לא הכי ברורה...אבל מזהים את פרלמן וגרוס:-)נשלח מהאנדרואיד שלי
איפה יש לשימי יצחקוב סולו בולט? שאני אבין למה התלהבתם עליו.. אם הוא באמת כזה טוב, בטח תהיה לו רזומה עשירה במקהלה... הוא עוד קטן.צבי שמחון למשל, בטח יסיים הרבה לפניו...נשלח מהאנדרואיד שלי
הוא המועדף על נטסון:-)אני זוכרת שיש לו סולו בקול קול.יש לו קול דק ועדין.אבל בינתיים הוא די מפוספס...(כמו הרבה סולנים בעבר..-יהודה גרוקין ועוד..)נשלח מהאנדרואיד שלי
אני לא בטוחה שצבי ישאר במקהלה.בעז"ה נראה בהופעה הקרובה בסוכות ע"ו...ומקווה מאוד שדוד פרלמן נשאר.הוא השיא במקהלה.לא יודעת מה יהיה בלעדיו...נשלח מהאנדרואיד שלי
מיאמוש יישר כח על התמונות. הפקדון היה מונח אצלך המון זמן:-)
בעז"ה יהיו תמונות יותר איכותיות והפתעה גדולה יותר...:-)אלו תמונות שהיו לי בפלא מאז השידור החי...נשלח מהאנדרואיד שלי
יש לי גם שתי תמונות... אעלה בקרובנשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח מהאנדרואיד שלי
אלו תמונות יפות וברורות. שאלה: ב- 2 התמונות הללו לא הצלחתי לזהות את הפרח הכי הימני בשניהם. מי הם הפרחים?
רגע!!! בתמונה השניה זה מיכאל ויינגארטן?
אלו צילומי מסך מההופעה..הימני בתמונה הראשונה הוא יעקב שמחה בלקהנה (אין לי מושג איך הוגים את זה)ובשניה- אני לא בטוחה.אם תשימו לב צילמתי פרח מסוים (יהודה בראון) כי הוא ממש מזכיר לי במראה את חברה שלי... מעניין מה היא תגיבנשלח מהאנדרואיד שלי
:-)
אואה...מיאמוש, אני מקווה שההפתעה תסתדר עד שירצו להביא אותה...אני רק צריכה להתקין לי איזה תוכנה בשביל זה קודם...