בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

"אט אט" סיקור האלבום החדש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/6/2015 21:07 לינק ישיר 

netson כתבה:

מיאמוש כתב:
"
וד.א שמעוו יצחקוב שר רק בשתי שירים.
הוא לא שר בשמחה רבה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

זאת אומרת  עוד טעות בחוברת?

צריך לבדוק שוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2015 21:08 לינק ישיר 

netson כתבה:

מיאמוש כתב:

הוא כותב בשיר 'ושם' שזה לא הסגנון של מיאמי ויכל להיות שיר של ybc

לדעתי יש אולי משהו בלחן. אבל זה בהחלט לא דומה להם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2015 21:10 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

netson כתבה:

מיאמוש כתב:
"
וד.א שמעוו יצחקוב שר רק בשתי שירים.
הוא לא שר בשמחה רבה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

זאת אומרת  עוד טעות בחוברת?

צריך לבדוק שוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה בעיה לבדוק כיון שיש קושי בעיה בזיהוי הקולות בכלל בדיסק. ועל כך בסיקור שלי בקרוב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2015 21:12 לינק ישיר 

לרוב כן מזהים.
אבל לפעמים זה באמת לא ברור..
מחכים לסיקןר!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2015 21:18 לינק ישיר 

אסתרק כתב:
סיקור הדיסק אט אט...

אני יתחיל בסקירה כללית הדיסק ויפרט אחר כך על שיר-שיר:...
".
ב. כשראיתי את הקליפ "הנה מה טוב" של הבוגרים התלהבתי ממש, יותר מסתם מקהלת גברים. בביצועים שלהם בדיסק זה פחות מיוחד. דווקא אהבתי אותם
ג. מיאמוש ממש צודקת בנוגע לכתיבת המילים בעברית/אידיש בחוברת המצורפת לדיסק. נראה כאילו לא עבר הגהה כמעט. שכונה. אתייחס על כך בסיקורי בקרוב בל"נ.
ד. באופן די הגיוני הסיקור יהיה מפורט יותר בשירים שהם חדשים לגמרי. קרי: לא אט אט, בואי כלה, ה יענה לנו ושמחה רבה. אנחנו נרגשים הרבה יותר מגילוי של 8 (!) שירי מיאמי חדשים!...

בואי כלה
שיר שקט קלאסי של מיאמי.
יש בו דואטים יפהפיים וקולות שניים מצויינים.
מעניין לראות בסולו של דוד פרלמן איך שפשוט שומעים שהוא רמה אחת מעל כולם. הוא מדהים.
ההתערבות של ירחמיאל מיותרת לטעמי. צודקת ב 100%

בשמחה רבה
להיט. שמתי לב לזה כבר בהופעה. הוא מקפיץ, שמח, קליט. השינוי של "משה ובני ישראל" מוסיף, וקולות הרקע של ירחמיאל לא מעיקים...
משהו חמוד ששמתי לב אליו: בסולו הראשון של "בשמחה רבה" (זה הסולו השלישי כמדומני) הסולן מדגיש מאד בפעם ראשונה את הר', שתהיה כבדה כמו של אברהם פריד כזה, ובפעם השנייה הוא כבר מתייאש וחוזר לר' אמריקאית רגילה...:-)
זהו דוד יוהנתן סרברו. אני חושב שזה עוד שיר. ולא להיט אבל זו רק דעתי...

שמח
שיר בסגנון של "עת רקוד"... מילים בלי יותר מדי תוכן. לכן כששמעתי את השיר בהתחלה לא כל כך אהבתי, אבל הלחן חמוד מאד, והמילים נהגות במבטא אמריקאי כבד וחמוד.. קשה לעמוד מולו. כאן אולי כן קצת שמים לב לעיבוד טיפונת אלקטרוני.. הכפיים ברקע מוסיפות לדגדוג ברגליים ומגבירות את הקפיצות..
לא כ"כ התלהבתי מהלחן...

פתחו לי
מכל השירים שנשלחו אלי הוא שהגיע ראשון. היה קצת מאכזב... ההתחלה שלו משעממת ונראה כאילו מורחים את המילים על המנגינה עד שמגיעים לפזמון, אבל הפזמון קצת מפצה... חחח. הכל עניין של טיימניג

ישר כח אסתרק.
יש כאן המון
דברים שהסכמתי ולא הערתי אליהם או שלא הסכמתי שומר אותם לסיקורי בקרוב. הערתי רק על מה שהרגשתי שיש צורך להגיב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2015 21:24 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

בשמחה רבה
מזכיר לי משום מה את ונהיה במיאמי רווח.רק בהתחלה,לא בפזמון.האלומני שמצטרפים בשיר מוסיפים להרמוניות..
יש לירחמיאל סולו בשיר.(כמעט בכל שיר)
ואחכ גם הילדים מלוןים אןתו בקןל שני.
ויש קטע שהילדים שרים בשמחה רבה בשמחה רבה ובין לבין קטע כזה של חצוצרה שהזכיר לי את" גלי גלי ...בסוף השיר לפני שירחמיאל מצטרף שם... או אוו... יפה מיאמוש. איזה הקשר! לא חשבתי על כך

צןר ישראל
שיר קלאסי שקט של מיאמי.
הסולו המתןק ביותר של אביגדור גלוק.קול דקיק ועדין ביותר..
המילים כמו שאסתרק כתבה הם צור ישראל...ופדה כנאמך.
זה נשמע ופדה כנומך...לפי איך שהילדים שרים:-)
בסולו של צבי שמחון הוא עולה בסוף בטונים.יחד עם המקהלה.שזה מהמם.
וגם פרלמן עושה בדיוק אותו דבר בסולן שלו...
יש לי הערות על ירחמיאל בקשר לנתינת הסולו דוקא בפזמון של אביגדור:-(

ענבי הגפן
שיר מעובד מוסיקלית מאוד יפה.עם פסנתר ברקע..
לא זיהיתי קול של אף אחד מהאלומני. גם אני לא...
יש קטע באמצע השיר של אקפלה.שהוא מאוד יפה.יש להם עתיד:-)

קול קול
פה למשל הסולנים לא מסודרים בחוברת לפי הסולואים.
זה מתחיל עם מישהו עם קול דק וקטן..מתוק ביותר:-)
וגם שמעון יצחקוב שר שם:-)
הסולו של שמעון יצחקוב כן מסודר והוא השלישי!!! ת:-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

מיאמוש -איזה סיקור!!!. היו פה המון דברים שאמרת שעלתה לי מחשבה אולי לומר והחלטתי שבסוף לא(כי אולי לא יבינו אותי)...
והנה את אמרת אותם בצורה קולחת!!! יישר כח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2015 21:29 לינק ישיר 

תודה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2015 21:37 לינק ישיר 

greenie כתב:
לפני שאתם מגיעים לסיקור שלקח לי יותר משעה לכתוב, תדעו לכם שזוהי הגירסה השניה. הראשונה התאדה לה בין כתלי הנט.

ובכן, הנה הסיקור שלי של האלבום אט אט:

אט אט

שיר ממוצע. בהתחשב במשמעות המילים ובהתרגשות של ירחמיאל בנושא, הייתי מצפה לקצת יותר התרגשות בשיר. אני מרגישה שהשיר נתקע באמצע מנהרה ומתקשה למצוא את היציאה. שיר ראשון של אלבום צריך להיות שיר שגורם למאזינים לה, לקפוץ מהכסאות ולרקוד, והשיר הזה גורם לי לרצות לעשות מארץ' במקום. חולק עלייך על הסיבה אבל לא על הציון אם כי הייתי נותן לו ציון גבוה בהרבה . השיר הזה אולי לא הלהיט אבל הוא שיר מצויין! שום דבר לא נתקע שם. לי היו לי שם בעיות אחרות ועל כך אפרט בסיקורי בקרוב.

סולנים: אם הם אכן עפ"י הסדר הכתוב: חיים גולובן – קול יפה ועוצמתי, מסוג הקולות שאני מאד אוהבת. מיכאל ויינגרטן – כבר כתבתי בסיקור שלי של ההופעות הקודמות שעפ"י דעתי הוא אחד הכוכבים הבאים. יש לו קול מקסים, צלול, מתוק, כל מה שרוצים לשמוע מסולן. שלמה גרוס, הלא הוא הצהוב הקטן, נשמע נהדר באלבום, אין ספק שבעזרת הטכנולוגיה אפשר לעשות פלאים, כולי תקוה שהוא יהווה סינדרום חייא אברמוביץ ( ככל שמתבגר, הקול נשמע טוב יותר ). לגבי יהודה בראון, אני לא בטוחה שזיהיתי מיהו. צבי שמחון – כוכב השעה. קול יפה, מקסים, נהדר רק צורם לי שירחמיאל נותן לו לשיר את הסולו מבלי שיבטא נכון את המילים אט אט.
בקשר ליהודה בראון- לא הכרתי את קולו. מזל שיש חוברת...

לייבדיק

שיר ממוצע. מיאמי טיפוסי. כל הטכנו הזה לא מטיב עמי. תארו לעצמכם קטע של גיטרות בין חלק השירה הראשון לשני!  אני אישית לא הייתי ממקמת את השיר הזה במקום השני באלבום.

סולנים: לגבי הקולות עיינו בשיר אט אט. לגבי הסולואים, נחמדים סך הכל.

לדעתי אחד הלהיטים!

בואי כלה

שיר מיאמי טיפוסי, יפה ומרגש. פתיח יפה בפסנתר ( מזכיר קצת את נקדש ). קול שני בחלק הראשון של השיר קצת קשה לאוזן בחלק האחרון. יש כאן מעט סוגי סלסולים בתחילת השיר טרם התרגלתי אליהם. החלקים האחרים של השיר מהממים. סוג השיר שרוצים לשיר בהמשך למהרה, נקדש ואנא בכח.

סולנים: דואט – לכל אחד מהסולנים יש קול יפה, הקול של חיים גולובן מתגבר על הקול של אביגדור גלוק וחבל. צבי שמחון שר יפה ומדויק מאד – סולו טוב.  דוד פרלמן – מה אגיד ומה אומר, למרות הקול המשתנה, הילד הזה הוא כמו יין, רק משתבח עם הזמן. נכנס לשיר עם הסולו, בעל ביטחון, עוצמה, כוח ודיוק. עפ"י דעתי הוא עושה דואט עם עצמו.  לא זיהיתי איפה חיים גולובן בתוך כל זה.

בשמחה רבה

עוד שיר מיאמי טיפוסי נחמד. טרם החלטתי אם אני אוהבת את הפתיח של ה בם בם בם בם. זה קצת קשה לי לאזניים. מקהלת האלומני מוסיפה מאד. השילוב טוב.

סולנים: יהודה אופנהיימר מבצע סולו מדוייק, זו הפעם הראשונה שבאמת שומעים את הקול שלו מקרוב לא יודעת אם זה קול שמתחיל להתחלף או פשוט ככה הוא נשמע, דואט – מוצלח מאד. שילוב מקסים של קולות. ( שלמה גורי ומיכאל ויינגרטן). דוד יהונתן סרברו – קול יפה מאד, מה הקטע עם הר'? שמעון יצחקוב – קול מתוק. בני זאדה – אם הוא הקול הגבוה אז יש לו פוטנציאל אדיר. יעקב שמחה בלכהנה ( איך כותבים את זה? זה פרסי?) קול נעים לאוזן.

אשמח שתגידי לי על איזה דקה הוא שר שימי יצחקוב..

He will answer us

שיר מקסים, אהבתי מאד את המגינה, המילים בעלות משמעות עמוקה מאד. הילדים שרים ברגש.

אורי שקד – יש לו קול מקסים ומתוק. אני רק לא האזנתי מספיק לאלבום של מיאמי מזרח בעדי לדעת האם השירה שלו כאן, באנגלית היא קצת קשה לו בגלל הסיבה שקל לו יותר לשיר בעברית או שיש לו קול כזה. הרגשתי שקצת קשה לו לפרוץ החוצה.

דוד פרלמן – איזה ביצוע, איזה רגש, איזה דיוק, איזו עוצמה. הרוויח את הסולו הארוך הזה ביושר.

צבי שמחון – הוא שר בכלל? יש באמת מקרים שאני לא יודע אם זה אותו ילד או כבר עבר לילד הבא :-)

קול קול קול

שיר נחמד וקליט. מאד מזכיר לי שיר אחר של המקהלה, רק לא מצליחה להזכר איזה.

סולנים: קול יפה מאד לכתריאל יבנה רק חבל שקשה לו להחליף בין מבטא אשכנזי לספרדי.

הערות, הארות, דעות וסתם רשימות:...

·         עפ"י דעתי העניה, היה אפשר לוותר על שני השירים הראשונים. ( כן, מן הסתם היו צריכים למצוא שם אחר לאלבום J ) לדעתי היו צריכים בהחלט למצוא שם אחר לאלבום. הסיבות בסיקור שלי בקרוב...

יישר כח- גריני. אהבתי את הציון שדך על השיר 'בואי כלה' דיי דומה למה שאני חשבתי. עם זאת, לדעתי הענייה- משמע מדברייך שהשיר פתחו לי יותר "נשמע לך"
יש דברים שחשבתי כמוך ויש דברים גם שלא.

יישר כח גדול!!!

תוקן על ידי greenie ב- 07/04/2015 19:34:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2015 21:40 לינק ישיר 
אינדקס סיקורים על הדיסק 'אט אט'.

הסיקור של אלימונסי

2 סיקורים מהרשת שממתינים לתרגום  מלא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/6/2015 22:34 לינק ישיר 

נטסון,מחכים לסיקור שלך בכיליון עיניים! לפי ההערןת שלך נראה שזה הולך להיות סיקור מעניין ומקיף מאןד!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2015 23:34 לינק ישיר 

עובדים על כך. רק צריך לעשות 'קולות' לפני שמפרסמים אותו וזה מה שעשיתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2015 07:01 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/6/2015 13:22 לינק ישיר 

netson כתב:

מיאמוש כתב:
משהו נוסף ששמתי לב אליו מהאזנה לדיסק,זה שיש הרבה סולנים ששרים עם המון רגש. ו"רעידות" בקול.
למשל בשיר פתחו לי שזה הכי מודגש.
הסולו של דיויד פרלמן מאוד מיוחד עם ה"רעידה"-"סלסול" בסוף.ויש עוד כמה סולנים במהלך הדיסק.(מזכיר לי את הקול של יאיר קניג."בוכה" כזה ו"רועד"..)
לדעתי זה מוסיף רבות לדיסק,וגורם לשיר להיות עם הרבה יותר רגש.
מה דעתכם?

יש את שלמה גרוס בקול קול ועוד מישהו ששכחתי כעת...

בהופעה שימי צחקוב על תקן שלמה גרוס בקטע הזה:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2015 13:30 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/6/2015 13:43 לינק ישיר 

התכוונתי לרעידה המכוונת כנראה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > "אט אט" סיקור האלבום החדש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.