אני מעלה סיקור חלקי כי זה מאוד ארוך ומפחדת שימחק:-)
כנסיסיקור שלי מההופעה....
ישר ב-2 לפנות בוקר, כשנגמרה הספירה לאחור, נכנסנו לאתר. היתה תמונה כזאת של הדיסק ומיד אח"כ ראינו קליפ של ההופעה בחזרות באולם. זה היה מאוד יפה לראות את זה...
מיכאל ווינגרטן נראה כבר גדול(הוא גבה..)אבל עדיין עם קול מאוד טוב.הוא היה שם עם חולצה משובצת כחולה, מכנסיים שחורים וציציות בחוץ:-)
אפשר לראות לפי בגדי הילדים מי מבתים יותר חזקים;-)
צבי שמחון נורא השתנה. הוא גדל מאוד והיתה לו רעמת שיער. בהופעת סוכות האחרונה שהייתי, הוא היה במיטבו ונראה ילד טוב ועדין. כעת היה נראה שמשהו (לא לטובה..) השתנה בו והחלק העדין והתמים, קצת אבד... הוא הזכיר לי חיצונית את יגאל ספרסטיין.
דוד יונתן סרברו לבש מכנסיים שחורים וחולצה לבנה. הוא נראה ממשפחה טובה מאוד.(גם פגשנו את אמא שלו בהופעת סוכות השנה. היא נראית אישה חרדית חזקה).
בשעה 2:45(לפי אמריקה 7:45) ההופעה עדיין לא התחילה. כבר כולנו היינו מרוגשים וחיכינו בקוצר רוח שהיא תתחיל.
סוף סוף ב-3:07 דק' (8:07 באמריקה) התחלנו לראות שידור מהאולם. התזמורת היתה נראית מקצועית ביותר!!
התזמורת ניגנה מחרוזת של: 'אט אט', 'לייבעדיק'(היו הרבה כלי נשיפה בתזמורת),'ושם', 'קול קול','בואי כלה'(קלרינט.מהמם!!),'שמח', 'בשמחה רבה' עם קלרינט וחצוצרות. וואו!!
כעת יואלי קאר נכנס ואמר בקשר ל"תופעת מיאמי' שבסוף הערב נדע למה זה "תופעה"...
ומה היה בסוף הערב...?האולם אגב היה נראה מלא.
נכנס כעת "נחת" (מה שמו הפרטי?) ושר להפתענו הרבה מחרוזת עם השיר 'משיח' בתחילה, אח"כ ה מלך,(מעניין למה בכל ההופעות האחרונות-בסבב באירופה ובישראל-בני פרידמן שר את ה מלך,ובסוכות השנה שר את השיר הנ"ל יואלי גרינפלד..)ובסוף שר את 'עת רקוד' של שוואקי..
מצטרף לשאלתך מה שמו של 'נחת'?עכשיו יואלי קאר הזמין את יואלי גרינפלד. ששר: 'יעלה ויבוא' של מיאמי, 'רווח', 'אדון עולם', בהברה חסידית..
עכשיו יואלי שואל האם אנו מוכנים-למקהלת האלומני.
הם נכנסו בשיר 'אשר ברא' השמח..יושי ממש קופצני!!כולם נכנסו מלאי אנרגיה, אבל הוא עלה על כולם...
שרים: מנדי לוין דואט עם גרשי אדלר, זלמן פולק, יושי בנדר, דניאל מוצניק, שלמה גולומבק.
סולן אחרון-זלמן פולק.
המקהלה כלל לא נשמעה טוב. הם שרו בטון שכל קשר בינו לבין המנגינה המקורית, מקרי בהחלט. זה היה מאוד מאכזב. הרי זה משודר בלייב בכל העולם,וכאלה פשלות?! זה היה נשמע זייפני וצורם לאוזן.
אח"כ ג'ורדן אודינסקי דיבר והציג את השיר הבא 'נקדש'. אני באמת לא מבינה למה הם הרסו שיר כ"כ יפה!!
אגב,שאול אלסון ואיזיק בן ישי בלטו בהעדרם.
שר: דניאל מוצניק(לא נשמע טוב..)
עכשיו יואלי קאר מציין שאלפים צופים בהופעה בבית או בחדר מלון. ו...המקהלה!!!
נכנסים עם השיר 'לייבעדיק' קופצני ופעיל!!
פתחו את ההופעה עם 'לייבעדיק'. זה אמור להיות -אם כך- שיר חזק!תלבושת חדשה-חולצות בצבע ירוק נוצץ כזה, מעל חליפה שחורה עם כזה בד קטן ירוק,ומכנסיים שחורים.
איזה תנועות!! ירחמיאל !!הם בקושי נושמים..רציני שיעור אירובי:-)
סולואים: חיים גולובן( קולו מתבגר. אבל הוא שר נכון וטוב יחסית)אגב הוא כמעט נחנק...זה כ"כ מהר ה"אשר ברא ששון ושמחה..."..,
מיכאל ווינגרטן-קול טוב מאוד. טיפה השתנה אבל ממש יפה וטוב.,
צבי שמחון.טוב הקול שלו יחסית נשאר בסדר מבחינת התחלפות ,אבל...
עכשיו בקטע הזה של הגיטרות החשמליות או מה שזה לא יהיה, תנועה חמודה..
סולו-שוב מיכאל.
עכשיו נגמר השיר, והילדים ממשיכים בלי מוסיקה-'לייבעדיק אה'-נשיפה קלה,'לייבעדיק 'אה לייבעדיק!'!הרמת ידיים למעלה:-)
בוצע יפה מאוד!!
נשלח מהאנדרואיד שלי