|
|
| נשלח ב-6/5/2015 22:10 |
|
| |
יישכוייח:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2015 22:44 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2015 22:49 |
|
| |
לזלמן פולק יש קול מדהים גם בתור בוגר!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2015 22:53 |
|
| |
בהצגת הבוגרים,ירחמיאל אמר על ג'ורדן אודינסקי שאשתו היתה אמורה להיות פה היום.וגורדן אמר לו שהיא כאן.. ואח"כ ירחמיאל פנה לגרשי אדלר ושאל בחיוך-האם אשתך גם צפויה להיות כאן? וגרשי סימן מבט כזה של "אולי,אי אפשר לדעת"...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2015 23:20 |
|
| |
אלימונסי תודה ענקית על הקליפים!! ניתן לראות,שבשידור החי טשטשו את כל הצרחות ברקע. בהסרטות מהמופע עצמו,שומעים צרחות לא נורמליות.. אנשים שם ממש השתגעו.. אלי האיכות מצויינת!תודה רבה לך!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2015 23:24 |
|
| |
בעיקר שומעים שם את השם "דוד"...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2015 23:41 |
|
| |
טוב. אני הצלחתי לרשום מעט ראשי פרקים מההופעה בשביל הסיקור עד לרגע שבו עלו הפרחים. מאותו רגע הכל נדף ואני לא מצליח לרשום סיקור... זה יקח לי כנראה כמה פעמים של צפייה כדי להכיל את גודל האירוע שהיה... זה מה יש!
אסתרק- ככה זה. הניק האחרון שנרשם והוא כתב באשכול מסויים, זה" גזר דינו" במקרה של מחיקת הודעה:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2015 23:52 |
|
| |
מרוב התרגשות?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2015 23:54 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2015 00:06 |
|
| |
יש כאן קטע מעניין בשיר "ושם".שלא ראינו דרך השידור החי כי זה צולם בהרבה זויות צילום. כאשר האלומני הצטרפו לשיר,היו חסרים רמקולים,אז כל אלומני לקח רמקול מילד באקראי. מנדי לוין ניגש לפרלמן,שהביא לו את הרמקול בהתלהבות ובשמחה.ככה דוד נשאר בלי רמקול..התחלתי להלחץ.הרי יש לו סולו עוד חצי דקה.מאיפה הוא יקח את הרמקול?(ידעתי שהוא אח"כ שר,ראיתי את זה בשידור החי,אבל בכלל לא חשבתי שהוא נתן את הרמקול..זה היה ברור לי שהוא ישאיר אותו אצלו כי הרי יש לו סולו) ככה דוד רקד עם כולם ושר בלי רמקול,עד שהגיע תורו.והוא בדרכו לקדמת הבמה עבר דרך מנדי לוין,לקח לו את הרמקול,ומנדי עצמו מחא כפיים.. ואז כמובן היה לדוד סולו מיוחד במינו:-) כל ההתרחשות הזאת נראית ספונטנית לחלוטין.וזה היה מעניין לראות את זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2015 01:49 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | | בעיקר שומעים שם את השם "דוד"... |
|
כמו שכתבתי בסיקור שישבתי בשורה לפני סבתה שלו ואני חושב אחותו והיא צעקה כל הזמן עד שאמרתי לה שזה מפריע להווידיאו
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2015 06:52 |
|
| |
אההה:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2015 07:28 |
|
| |
חחח נטסון... כשרואים את הפרחים לא חושבים על כלום! אני בהופעה כתבתי לעצמי נקודות רק כי ידעתי שאזכה לראות אותם שוב, ועבור הפורום כמובן... מיאמוש, איך את מתארת יפה את הדקויות האלה... דוד פרלמן בחור לעניין! יש לו מידות! לא נראה לי שהצליחו לטשטש רעשי רקע תוך כדי שידור חי... יותר מסתבר שבהסרטות של אלימונסי רועש בגלל הסביבה שלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2015 07:30 |
|
| |
דווקא כן. שימי לב שיש בהופעה בלייב חלק של צרחות וממש שומעים איך "מנמיכים" אותם. בהחלט יש לו מידות!גם בהופעה בישראל ראו איך הוא מוכן להצטלם על כל אחד בשמחה,העיקר שלא יקופח:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2015 08:09 |
|
| |
| אסתרק כתב: |  | חחח נטסון... כשרואים את הפרחים לא חושבים על כלום! אני בהופעה כתבתי לעצמי נקודות רק כי ידעתי שאזכה לראות אותם שוב, ועבור הפורום כמובן... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כמובן שאפשר לכתוב סיקור יבש כזה אבל סיקור מפורט ממש אי אפשר. אודה על האמת.מגיעים להופעה ליהנות ולא בשביל לכתוב סיקור כי זה מאוד קשה בצפייה אחת לעשות זאת.
תוקן על ידי netson ב- 07/05/2015 08:09:55
|
|
|
|
|