים שלי כבר יודעים את השיר בעפ...everyone is so happy so happy so happy.....
את השיר הזה ירחמיאל עשה עם בנו חנניה.
שמים לב שיש בו משהו צעיר:-)
אואואו באמצע השיר שצבי שמחון שר בקולו העוצמתי.מאוד מוסיפים:-)
ירחמיאל מצטרף בסןף עם one two three...עד 12..
ועושה עם המקהלה קןלות שניים.
חלק מהם מיותרים לדעתי...
פה למשל לפרלמן אין סולו.

ה יענה לנו
לדעתי אורי שר היטב.נראה שהוא מבין את המילים ושר ברור ומובן.פחות חלק כמו פרלמן אבל זה סוג של קול שהוא "נמרח".
פרלמן שר כאמור מרגש ביותר.והוא נשמע ממש תוקפני ב-across the land..let our foes tumble...
אחכ בקטע קישור זה צבי שמחון ופרלמן.
יש שם קולות שניים מהממים!!!צבי גכ מוכשר ברמות!!

לא בשמיים
דעתי כדעת אסתרק.
החלק באמצע הוא הכי מעניין.שמעתי אותו שוב ושוב..

פתחו לי
כבר קראתם את דעתי על השיר...
הסולן נראה לי השני,נשמע לי ישראלי מובהק.

קול קול
פה למשל הסולנים לא מסודרים בחוברת לפי הסולואים.
זה מתחיל עם מישהו עם קול דק וקטן..מתוק ביותר:-)
וגם שמעון יצחקוב שר שם:-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > "אט אט" סיקור האלבום החדש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.