עם סיום החצי הראשון של הערב ישנה הפסקה של רבע שעה.
בתום ההפסקה מתחיל החצי השני של הערב.
ושוב, בהתחלה ישנם אמנים אורחים ואח"כ נכנסים הפרחים!
חשוב מאוד שתיהנו בכל הערב הזה מהתחלה ועד הסוף! וכדי שמצד אחד נהנה ומצד שני נרצה "להוריד מהראש" או לא לשכוח דברים מהערב הזה כדי לספר בפורום (למשל... התרשמות מסולו או סולן מיוחד או מביצוע שיר מסויים או פרח שמאוד חסר לכם או שנמצא ולא מורגש או ביקורת/שבח על הסאונד וכו' וכו'), מאוד מומלץ להחזיק בשעת ההופעה דף ועט(כמובן מי שכן כותב בחוהמ"ע) וכך רושמים את הנקודה וממשיכים מיד "לצלול" בהופעה.
רק עם תום הספירה לאחור, מתחיל השידור.
המלצה: כיון ששידור החי מתחיל לפי הפרסומים כ-45 דקות לפני ההופעה(ושוב תעקבו לפי שעון הספירה לאחור), מומלץ לכל אחד להיכנס לפני מועד תחילת ההופעה כדי לראות אם השידור עובד חלק.
חשוב: מאוד יכול להיות(ולכל אחד זה יכול לקרות) שלא נסתדר בתפעול השידור החי

.
כיון שהפורום שלנו הוא משפחה אוהדים אחת גדול

, אני מאמין שכולם כאן "אחראים מבוגרים" מספיק כדי לעזור אחד לשני במקרה הצורך, באשכול זה.
לתשומת לבכם! במייל של הפורום מופיע מדריך קצרצר המלווה בתמונות כיצד להיכנס לשידור. רק מי שנכנס למייל וניסה להיכנס ע"פ מה הנכתב שם ולא הצליח, שיעדכן באשכול.
אני מבקש ממי שכן הצליח, שידאג להיכנס לפורום ולעדכן אם שידור החי עובד אצלו ואם יש בעיות אצל החברים האחרים, שיעזור לו ובשמחה!
כמובן, עד זמן ההופעה נשמח לשמוע ממכם את ציפיותיכם מ"המופע הלייב"

וכן את הכנותיכם למופע(כמו למשל... האם הספקתם לחטוף תנומה כל שהיא לפני

או שאתם ערים מהבוקר

... מה אתם מתכוננים לנשנש(העיקר שיהיה כשר לפסח:-) ואם מי אתם מתכוננים לצפות).
עם סיום ההופעה נשמח שתעלו מיד(אם זה לא יגזול ממכם זמן יקר)את התרשמותכם הראשונית על פי מה שכתבתם על הדף.
בא נסכם שבזמן ההפסקה
ניכנס לכאן ונעלה לפחות התרשמות אחת מהערב שראינו עד ההפסקה.
העיקר שבבוקר נראה כאן אשכול מלא וגדוש!!!
_______________________________________________________________________________-
מישהו כבר כאן? נא עדכנו!
אני מאחל לכולכם ערב מעניין ומרשים, רווי ורצוף הנאות וללא תקלות

. חשוב שתשמרו על שפה נקייה!

מכאן, שרביט ניהול הערב מועברת לידי ידיה החרוצות של המנהלת הנמרצת, מיאמוש!!!

הצלחה רבה!!!