|
|
| נשלח ב-5/4/2015 12:49 |
|
| |
| מיאמוש כתבה: |  |
בקשר לקול קול,אני חושבת שכן.הם אומרים בהתחלה the day will come ואחכ כנראה לפי מה שנשמע זה we will come soon..
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 12:51 |
|
| |
כן אסתרק...בדיוק לזה התכוונתי בחוברת:-) ואכן גם בהופעןת זה קורה...שזה ממש תקוע.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 13:00 |
|
| |
| אסתרק כתב: |  | |
| את רואה מה זה?:-) אני מתכנן השבוע לקנות... סיקור מפורט לאחר הספירה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 14:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 14:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 14:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 20:41 |
|
| |
היום פעם ראשונה ששמעתי ממש יפה ואיכותי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 22:04 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | |
|
מתי שהוא זה יבוא:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 22:07 |
|
| |
| אסתרק כתב: |  |
| netson כתב: |  | ועוד דבר: בנוגע לשיר "אני מאמין" נאמרו כמה דברים על ידי. את זוכרת על איזה עניין ? אחד הדברים שכתבתי שלמרות ששירים קיצביים בדר"כ הם שמחים יותר, אעפ"כ שיר זה יוצא מהכלל שהוא מאוד נוגה וכדו' |
|
התכוונתי לזה... אבל לא נוגה. זה שילוב של שמח ומרגש.
|
|
שימי לב: אני בדיוק לא התכוונתי לזה. אפי' שזה קיצבי זה לא שמח("יוצא מן הכלל") . כל אחד והרגשתו:-)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 22:42 |
|
| |
| netson כתב: |  |
| netson כתב: |  | ועוד דבר: בנוגע לשיר "אני מאמין" נאמרו כמה דברים על ידי. את זוכרת על איזה עניין ? אחד הדברים שכתבתי שלמרות ששירים קיצביים בדר"כ הם שמחים יותר, אעפ"כ שיר זה יוצא מהכלל שהוא מאוד נוגה וכדו' |
|
|
|
שימי לב: אני בדיוק לא התכוונתי לזה. אפי' שזה קיצבי זה לא שמח("יוצא מן הכלל") . כל אחד והרגשתו:-) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2015 22:54 |
|
| |
| netson כתב: |  |
|
|
|
שימי לב: אני בדיוק לא התכוונתי לזה. אפי' שזה קיצבי זה לא שמח("יוצא מן הכלל") . כל אחד והרגשתו:-) |
|
|
|
אני לא חולק עלייך, אלא אמרתי כל אחד והרגש שלו לשיר. לא צריך להיכנע כי אין על מה....:-) וגם אם היה, כאן בפורום מכבדים אחד את השני...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2015 09:49 |
|
| |
משורר-רציתי לשאול אותך שאלה שמאוד סקרנה את החברים כאן: מה עם השירים "הקהל" "חי חי" "עם לבדד ישכון"'? מדוע הם לא יצאו בדיסק? מתי הם יצאו- אם בכלל?
|
|
|
|
|