- על החליפות הלבנות כבר דיברתי בסיקורים הקודמים(לא אהבתי את זה הם מזכירים לי עם זה את פרחי ירושלים...)
- בחליפות הלבנות, משום מה לא שמו מטפחות בכיס...
ולסיקור...
'לא בשמים היא'
כמה ריקוד ותנועות בשיר הזה. מיוחד! שמתי לבש שבשיר הזה ספציפי התנועות של כולם דייקניות ומקבילות יותר, אחד לשני וזה מוסיף המון (גם מבחינה ציורית! טוב זה כבר השתפכות הנפש שלי. בטח לא תבינו אותי...)
אהבתי את הריקוד והתנועות של שילוב הידיים (כסימן האומר שזה "קרוב אליך". ולאיפה? לפה וללב עם היד) ובכלל אהבתי את כל התנועות והריקוד בשיר זה... (כולל הריקוד והשירה תוך כדי הליכה כביכול). ממש גיוון רחב מאוד של תנועות. והסיום כמובן...
הקטע שהזכיר לי בדיסק את הכלייזמרים מנוגן פה בידי כלים נגינה אחרים...
דקה 2:40 - הקטע שכל אחד שר פה, לא מוצלח וזאת משום שלא שומעים אותם בבירור.
יוסף חיים סטילר - אני כ"כ שמח בשבילו שהוא שר בשיר הזה ומקבל סולו. הוא לא כ"כ קיבל תשומת לב (גם מבחינת המיקום שלו על הבימה וגם מס' הסולואים).
'איך נשיר'
ארשת פנים רצינית יורדת על הפרחים. הלחן עושה לכולם משהו...
הסימונים והתנועות של ירחמיאל עם הידיים מזכירות לי את דמותו מ'מיאמי בירושלים'.
הכל מושלם חוץ מההד המעצבן בכל השיר הזה...
דקה 9:21 - הגיטריסט החשמלי מקבל במה נכבדה ועושה את זה יפה
סולואים מדהימים כל אחד בתורו.
אייזיק חסון - למרות שלא התחיל טוב את הסולו, המשיך אותו היטב וסיים מעולה! (
זה צריך להיות איתות ברור לירחמיאל שיתן לו עוד סולואים להרגיל אותו קצת כי יש לו קול יפה (כולה 2 סולואים בכל ההופעה). דוד פרלמן ומיכאל ויינגארטן - בסולו של דוד פרלמן אין הד מעצבן אבל זה רק לרגע כי ההד נכנס ישר לסולו של מיכאל ויינגארטן...
סולו הסיום של דוד הראל - נראה לי שהנגיעה של ירחמיאל רק הלחיצה אותו וגרמה לו עוד יותר להתבלבל, אבל בהופעה אין יותר מידי זמן להנחות ולאחר מכן הוא מתעשת וחוזר לעצמו ומסיים טוב.
ולאחר כזה שיר שקט מגיע השיר שמרים איתו את האווירה באולם...
'ושם'
'ושם' שיר יפה ומבוצע גם מוזיקלית יפה.
התנועה בדקה 13:30 הזכירה לי את התנועה בארץ(כאן וכאן)
אהבתי את ההקפה או המצעד הזה על הבימה באמצע השיר, בסולו של חיים גלבן.
דקה 13:59 - מי שרוצה לדעת מהו סיפוק ואושר משירה שיראה את דוד פרלמן! 
זלמן פולק - משום מה אצלו המיקרופון שלו לא טוב...
'He will answer as'
אם הייתי בהופעה יכול להיות שהייתי מאוד נהנה בשיר הזה אבל כשצופים בוידאו כמה פעמים, שמים לב שצבי שמחון לא הצליח להגיע לרמות המבוצעות בדיסק בידי אורי שקד. מלבד זאת היתה חסרה לו היציבות בקול כפי שישנה לדוד פרלמן...
דוד פרלמן - כרגיל רמה אחת מעל כולם. ביצוע מושלם.
אבל כאמור אם הייתי בהופעה הייתי ממש נהנה!
'בשמחה רבה'
זה היה חצי פלייבק , לא?
דואט מעניין יהודה אפנהיימר ומיכאל ויינגארטן.
דקה 38:39 - שמתם לב למילים "כולם "בסולו של דוד מיהונתן סרברו? שימי יצחקוב מחייך שם(כמו בעוד כמה מקומות בשיר זה).
לא יכלו לדאוג לעוד מיקרופון לבוגרים ? לא יפה... ומצחיק כשירחמיאל לוקח להם את המיקרופון ולא משאיר להם ביד כלום...
דואט מדהים של שלישיה: שלמה גרוס בני זדה ודוד הראל(שמשום מה לא השתהה כמוהם).
'בואי כלה'
שיר מקסים ומרגש ובהופעה אפשר להמשיך לבקש מהם לשיר, לשיר ולשיר...
ובכל זאת, אם אצטרך לבחור ביצוע של 'בואי כלה' מהופעותיהם האחרונות, לא אבחר מההופעה הזאת...
סוף סוף אביגדור קלוק במיטבו(בדואט עם חיים גלבן).
הסולו של דוד פרלמן ומיכאל ויינגארטן אחד הטובים הערב. שימו לב לסיום הסולו של מיכאל במילה 'ימצא' . סלסול קטן - למד מדוד. 
כאמור שיר מרגש וקשה אחרי זה לחזור לשיגרה אבל השעון מתקתק וחייבים להציג את הילדים(הקהל תחת רושם השיר, ותגובותיו ובהתאם).
לאחר הקראת שמות הילדים מגיעים ללהיט הסיום...
'אט אט'
האמת לאחר ששמעתי את השיר שוב ושוב בשנה האחרונה אז כבר פחות התלהבתי.
שימי יצחקוב איבד את הסולו שלו ב'כימי כימי עולם' - שהיה לו בסוכות האחרון ובפסח שנה שעברה - לטובת יהודה בראון (שגם שר בקטע זה בדיסק).
בסיום ההופעה איך שלמה גרוס מתעקש להמשיך לשיר ולשיר. חמוד.
סיום רגוע של הקהל ללא התקדמויות מיותרות לבימה... כנראה שכבר כולם היו מותשים מלילה ארוך ומתוק במיוחד וקשה להתעורר מחלום מתוק כזה. שנזכה לעוד הרבה חלומות כאלה בקרוב!
נ.ב איני יודע אם תהיה לי הזדמנות לכתוב שוב סיקור כה ארוך. אז נצלו כל אותו וכל תג שיש כאן משלושת חלקיה.
נספחים
הערות, הארות ומחשבות
1) בשיר 'קול קול קול' כשדניאל גובר שר, ישנם כמה שניות ששימי יצחקוב שר עימו יחד.
2) תארו לעצמכם שאם מאיזו סיבה שהיא דוד פרלמן ברגע אחרון לא היה מופיע. איזה בלגן היה לירחמיאל עם הסולואים...
3) בני זדה לא קיבל מספיק סולואים...
4) כעת ניתן לפסוק בוודאות שבהסתכלות של שנה ממופע פסח ע"ד עד מופע פסח ע"ה, אין לי ספק שההופעה הכי טובה שלהם עם האווירה הכי טובה- הן מצד הפרחים שמאוד רצו לשמח את העם היושב בציון וכן... גם לשמח את עצמם, הן מצד ירחמיאל והן מצד הקהל- היתה בירושלים בקיץ ע"ד. אחת ההופעות שפיספסתי!!!
5) גל המתופף היה גם בהופעת הקיץ שלהם בארץ.
6) היו עוד המון רגעים יפים שעברתי וראיתי אבל זה כבר היה יוצא מגבול הטעם הטוב (שגעונות של נטסון
) אז מי שדווקא רוצה לדעת אני ממליץ שיצפה שוב ושוב...