סיפור מסובך להקשיב להם..הם נכנסים אחד בדברי השני...
ירחמיאל:לפני פורים היה הדיסק אמור לצאת זה היה התקווה. וזה בר"ח ניסן יצא
הוא מרגיש טוב שזה יצא . " הוא מספר, שאלו אותו נו למה האלבום לא יצא עדיין?וירחמיאל אומר האדם שאל באידיש "ציק צק למה זה לא יוצא ציק צ'ק(כלומר -מהר..)
ירחמיאל:אנשים לא מבינים כמה זמן זה לוקח לכתוב לצערי. פה היתה שאלה שלא ככ הבנתי.משהו על השירים אם המקהלה עושה אותם בשביל ההופעה ואם היא מכירה את ה12 שירים טוב..משהו כזה.
ירחמיאל:התחלתי ללמד את השירים לפני הקיץ,ואחרי הופעת סוכות התחילנו להקליט . נחום סגל:הרבה אנשים לא יודעים את המילים "אט אט". מה זה השם הזה?
"ירחמיאל:הצירוף של אט אט הוא כל רגע באידיש באנגלית זה נשמע לא טוב .באידיש זה יותר טוב .כל רגע משיח יגיע. ירחמיאל מדבר על 2 ענינים בדיסק-שמחה ותקווה ביחד-כמו השיר "שמח", ותקווה-כמו "פתחו לי "הוא יענה לנו". הוא אמר ש"אט אט" זה קומבינציה של שמחה ותקווה יחד . ירחמיאל מדבר על מיאמי סטודיו
ומספר שהוא הלחין את כל השירים שבאלבום.
מדברים על הבוגרים- נחחום סגל מצייין-לראות את האלומני זה הרבה נחת-וירחמיאל מסכים איתו.
... נחום סגל:אנחנו שבוע לפני הלילה!!ירחמיאל:מנסה לא להיות בלחץ..
נחום סגל: ההופעה בברוקלין קלוג'.
כל מי שרוצה להצטרף ולא יכול,אז ההופעה תהיה בלייב משהו חדש!! אבל זה אומר :3 בלילה בישראל.. 5 לפנות בוקר בקליפורניה ...זה תלוי במרחק זמן.. ירחמיאל מספר:קיבלתי אימייל ואין לי תשובה לזה כי אני לא הסכמתי עם השאלה. השאלה-"אני גר באמסטרדם אם אני קונה כרטיס להופעת לייב,זה אמצע לילה כאן וזה בעיתי, אני רוצה לעשות הפתעה לילדים ושיראו ביום חמישי את ההופעה בשעה מתאימה(אם הבנתי נכון)יידע אותי אם זה אפשרי"-וצורפו שם וטלפון. נחום סגל:ומה התשובה?
ירחמיאל אומר :אני לא יודע .
זה תוכנן לצפייה בלייב.על אמת.שאנשים יוכלו להנות מההןפעה בזמן אמת.
נחום:אבל איך יוכלו לראות את זה לייב
?!שיקומו כל הילדים באמצע הלילה?!
ירחמיאל אומר לו-או שיעברו לניו יורק..
הם צוחקים ביניהם על כך שיעברו לניו יורק רק בחוה"מ בשביל ההופעה.. נחום סגל: זה מעניין..באוסטרליה זה יוצא מצויין ביום חמישי בבוקר בשעה 10..
ירחמיאל :אומר בקשר לאנשים מישראל וקליפורניה וכד' ,זה לא ככ עובד אצל אנשים כאלה
קיבלתי אימייל מכל מיני אנשים.גם מישראל.זה דבר אמריקאי לדוגמא לניו ג'רזי,יש לנו הרבה משפחות שלא יכולות לבוא להופעות אף פעם,מבחינה כספית או סיבה אחרת,לכן כדי לתת רמה גבוהה של ווידאו, ושכל המשפחה תוכל לצפות בהופעה עשינו את ההפקה הזו..
תוקן על ידי מיאמוש ב- 02/04/2015 16:51:37
נשלח ב-2/4/2015 16:46
ערכתי את ההודעה עכשיו שתהיה יותר ברורה, ומשום מה הוא מסמן שיש לי שגיאה בשם משתמש או סיסמה. מה אפשר לעשות?
תוקן על ידי מיאמוש ב- 02/04/2015 16:46:13
נשלח ב-2/4/2015 16:51
אוקיי. הפתרון הוא לערוך בכמה פעמים..
נשלח ב-2/4/2015 16:52
בעז"ה ,אשתדל להמשיך להאזין ולתרגם, היום בערב.
נשלח ב-2/4/2015 18:08
מיאמוש- בזכותך התיאור הכה מפורט שלך אני מרגיש ממש כאילו אני מאזין לראיון. אין דברים כאלה! יישר כח גדול.
מיאמוש, את עושה חסד גדול עם כל אלה שלא דוברים אנגלית, או שאין להם גישה... עבורי זה גם וגם:-) תודה רבה רבה! לא יכולתי לצפות ליותר מזה... תמלול מתורגם של הראיון!