בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הסיקורים שלכם על הופעת פרחי מיאמי פסח ע"ה miami phenomenon

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/6/2015 10:19 לינק ישיר 

רק? לא בטוח. אבדוק מיד...

תוקן על ידי netson ב- 21/06/2015 10:25:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2015 10:25 לינק ישיר 

למיטב זכרוני זה היה רק הוא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/6/2015 10:26 לינק ישיר 

אז הזיכרון שלך מצויין... צודקות. רק הוא...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2015 11:17 לינק ישיר 

netson כתב:

'קול קול קול'

זה השיר שהכי אהבתי בדיסק! ולכן אתעכב עליו באריכות בנוגע לסולנים ועל הדרך עוד כמה עניינים(ויש הזדמנות למי שלא מכיר את הסולנים לראות את הסולנים ביחד עם הסיקור כיון שכתבתי אותם ע"פ סדר הופעתם).

מהלעלעל- בקשר לחמודי והגיטרות וכו'. אני כתבתי בסיקור בשיר 'קול קול' את שמות הסלונים לפי סדר הופעתם בוידאו כך שאת יכולה ביחד עם הצפייה לקרוא ולהבין במי המדובר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2015 11:58 לינק ישיר 

אם זה מציק לך שהבמה לא מסודרת אתה יכול להציע את עצמך בתור אחד שמסדר,
התכוונתי לשלמה גרוס, תודה מיאמוש שהזכרת לי... אני זוכרת את השם שלו, בלונדיני כזה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/6/2015 12:25 לינק ישיר 

אם ברצונך שאציע את עצמי, תממני לי קודם כרטיס טיסה(במקום טנזניה)‏‎;) ‎

תוקן על ידי netson ב- 21/06/2015 12:26:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2015 12:34 לינק ישיר 

אתה יכול לעשות דור דעה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/6/2015 12:41 לינק ישיר 

אני מעדיף יותר לזכות את מהלעלעל:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 00:25 לינק ישיר 

netson כתב:
דגם אחד אורגנים הוא  'yamaha mox 8'.

אורגן כזה עולה במחיר מבצע: 1700 דולר... והוא לא האורגן הכי חדש שיש..
קישור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2015 01:15 לינק ישיר 
סיקור חלק ג' מהופעת פרחי מיאמי + נספחים

• על החליפות הלבנות כבר דיברתי בסיקורים הקודמים(לא אהבתי את זה הם מזכירים לי עם זה את פרחי ירושלים...)
  • בחליפות הלבנות, משום מה לא שמו מטפחות בכיס...

ולסיקור...

'לא בשמים היא'

כמה ריקוד ותנועות בשיר הזה. מיוחד! שמתי לבש שבשיר הזה ספציפי התנועות של כולם דייקניות ומקבילות יותר, אחד לשני וזה מוסיף המון (גם מבחינה ציורית! טוב זה כבר השתפכות הנפש שלי. בטח לא תבינו אותי...)
אהבתי את הריקוד והתנועות של שילוב הידיים (כסימן האומר שזה "קרוב אליך". ולאיפה? לפה וללב עם היד) ובכלל אהבתי את כל התנועות והריקוד בשיר זה... (כולל הריקוד והשירה תוך כדי הליכה כביכול). ממש גיוון רחב מאוד של תנועות. והסיום כמובן...
הקטע שהזכיר לי בדיסק את הכלייזמרים מנוגן פה בידי כלים נגינה אחרים...
דקה 2:40 - הקטע שכל אחד שר פה, לא מוצלח וזאת משום שלא שומעים אותם בבירור.
יוסף חיים סטילר - אני כ"כ שמח בשבילו שהוא שר בשיר הזה ומקבל סולו. הוא לא כ"כ קיבל תשומת לב (גם מבחינת המיקום שלו על הבימה וגם מס' הסולואים).

'איך נשיר'

ארשת פנים רצינית יורדת על הפרחים. הלחן עושה לכולם משהו...
הסימונים והתנועות של ירחמיאל עם הידיים מזכירות לי את דמותו  מ'מיאמי בירושלים'.
הכל מושלם חוץ מההד המעצבן בכל השיר הזה...
דקה 9:21  - הגיטריסט החשמלי מקבל במה נכבדה ועושה את זה יפה
סולואים מדהימים כל אחד בתורו.
אייזיק חסון - למרות שלא התחיל טוב את הסולו, המשיך אותו היטב וסיים מעולה! ( זה צריך להיות איתות ברור לירחמיאל שיתן לו עוד סולואים להרגיל אותו קצת כי יש לו קול יפה (כולה 2 סולואים בכל ההופעה).
דוד פרלמן ומיכאל ויינגארטן - בסולו של דוד פרלמן אין הד מעצבן אבל זה רק לרגע כי ההד נכנס ישר לסולו של מיכאל ויינגארטן...
סולו הסיום של דוד הראל - נראה לי שהנגיעה של ירחמיאל רק הלחיצה אותו וגרמה לו עוד יותר להתבלבל, אבל בהופעה אין יותר מידי זמן להנחות ולאחר מכן הוא מתעשת וחוזר לעצמו ומסיים טוב.

ולאחר כזה שיר שקט מגיע השיר שמרים איתו את האווירה באולם...

'ושם'

'ושם' שיר יפה ומבוצע גם מוזיקלית יפה.
התנועה בדקה 13:30 הזכירה לי את התנועה בארץ(כאן וכאן)

אהבתי את ההקפה או המצעד הזה על הבימה באמצע השיר, בסולו של חיים גלבן.
דקה 13:59 - מי שרוצה לדעת מהו סיפוק ואושר משירה שיראה את דוד פרלמן! 
זלמן פולק - משום מה אצלו המיקרופון שלו לא טוב...

'He will answer as'

אם הייתי בהופעה יכול להיות שהייתי מאוד נהנה בשיר הזה אבל כשצופים בוידאו כמה פעמים,  שמים לב שצבי שמחון לא הצליח להגיע לרמות המבוצעות בדיסק בידי אורי שקד. מלבד זאת היתה חסרה לו היציבות בקול כפי שישנה לדוד פרלמן...
דוד פרלמן - כרגיל רמה אחת מעל כולם. ביצוע מושלם.
אבל כאמור אם הייתי בהופעה הייתי ממש נהנה!

'בשמחה רבה'

זה היה חצי פלייבק , לא?

דואט מעניין יהודה אפנהיימר ומיכאל ויינגארטן.
דקה 38:39 - שמתם לב למילים "כולם "בסולו של דוד מיהונתן סרברו? שימי יצחקוב מחייך שם(כמו בעוד כמה מקומות בשיר זה).

לא יכלו לדאוג לעוד מיקרופון לבוגרים ? לא יפה... ומצחיק כשירחמיאל לוקח להם את המיקרופון ולא משאיר להם ביד כלום...

דואט מדהים של שלישיה: שלמה גרוס בני זדה ודוד הראל(שמשום מה לא השתהה כמוהם).

'בואי כלה'

שיר מקסים ומרגש ובהופעה אפשר להמשיך לבקש מהם לשיר, לשיר ולשיר...
ובכל זאת, אם אצטרך לבחור ביצוע של 'בואי כלה' מהופעותיהם האחרונות, לא אבחר מההופעה הזאת...
סוף סוף אביגדור קלוק במיטבו(בדואט עם חיים גלבן).
הסולו של דוד פרלמן ומיכאל ויינגארטן אחד הטובים הערב. שימו לב לסיום הסולו של מיכאל במילה 'ימצא' . סלסול קטן - למד מדוד. 

כאמור שיר מרגש וקשה אחרי זה לחזור לשיגרה אבל השעון מתקתק וחייבים להציג את הילדים(הקהל תחת רושם השיר, ותגובותיו ובהתאם).

לאחר הקראת שמות הילדים מגיעים ללהיט הסיום...

'אט אט'

האמת לאחר ששמעתי את השיר שוב ושוב בשנה האחרונה אז כבר פחות התלהבתי.
שימי יצחקוב איבד את הסולו שלו ב'כימי כימי עולם' - שהיה לו בסוכות האחרון ובפסח שנה שעברה - לטובת יהודה בראון (שגם שר בקטע זה בדיסק).

בסיום ההופעה איך שלמה גרוס מתעקש להמשיך לשיר ולשיר. חמוד.
סיום רגוע של הקהל ללא התקדמויות מיותרות לבימה... כנראה שכבר כולם היו מותשים מלילה ארוך ומתוק במיוחד וקשה להתעורר מחלום מתוק כזה. שנזכה לעוד הרבה חלומות כאלה בקרוב!

-סוף-

נ.ב איני יודע אם תהיה לי הזדמנות לכתוב שוב סיקור כה ארוך. אז נצלו כל אותו וכל תג שיש כאן משלושת חלקיה.

נספחים

הערות, הארות ומחשבות

1) בשיר 'קול קול קול' כשדניאל גובר שר, ישנם כמה שניות ששימי יצחקוב שר עימו יחד.
2) תארו לעצמכם שאם מאיזו סיבה שהיא דוד פרלמן ברגע אחרון לא היה מופיע. איזה בלגן היה לירחמיאל עם הסולואים...
3) בני זדה לא קיבל מספיק סולואים...
4) כעת ניתן לפסוק בוודאות שבהסתכלות של שנה ממופע פסח ע"ד עד מופע פסח ע"ה, אין לי ספק שההופעה הכי טובה שלהם עם האווירה הכי טובה- הן מצד הפרחים שמאוד רצו לשמח את העם היושב בציון וכן... גם לשמח את עצמם, הן מצד ירחמיאל והן מצד הקהל- היתה בירושלים בקיץ ע"ד. אחת ההופעות שפיספסתי!!!
5) גל המתופף היה גם בהופעת הקיץ שלהם בארץ.
6) היו עוד המון רגעים יפים שעברתי וראיתי אבל זה כבר היה יוצא מגבול הטעם הטוב (שגעונות של נטסון ) אז מי שדווקא רוצה לדעת אני ממליץ שיצפה שוב ושוב...

תוקן על ידי netson ב- 24/06/2015 01:17:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2015 08:10 לינק ישיר 

נטסון יישר כח גדול על הסיקור!!
האמת שהייתי ג"כ רוצה שירחמיאל ייתן ליוסף חיים סטילר עוד סולואים.הוא נראה עם בטחון עצמי מאוד גבוה,ויש לו קול טוב מאוד.
.אייזיק חסון-משןם מה לא ככ התלהבתי ממנו..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2015 08:12 לינק ישיר 

עוד הערונת,דניאל גרובר ולא גובר.(גובר הוא מהבוגרים)
חבל באמת שלבני זדה לא היו מספיק סולואים.יש לו קול דק שכדאי לנצל!:-)
גל המתופף אכן היה בהופעה בישראל.מעניין שירחמיאל 'סחב' אותו איתו לסבב ההופעות...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2015 01:20 לינק ישיר 

netson כתבה:
סיקור חלק א': זמרים אורחים ובוגרי מיאמי.

הקדמתי בפרסום הסיקור ואני מפרסם בעיקר את חלקו הקשור לבוגרי מיאמי כדי לתת לכם חוות דעת שונה מכל המסקרים והצופים שלפניי. 
(השירים של בוגרי מיאמי עם הפרחים יופיעו בסיקור הגדול שמעט מתעכב ונראה שיפורסם מתי שהוא בשבוע הבא, בל"נ...)

לפני שאתחיל, כל מה שכתוב כאן, הוא לעניות דעתי בלבד. 
אשמח לשמוע ומצפה לקרוא כל תגובה מכם.

חלקו הראשון של הערב

נחת 

נחת עולה ושר בין היתר שירי מיאמי.

הוא פותח במחרוזת יפה מאוד: 'משיח' 'ה' מלך' ו'עת רקוד'. השיר האחרון, היה הכי פחות טוב כיון שהוא התקשה להגיע לעוצמות של שוואקי . אבל ההתלהבות שלו עם הריקוד, חיפתה על הכל.
ביצוע כללי מעולה של התזמורת.
בביצוע 'ה' מלך' איזה  קצב!(הודות למתופף שלנו). מאוד אהבתי!

באופן כללי 'נחת' שר נהדר וגם כנראה שהצליח להרקיד כמה צופים עם ההתלהבות שלו. אדם מלא חיות ושמחה!
משום כך לדעתי, הזיעה הניגרת ממנו היא עקב משקלו או מיזוג האוויר שאינו טוב מעליו וממש לא מלחץ... 

יואלי גרינפלד

דבר ראשון אני רואה מעיל רטוב עליו לאורך כל השיר. מאוד מפריע לי...
דבר שני מה זה הגארטל הפתוח?  הוא לא יכל לחגור אותו???
מעניין שהוא מתחיל עם שיר שקט ' יעלה ויבוא' דווקא.
'יעלה ויבוא' - 'רווח' - 'אדון עולם'- יסלחו לי כאן כל ה'פולישער חסידים', אבל אני אף פעם לא התחברתי לסגנון במבטא זה ו'הנס' המיוחל לא קרה  כאן. 
בתחילת השיר "אדון עולם" אהבתי את הסגנון הלא רישמי כשהוא שר את השיר. חמוד.
בקשר לרווח זוכרים שיואלי גרינפלד  כבר שר בצוותא איתם בחתונה במונטריאול...?

בוגרי מיאמי

בוגרי מיאמי הם למעשה חבורת צעירים שכל הזמן מקפצים על הבמה! והם נתנו הופעה מחשמלת.

יושי בנדר - הבחור קופץ רוקד ומקרקר בצורה מוגזמת. בשירים השקטים זה בא לידי ביטוי בעוצמה ובמינון אחר אבל מעט שמים לב:-) 
ג'ונתן ברודי - אהבתי את התנועות שלו:-)
מנדי לוין - היחיד עם הציציות בחוץ! (גם בתמונתו בדיסק הוא היחיד!). נתן מקטע חזנות בהופעה (ב'ענבי הגפן').
דורון לוין - הוא הרגוע מבני החבורה.
דניאל מוצ'ניק - מזכיר לי מאוד את התנועות שלו מהאלבום לצפייה 'מיאמי בירושלים'.
דניאל גובר - אהבתי את הקלות השניים שלו.
זלמן פולק - הוא הבוגר שמשתמשים איתו לסולואים הגבוהים(בסיום השירים בדר"כ).

מעניין שאף אחד בהתחלה לא מכפתר חליפה. לא מתאים לסגנון האמריקאי... אח"כ כבר אפשר למצוא כמה מכופתרים...

השירים

'אשר ברא'

איזה כיף לראות את הבוגרים. כמה אנרגיות! כמה התלהבות!
שרו מעולה.
הדמויות שלהם ביחד עם השירה הטובה הצליחו מעט להחזיר אותי אחורה בזמן...

'נקדש'

אני מבקש שהחל מכאן תקראו את הסיקור עליהם בליווי הוידאו בשביל הבנת הדברים!

סיקור כללי:
  • תחילת הביצוע של האורגניסט מזכירה לי מאוד שירי ערש לפני שינה...:-)
  • מיאמוש- הדקה31:35 בשבילך. רואים מעט אקורדים ותווים של האורגניסט
  • איזה דבקות של זלמן פולק ויושי בנדר...
  • היו פאשלות ומיד תקראו עליהן...
  • הבוגרים למעט הבלבול עם קטעי הסולו/דואט, היו בסדר גמור.

סיקור פרטני יותר:

דקה 33:27 : מכאן מתחילה הפאשלה. האורגניסט מנגן בכלל משהוא אחר. דניאל מוצ'ניק מבולבל מעט...
דקה 33:33: הפאשלה בעיצומה! תראו את ג'ורדן אודינסקי ואת יושי בנדר מסובבים את הראש לאחור כדי לבדוק מה קורה ולהסב את תשומת לבו...
הערה: תוך כדי כך, קרה דבר נוסף. דניאל גובר מסמן לאחד הבוגרים עם הראש שמיד מגיע תורם לשיר. על מה שקרה, תקראו מיד...
דקה 33:40 : כעת האורגניסט חוזר לנגן את מה שצריך...

דקה 33:59 : (על הפאשלה השניה תיכף תקראו). דניאל גובר חושב שיש בלבול והוא גם מצטרך לסולו ולא מבין מה קורה.
דקה 34:00 : מתרחשת הפאשלה השניה . תוך כדי הבלבול עם הסולנים, שוב האורגניסט טועה. תשמעו, תצפו ותבינו!
מי שמכיר את השיר אמור להבין לבד שזה לא הלחן בכלל לקטע הזה...
דקה 34:05 : עכשיו גם המתופף מתעורר ומנסה להסב את תשומת הלב. כמו"כ שוב יושי בנדר מעיר לו עם תנועת אצבע סיבובית. כתוצאה מכך- בתוך כל אותם שניות נוצר בלבול גדול על הבימה וכן ג'ונתן ברודי ויושי החלו מעט מאוחר את הסולו שלהם.
דקה 34:07 : ג'ורדן אודינסקי תוך כדי הדואט עם זלמן מסובב מעט את ראשו לכיון האורגניסט. אולי כדי שמבטיהם יפגשו ויסמן לו שהוא מנגן משהו אחר...
דקה 34:09: זלמן פולק תוך כדי הדואט עם ג'ורדן מנענע את ראשו לג'ורדן לאות 'לא' ומסמן לחבריו תנועה קלה עם ידו בסיום הסולו תוך כדי שהוא מבליע חיוך נבוך...
היתה  טעות בין הסולנים בכל השניות האחרונות(שימו עין על דניאל גובר) אבל זה קורה ואף אחד לא מלאך אבל כאמור לא זו היתה הבעיה העיקרית.
דקה 34:15: מכאן הכל זורם כרגיל!

חלקו השני של הערב

האחים שפירו

מתוך הסרטון הזה ביוטיוב לא התלהבתי מהם, אבל הקהל נראה שיותר. מה שבטוח, שלפחות הפרחים נחו והפאשלות בוידאו היו עליהם...
(את מקהלת זמירות לא יצא לי לראות...)

בוגרי מיאמי

'ענבי הגפן'

צל"ש לסולו ולקול רקע של מנדי לוין (דקה 20:35).
אהבתי את קטעי המעבר הקצרים של ג'ונתן ברודי ("בונה בית נאמן בישראל/ בישראל" בדקות 21:01  ו- 21:29) 
דניאל גובר- אהבתי מאוד את הקול השני שלו (החל מהדקה 21:04).

' קרוב ה' '

איזה שיר מקפיץ! הרגשה נוסטלגית! אה! למרות בעיות פה ושם של המיקרופונים, בוצע מעולה!!!
השיר הכי טוב שלהם בערב הזה(והרבה גם בזכות הלחן המקפיץ).
מנדי לוין- כ"כ התחבר ה"חסיד ה' בכל מעשיו" לסולו שלו  ועוד עם תנועות היד והגוף.

בסיכומו של ערב מבחינת הבוגרים היה טוב למעט הפאשלות.
(הקהל באתו ערב לא קלט את כל מה שקראתם בשורות האחרונות והתמונה שהצטיירה בפניהם זה שכל הפאשלה זה מצד הבוגרים, 
דבר שהתקבע גם בפורום, כך שלפחות מבחינה זו הם לא יצאו טוב ובדר"כ מה שזוכרים זה את הפאשלות על מה ששמים ...)

תוקן על ידי netson ב- 17/06/2015 11:37:18

צפיתי בפאשלה של נקדש.
וואו, איזה ניתוח מדוייק!
ברור לגמרי שהפאשלה באה מצד האורגניסט...
ממש מעניין לראות איך הבוגרים מנסים לתמרן עם זה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2015 01:32 לינק ישיר 

כיף לדעת שיש עימי שותפה לאותה הדעה!

תוקן על ידי netson ב- 26/06/2015 01:53:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2015 01:32 לינק ישיר 

מיאמוש- תודה כל הערותייך והארותייך!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הסיקורים שלכם על הופעת פרחי מיאמי פסח ע"ה miami phenomenon
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 19 20 21 22 23 24 לדף הבא סך הכל 24 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.