בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הסיקורים שלכם על הופעת פרחי מיאמי פסח ע"ה miami phenomenon

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/6/2015 01:41 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

עכשיו השיר שמח...

...עכשיו יש כמה ילדים שעושים "פרמידה" על הרצפה,יהודה בראון מנגן כאילו בקלרינט,השאר רוקדים ומפזזים,יוסף חיים סטלר משחק בכדורים כאלה(כמו של הליצנים... יש לציין שהוא עושה את זה מעולה:-)
ילד אחד שלא הצלחתי לזהות,עובר ברכיבה מהירה בתלת אופן על הבמה,הילדים יוצאים בריקוד מהבמה...ושלמה גרוס תפסתי גם צורח "אוו" של התלהבות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

הילד על האופנים הלא הוא דוד יהנותן סרברו.
שלמה גרוס 'נתפס' צועק אווו גם בסיום ההופעה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2015 01:47 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

עכשיו אני קולט שזה מהחזרות...
יישר כח!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2015 01:51 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
דבר ששמתי לב אליו בהופעה,זה שלא היו כלל כנרים...הכינורות היו חסרים בתזמורות.וחבל..

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני כל הזמן חשבתי שבשיר 'בואי כלה' בדיסק יש כינורות עד שצפיתי בהופעה ואני רואה בכלל שזה סוג של חצוצרה.
לחצוצרנים היו 2 סוגי חצוצרות כפי שאפשר לראות בשיר זה למשל. חצוצרה אחת ביד וחצצורה שניה מונחת בין הרגליים(שאיתה השתמשו באותו שיר בהמשך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2015 02:01 לינק ישיר 

אסתרק כתב:
אני לא כל כך אוהבת שהם עושים תנועות שמבטאות את המילים, זה נראה מצחיק.
בהופעה הזאת היו כמה:
כחודו של מחט וכפתחו של אולם
הארצעדיק (יד על הלב)
בפיך ובלבבך

נשלח מהאנדרואיד שלי

הפוך! בצורה הזו השיר חי יותר. כשלוקחים את המילים ומלבישים ומתאימים/משלבים להם ריקוד זה הכי טוב שיכול להיות. ככה לפחות אני חושב...
כשאת כתבת כאן בסיקור קודם בשיר 'לייבעדיק' שהם משדרים אמינות(משהו כזה) זה נובע גם בגלל התנועה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2015 02:03 לינק ישיר 

אסתרק כתב:
אני אוהבת את הקול של חיים גולובן. יש לו משהו מאד יציב בקול, שחסר לחלק מהילדים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הוא אחד היורשים בקטע הזה  -וגם בקטע של שחרור ופתיחות על הבמה("הופעת במה")- של דוד פרלמן. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2015 02:08 לינק ישיר 

מהלעלעל כתב:
מקור

...הנה קצת דברים שחשבתי על הקונצרט שנגמר...

2.       כל פרח קיבל סולו...

נכון מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2015 02:12 לינק ישיר 

אסתרק כתב:

...הפעם הם לבושים בחליפות הלבנות שמסמלות את תקופת אט אט, ובערך שבע פרחים מבצעים את השיר השביעי: לא בשמיים היא
החבר'ה עומדים מול רמקולים על עמודים,ומתנועעים בכל הגוף חוץ מהראש: הרי אמורים לשמוע אותם שרים בכל זאת...
בשלב מסויים ירחמיאל מחליט כנראה שההתעללות צריכה להסתיים, והם נוטלים כל אחד מקרופונו בידו ומתקדמים לקדמת הבמה להמשך השיר.

שיר שמיני: אם אשכחך
שיר שאני אוהבת מאד, תודה ירחמיאל על ההקדשה.
אחד הקטנים ניגש לסולו, מתחיל בטון לא קשור בכלל ומזייף נוראות. נראה שהסיבה לכך עומד מולו ומנחה את השירה שלו בידו, תודו שזה מלחיץ.. התפעלתי מאד איך הוא לא איבד עשתונות (אני מזמן הייתי בורחת בדמעות) והתעשת מהר, מצליח להשתלב ולסיים את הסולו בכבוד..

נשלח מהאנדרואיד שלי

בנוגע לשיר לא בשמים היא. הגזמת עם המילה 'התעללות'. אני בכלל לא רואה את זה ככה. זה היה מאוד חמוד. זה רק הוסיף...

בשיר 'אם אשכחך' צודקת מאוד. ירחמיאל רק הלחיץ אותו עוד יותר. אבל האמת -ועקבתי מעט אחריו- הוא נראה מעט רחפן... אבל אני לא חותם על כך, בטח לא בתור אחד שעמד על בימות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2015 02:12 לינק ישיר 

netson כתב:
לפני שבוע בסה"כ היתה ההופעה, וממש לא נאמרה כאן המילה האחרונה!!!

ממש לא נאמרה.
בקשר לבוגרים- אני חולק על כולכם. השיר קרוב ה' היה מעולה. אותו דבר 'ענבי הגפן'! בשיר 'נקדש' היתה פאשלה אבל בכלל לא בטוח שהיא בגלל הבוגרים... פרטים בסיקור שלי בקרוב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2015 02:20 לינק ישיר 

netson כתבה:

אסתרק כתב:
אני לא כל כך אוהבת שהם עושים תנועות שמבטאות את המילים, זה נראה מצחיק.
בהופעה הזאת היו כמה:
כחודו של מחט וכפתחו של אולם
הארצעדיק (יד על הלב)
בפיך ובלבבך

נשלח מהאנדרואיד שלי

הפוך! בצורה הזו השיר חי יותר. כשלוקחים את המילים ומלבישים ומתאימים/משלבים להם ריקוד זה הכי טוב שיכול להיות. ככה לפחות אני חושב...
כשאת כתבת כאן בסיקור קודם בשיר 'לייבעדיק' שהם משדרים אמינות(משהו כזה) זה נובע גם בגלל התנועה...

לדעתי זה הופך להצגה ויוצא מגדר ריקוד...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2015 02:22 לינק ישיר 

netson כתבה:

אסתרק כתב:

...הפעם הם לבושים בחליפות הלבנות שמסמלות את תקופת אט אט, ובערך שבע פרחים מבצעים את השיר השביעי: לא בשמיים היא
החבר'ה עומדים מול רמקולים על עמודים,ומתנועעים בכל הגוף חוץ מהראש: הרי אמורים לשמוע אותם שרים בכל זאת...
בשלב מסויים ירחמיאל מחליט כנראה שההתעללות צריכה להסתיים, והם נוטלים כל אחד מקרופונו בידו ומתקדמים לקדמת הבמה להמשך השיר.

שיר שמיני: אם אשכחך
שיר שאני אוהבת מאד, תודה ירחמיאל על ההקדשה.
אחד הקטנים ניגש לסולו, מתחיל בטון לא קשור בכלל ומזייף נוראות. נראה שהסיבה לכך עומד מולו ומנחה את השירה שלו בידו, תודו שזה מלחיץ.. התפעלתי מאד איך הוא לא איבד עשתונות (אני מזמן הייתי בורחת בדמעות) והתעשת מהר, מצליח להשתלב ולסיים את הסולו בכבוד..

נשלח מהאנדרואיד שלי

בנוגע לשיר לא בשמים היא. הגזמת עם המילה 'התעללות'. אני בכלל לא רואה את זה ככה. זה היה מאוד חמוד. זה רק הוסיף...

בשיר 'אם אשכחך' צודקת מאוד. ירחמיאל רק הלחיץ אותו עוד יותר. אבל האמת -ועקבתי מעט אחריו- הוא נראה מעט רחפן... אבל אני לא חותם על כך, בטח לא בתור אחד שעמד על בימות...

כמובן שצחקתי...
כל הסיקור שלי נכתב במצב רוח טוב שגרם לי קצת להגזים לפעמים...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2015 02:24 לינק ישיר 

netson כתבה:

netson כתב:
לפני שבוע בסה"כ היתה ההופעה, וממש לא נאמרה כאן המילה האחרונה!!!

ממש לא נאמרה.
בקשר לבוגרים- אני חולק על כולכם. השיר קרוב ה' היה מעולה. אותו דבר 'ענבי הגפן'! בשיר 'נקדש' היתה פאשלה אבל בכלל לא בטוח שהיא בגלל הבוגרים... פרטים בסיקור שלי בקרוב!

גם לדעתי הביצוע של קרוב ה' היה יפהפה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2015 04:26 לינק ישיר 

גם אני לאחר שצפיתי שוב בהופעת הבוגרים ראיתי שהשירים באמצע ההופעה היו ממש בסדר.יוצאים מן הכלל השירים שבהתחלה...:(

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2015 13:30 לינק ישיר 

שמה הוא שר בדבקות וכמעט בכה וגם מיאמוש כמעט בכתה....:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2015 14:12 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2015 19:16 לינק ישיר 

netson כתבה:

מיאמוש כתב:
דבר ששמתי לב אליו בהופעה,זה שלא היו כלל כנרים...הכינורות היו חסרים בתזמורות.וחבל..

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני כל הזמן חשבתי שבשיר 'בואי כלה' בדיסק יש כינורות עד שצפיתי בהופעה ואני רואה בכלל שזה סוג של חצוצרה.
לחצוצרנים היו 2 סוגי חצוצרות כפי שאפשר לראות בשיר זה למשל. חצוצרה אחת ביד וחצצורה שניה מונחת בין הרגליים(שאיתה השתמשו באותו שיר בהמשך)

חצוצרה בין הרגלים?
תוכל להעלות תמונה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הסיקורים שלכם על הופעת פרחי מיאמי פסח ע"ה miami phenomenon
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 16 17 18 ... 22 23 24 לדף הבא סך הכל 24 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.