הדיסק אט אט: א. אהבתי הכי את השיר "פתחו לי" ב. אם אני מזהה נכון את הקולות ב"ענבי הגפן" ליוסי שק אלך הקול ג. בשיר אשר ברא יש מילים לא מובנות ד. בשיר אט אט הם קצת צועקים ה. לירחמיאל הקול לא כמו של פעם זה הסיקור היה עוד אחרי שהקנה שמעתי את הדיסק לא באיכות טובה
נשלח ב-28/5/2015 16:14
גם אני אהבתי את השיר הזה מאוד...נורא מרגש:-) יוסי שיק לא שר באלבום בכלל.הוא לא במקהלה של הבוגרים.
בשיר אט אט ממש לא צועקים לדעתי.. אולי כשהם עולים סולם אחרי העליה של צבי שמחון "אאאטטטט אאוווטט".... הקול של ירחמיאל דווקא די בסדר.חוץ מהשיר בשמחה רבה שהוא באמת נשמע שם לא הכי טוב..
לא שמעתי את הדיסק באיכות טובה ולא אמרתי שלירחמיאל שאין קול בסדר אפילו יש לו קול יפה אבל לא כמו של פעם (דוגמה כמו ברווח)
יש עוד הערות?
תוקן על ידי מיאמישר ב- 28/05/2015 16:56:33
נשלח ב-28/5/2015 16:59
מיאמישר אתה כתבת את דעתך ואני את דעתי.. זוהי דעתך ואין לך מה להרגיש לא נעים... ובקשר לירחמיאל אתה צודק.באמת הקול שלו השתנה... ותודה רבה לך על הסיקור!! מחכים לראות תמונה של הדיסק שלך...כשתקנה אותו
דוד פרלמן שר בכל השירים. הוא סולן או בדואט ב-7 שירים.
נשלח ב-3/6/2015 21:02
מיאמוש כתב:
משהו נוסף ששמתי לב אליו מהאזנה לדיסק,זה שיש הרבה סולנים ששרים עם המון רגש. ו"רעידות" בקול. למשל בשיר פתחו לי שזה הכי מודגש. הסולו של דיויד פרלמן מאוד מיוחד עם ה"רעידה"-"סלסול" בסוף.ויש עוד כמה סולנים במהלך הדיסק.(מזכיר לי את הקול של יאיר קניג."בוכה" כזה ו"רועד"..) לדעתי זה מוסיף רבות לדיסק,וגורם לשיר להיות עם הרבה יותר רגש. מה דעתכם?
יש את שלמה גרוס בקול קול ועוד מישהו ששכחתי כעת...
נשלח ב-3/6/2015 21:02
מיאמוש כתב:
" וד.א שמעוו יצחקוב שר רק בשתי שירים. הוא לא שר בשמחה רבה..