בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הסיקורים שלכם על הופעת פרחי מיאמי פסח ע"ה miami phenomenon

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/6/2015 17:13 לינק ישיר 

חבל שהם עושים עם פלייבק.
למשל בפתיחה של התזמורת,היה יפה מאוד לשמוע את לייבעדיק עם כלים חיים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2015 17:51 לינק ישיר 

תודה... אני אבדוק אם הצלחתי להבין בצפיה הבאה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2015 09:13 לינק ישיר 

המרתי את ההופעה לשמע.איזה יפה לשמוע את השירים כולם בהופעה חיה!ולעשות השוואןת..;-)

יוסף חיים סטילר לדעתי ממש פספוס.יש לו קןל נהדר!

אגב,שמתם לב שההופעה עצמה עברה הרבה עיבודים בלייב.נראה שההפקה עבדה קשה כדי לתת לנו לשמוע את ההופעה בצורה הכי טובה ואיכותית,ולא לשמוע את קולות הרקע(הצרחות הדיבורים וכו..) (מה שבד"כ בהופעה רגילה פוגע.,כי לא שומעים כל סולו בצורה הכי טובה שלו.)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2015 09:15 לינק ישיר 

שאלה קטנה,בשיר פתחו לי בסולו של כתריאל יבנה,התלבטתי אם זה הוא ששר עם קול צרוד או הרמקול.
מה לדעתכם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2015 09:28 לינק ישיר 

לילדים הקטנים יותר כמו אייזיק חסון בני זדה ,בני מן ודוד הראל יש קולות מצויינים.הבעיה הגדולה שהם פשוט לא יודעים לשיר בטון הנכון..(ירחמיאל ,לא עבדת על זה איתם מספיק.לתשומת ליבך:-)

עוד דבר שעצבן אותי גם בהופעה עצמה,שאחרי התקלה שהיתה בזמן ההופעה,כל השירים נשמעו עם הד מאוד מעצבן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2015 10:56 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
שאלה קטנה,בשיר פתחו לי בסולו של כתריאל יבנה,התלבטתי אם זה הוא ששר עם קול צרוד או הרמקול.
מה לדעתכם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

בעיקר הקול שלו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2015 10:57 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
לילדים הקטנים יותר כמו אייזיק חסון בני זדה ,בני מן ודוד הראל יש קולות מצויינים.הבעיה הגדולה שהם פשוט לא יודעים לשיר בטון הנכון..(ירחמיאל ,לא עבדת על זה איתם מספיק.לתשומת ליבך:-) כמובן. אבל ישנה עוד בעיה. יש כ"כ המון ילדים עם קול טוב שמישהו בסופו של דבר צריך 'ליפול בין הכסאות' על כך.
עוד דבר שעצבן אותי גם בהופעה עצמה,שאחרי התקלה שהיתה בזמן ההופעה,כל השירים נשמעו עם הד מאוד מעצבן.. היה אבל לא בכל השירים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2015 10:58 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
המרתי את ההופעה לשמע.איזה יפה לשמוע את השירים כולם בהופעה חיה!ולעשות השוואןת..;-)

תוכלי בבקשה לשלוח לי ?

תוקן על ידי netson ב- 30/06/2015 10:58:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2015 11:02 לינק ישיר 

netson כתבה:

מיאמוש כתב:
מה לדעתכם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

בעיקר הקול שלו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2015 11:03 לינק ישיר 

netson כתבה:

מיאמוש כתב:
לילדים הקטנים יותר כמו אייזיק חסון בני זדה ,בני מן ודוד הראל יש קולות מצויינים.הבעיה הגדולה שהם פשוט לא יודעים לשיר בטון הנכון..(ירחמיאל ,לא עבדת על זה איתם מספיק.לתשומת ליבך:-) כמובן. אבל ישנה עוד בעיה. יש כ"כ המון ילדים עם קול טוב שמישהו בסופו של דבר צריך 'ליפול בין הכסאות' על כך.
עוד דבר שעצבן אותי גם בהופעה עצמה,שאחרי התקלה שהיתה בזמן ההופעה,כל השירים נשמעו עם הד מאוד מעצבן.. היה אבל לא בכל השירים..

נכון.אבל לא כולם...:-)
שמעתי עד סוף ההופעה וזה לא כל השירים,אבל הרוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2015 11:04 לינק ישיר 

netson כתבה:

מיאמוש כתב:

תוכלי בבקשה לשלוח לי ?

תוקן על ידי netson ב- 30/06/2015 10:58:27

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2015 11:07 לינק ישיר 

תודה רבה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2015 20:23 לינק ישיר 
הסיקור שלי לחלק ראשון של ההופעה:

אני פותח את הסיקור עם הנחת רווחה גדולה כי רואים ישר אולם אירועים גדול (כמה מקומות? ), תזמורת מלאה כמו שצריך, אפרט בהמשך עוד.. 
הפתיח של המוזיקה היה יפה אם כי לומר את האמת לא מספיק טוב. אני מתכוון שאוכזבתי קצת מהסאונד שלא היה מספיק טוב היה חסר.. הסקסופון עושה סולו טוב רק שגם הוא אם הוא היה עושה משהו יותר צרחני ומסלסל לדעתי זה היה נשמע יותר טוב, הוא לא בלט מספיק.. 

הזמר הראשון עם המשקפיים הגדולות אני חושב שהוא מסוג האנשים שדחפו את עצמם בכוח ממש לתעשיית המוזיקה כי הוא פשוט גרוע אין לי מילה טובה יותר,( אני באמת משתדל להיות עדין ) כואב הלב... ואין להאריך.. 

נעבור לבוגרי מיאמי בשיר 'אשר ברא' לצערי גם כאן יש לי ביקורת והיא שההרמוניה לא הייתה משהו בכלל.. רק לקראת סוף השיר. אבל כייף לראות אותם.. אני לצערי לא מספיק בקי בשמותם אז אינני יכול לכתוב דעה פרטית על כל אחד, אבל לגמרי יש שם חברה עם קול טוב ויש חברה שכבר לא, וזהו הם צריכים להשלים עם העובדה. אני בטוח שחלק ניכר מהעניין של המקהלה זה לא הקולות היפיפיים שיש לבוגרי מיאמי אלא כדי שיראו אותם הקהל נהנה מזה, 
בשיר 'נקדש' יש שם מישהו שעושה קול שני מאוד יפה, בגדול זה כמו קומזיץ מבחינת הדיוקים וכדו' פחות להופעה.. יש שם מישהו שעושה סולו גרוע מאוד, מאבד את הרציפות בטון, וגם כולם שם לא משהו, מעניין כנראה בתור ילדים הם יותר ממושמעים, לקראת סוף השיר היה בסדר יחסית. 

וניגש ל... איזה צמרמורות עברו בי כשהפרחים נכנסים, 

כניסה מצוינת, בגדים משולבים מאוד מצד אחד החליפות השחורות משדרות יוקרה ומראה רציני מצד שני הירוק נותן את הצבע בעיניים, 

השיר 'אשר ברא': 

1. שיר פתיחה מצויין אהבתי את המוזיקה אלקטרונית, נכון שזה לא כלים אמיתיים אבל באוזן זה לפעמים נשמע טוב זה מלא שואו, ו.. אני מגלה כמה ילדים חדשים?!( אשמח לדעת את שמותם)
2.הכירוגרפיה מצוינת 

3.השירה מדויקת מאוד, יחסית להופעות, כולל הקולות ליווי שהם פשוט יפים.
מיכאל ויינגרטן נשמע מצויין חלק בהחלט ראוי לתואר הכוכב הבא במיאמי.
אהבתי מאוד את הסיומת עם הנשימות.. ובסוף ירחמיאל נכנס וכמו תמיד לא מרגיש מספיק שהקהל מעריך את מאות שעות העבודה שלו ומבקש צרחות מהקהל.. 
לפני שנמשיך הלאה חשוב לי לציין שיש כמה שירים שבדיסק לא מאוד התחברתי אליהם ולא שמעתי אותם יותר מכמה פעמים בודדות אבל אחרי שראיתי את ההופעה אני פשוט משוגע עליהם. השיר שאני ממש השתגעתי עליו עכשיו זה 'עוד ישמע' וגם השיר 'אשר ברא', כנראה שאינה דומה שמיעה לראיה.. 

שרשרת השירים: 

איך שאני רואה אותם מתחילים לשיר אני שואל את עצמי מדוע כל פעם בהופעות האחרונות ירחמיאל שם את המחרוזת הזו? מה א"א לגוון?  אני גם עונה לעצמי תשובה שנראית לי הגיונית שכל תקופה הוא לוקח כמה שירים שהוא רוצה להכניס חזק לתודעה ועושה את המחרוזת הזו כמה הופעות כמו המחרוזת שהייתה ברווח וב-2010 בהופעות ובדיסק 'מסביב למדורה' הוואקלי.. 'אני מאמין 'ועוד שתי שירים.. 
הביצוע של המחרוזת היה יותר מוצלח מההופעות הקודמות, כנראה גם הניסיון וגם האימונים להופעה כמו זו הביאו לתוצאה הזאת, אהבתי מאוד את הסיומת של 'יבוא' של בני זאדה נדמה לי? הוא גם עשה את זה בפעמים הקודמות? או שדוד הראל? העליה הייתה ממש מדויקת וחלקה. 

'צור ישראל'

איי איי זה שיר שאני פשוט אוהב שמעתי אותו הרבה עד היום (כן בגלל הסולו של דוד בעיקר אבל לא רק.. )אז הסתכלתי עליו חזק זה פשוט כייף לראות בפרט פעם ראשונה שיר שאתה מאוד אוהב,( כמו שנהנתי לראות את דוד פרלמן מבצע את 'ענווים' שזה גם ילד וגם שיר שאני מאוד אוהב לשמוע. ) 
אהבתי את הרעיון של הכיסאות (חדש במיאמי? ) קולות הליווי לא ממש מדויקים אחרי ששומעים את זה הרבה בדיסק אז אתה מבין כל פיספוס או אי דיוק. אבל אין דיוק כמו בדיסק כמעט אף פעם. זה פשוט קשה. בגדול הביצוע יפה אהבתי איך הם עושים עם הידיים.. אני חושב לעצמי תוך כדי האם ירחמיאל אמר להם לעשות את זה או שזה טבעי?! סתם מעניין. 
היה קטע די ארוך מהשיר שהקול השני עבר בהרבה את הקול הראשון, כאילו הקול הראשון נבלע בקול השני.. חבל. 
וכמובן אהבתי מאוד את הסולו של דוד פרלמן פשוט להתענג.. 
הסיומת גם כאן הייתה מדויקת רואים שהתאמנו הרבה. 

'עוד ישמע'

זה השיר שהכי אהבתי עד עכשיו בהופעה ונראה לי גם הכי אוהב וזה שיר שגיליתי אותו בהופעה בדיסק הייתי מעביר עליו לא אהבתי שם את הקטע של ה'נגינתם' 'נגינתם' שחוזר על עצמו כזה אבל עכשיו הכל השתנה לגמרי. 
פשוט תודה לכם שהבאתם את ההופעה רק בשביל השיר הזה!
לפני שאתם ממשיכים לקרוא ניתן לכם חידה. איזה קטע מהשיר הזה בהופעה העברתי לראות כמה פעמים? 
מאוד מאוד אהבתי את הפתיח הוא לא מסוג הפתיחים שמרחו אותם ללא השקעה זה נשמע פתיח מושקע ונקלט טוב וגם נותן תיאבון לשמוע את השיר עצמו שבא אחריו.. 
כל הסולנים שם שרים מאוד מאוד יפה החיבור שם מאוד טוב, בני מן, דוד הראל, בני זאדה, שמעון יצחקוב ועוד ועוד. הם לבד מקהלה בפני עצמה עם ייחודיות משלה הם הטופ של המקהלה הנוכחית, 
ו.. שלמה גרוס פשוט מרגש ומדהים כאחד איך הוא נפתח קיבל ביטחון עוצמה ויציבות בקול.. אם כי צריך עוד לגדול קצת, מזכיר ממש את התהליך של דוד פרלמן בואו נקווה שיש לנו דוד חדש. אם כי דוד כבר בהתחלה היה לו קול מתוק יותר משלמה, 
שמעון יצחקוב- וואו איזה סולו מדהים הוא עשה עם שלמה גרוס זה פעם ראשונה שיוצא לי לשמוע טוב יחסית את הקול שלו. הוא ממש איכותי ואחד הטובים בהחלט נראה גם עם אופי נחמד, 
אהבתי את הקטע עם הגיטרות שכל אחד מחזיק.. 
בקיצור בשיר הזה יפה מאוד ונקלט חזק מזדמזם לי.. מזכיר את הימים המאוד טובים של מיאמי. 

'פתחו לי
': 

כאן בפתיח אפשר לשמוע מה שכתבתי בהתחלה על הסאונד ושל הסקסופון במיוחד שחסר לו פתיחות ואקו או איך שקוראים לזה. זה נשמע מאוד סגור כזה, אבל הוא מצידו מנגן מצויין, זה אחד השילובים שאני הכי אוהב פסנתר וסקסופון,( אני שומע יצירות כאלה הרבה) 
שיר בעברית! רעיון מצויין של ירחמיאל, מזכיר את הסגנון של 'מיאמי מזרח'. הילדים האמריקאים מבצעים את זה יפה מאוד, שיר מרגש מאוד התוכן והקולות רקע, גם כאן הקול השני עובר לפעמים את הקול הראשון. איך אהבתי את הסולו של יעקב שמחה בלקאהני "מתחנן ומבקש..." מתאים בדיוק לו, שימו לב ב1:02:50 איך שדוד פרלמן עושה עם היד כששר כחודו של מחט. 
יש קטע עם הפשלה של ההד החזק מידי, בסולו של דוד פרלמן יש לו בעיה ברמקול - כ"כ חבל, מה שמאוד יפה ומקצועי שהוא בכלל לא מתבלבל אפילו לא לשניה ולא עוצר וממשיך, כי להפסיק אפילו לרגע זה מאוד בעייתי, ואיך לא שלמה גרוס המכונה "הצהוב הקטן" מנסה להביא לו מיקרופון אחר. אבל משום מה הוא לא לוקח, מבין אותו. אבל בכל זה שומעים את הסולו המדויק והמקצועי של דוד. 
השיר נגמר עם הרבה עוצמה ויפה מאוד. 

'שמח שמח'

לא מאוד התחברתי לסגנון של השיר, הכירוגרפיה דווקא מאוד יפה הגב אל גב, ובכלל. בהחלט שיר שעושה שמח נראה שירחמיאל השקיע הרבה בשיר הזה. 
ושוב מיכאל ויינגארטן מביא ביצועים מדהימים וחלקים. אהבתי את הקטע של הסוף והריקודים.  
הפסקה. טוב גם אני יעשה הפסקה קצת יותר ארוכה משם, עד שאני יקבל את החלק השני, 

מאיפה השגתם את ההסרטה האיכותית הזו???? 

נפלא ותודה רבה רבה לעוסקים במלאכה, ולנטסון היקר שעזר לי להעלות את זה לפורום. 

תוקן על ידי פרחי_מיאמי ב- 04/08/2015 20:51:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2015 21:07 לינק ישיר 

ניורק כתב:
 אני פותח את הסיקור עם הנחת רווחה גדולה כי רואים ישר אולם אירועים גדול (כמה מקומות? ), תזמורת מלאה כמו שצריך, אפרט בהמשך עוד..  אני שמח להיות אופטמי ולחשוב שעולים מכאן למסלול הנכון כמוך אך כשהתעמקתי מעט אמרתי לעצמי שככה זה כשיש מופע השקה של אלבום.
הפתיח של המוזיקה היה יפה אם כי לומר את האמת לא מספיק טוב. אני מתכוון שאוכזבתי קצת מהסאונד שלא היה מספיק טוב היה חסר.. הסקסופון עושה סולו טוב רק שגם הוא אם הוא היה עושה משהו יותר צרחני ומסלסל לדעתי זה היה נשמע יותר טוב, הוא לא בלט מספיק.. 

הזמר הראשון עם המשקפיים הגדולות אני חושב שהוא מסוג האנשים שדחפו את עצמם בכוח ממש לתעשיית המוזיקה כי הוא פשוט גרוע אין לי מילה טובה יותר,( אני באמת משתדל להיות עדין ) כואב הלב... ואין להאריך..  
דווקא  אהבתי אותו.

נעבור לבוגרי מיאמי בשיר 'אשר ברא' לצערי גם כאן יש לי ביקורת והיא שההרמוניה לא הייתה משהו בכלל.. רק לקראת סוף השיר. אבל כייף לראות אותם.. אני לצערי לא מספיק בקי בשמותם אז אינני יכול לכתוב דעה פרטית על כל אחד, אבל לגמרי יש שם חברה עם קול טוב ויש חברה שכבר לא, וזהו הם צריכים להשלים עם העובדה. אני בטוח שחלק ניכר מהעניין של המקהלה זה לא הקולות היפיפיים שיש לבוגרי מיאמי אלא כדי שיראו אותם הקהל נהנה מזה, 
בשיר 'נקדש' יש שם מישהו שעושה קול שני מאוד יפה, בגדול זה כמו קומזיץ מבחינת הדיוקים וכדו' פחות להופעה.. יש שם מישהו שעושה סולו גרוע מאוד, מאבד את הרציפות בטון, וגם כולם שם לא משהו, מעניין כנראה בתור ילדים הם יותר ממושמעים, לקראת סוף השיר היה בסדר יחסית. 

וניגש ל... איזה צמרמורות עברו בי כשהפרחים נכנסים, 

כניסה מצוינת, בגדים משולבים מאוד מצד אחד החליפות השחורות משדרות יוקרה ומראה רציני מצד שני הירוק נותן את הצבע בעיניים, 

השיר 'אשר ברא': 

1. שיר פתיחה מצויין אהבתי את המוזיקה אלקטרונית, נכון שזה לא כלים אמיתיים אבל באוזן זה לפעמים נשמע טוב זה מלא שואו, ו.. אני מגלה כמה ילדים חדשים?!( אשמח לדעת את שמותם) אין ילדים חדשים.
2.הכירוגרפיה מצוינת .

3.השירה מדויקת מאוד, יחסית להופעות, כולל הקולות ליווי שהם פשוט יפים. זה היופי
מיכאל ויינגרטן נשמע מצויין חלק בהחלט ראוי לתואר הכוכב הבא במיאמי. 
אהבתי מאוד את הסיומת עם הנשימות.. ובסוף ירחמיאל נכנס וכמו תמיד לא מרגיש מספיק שהקהל מעריך את מאות שעות העבודה שלו ומבקש צרחות מהקהל.. אני חושב שדרך הוידאו שומעים פחות את תשואות הקהל. בתוך האולם זה נשמע הרבה יותר חזק.
לפני שנמשיך הלאה חשוב לי לציין שיש כמה שירים שבדיסק לא מאוד התחברתי אליהם ולא שמעתי אותם יותר מכמה פעמים בודדות אבל אחרי שראיתי את ההופעה אני פשוט משוגע עליהם. השיר שאני ממש השתגעתי עליו עכשיו זה 'עוד ישמע' וגם השיר 'אשר ברא', כנראה שאינה דומה שמיעה לראיה..  ממש אותו דבר בכללי אצלי. יש שירים שמקבלים פן אחר בראיה וכבר היה על כך דיון בפורום אייפה שהוא...

שרשרת השירים: 

איך שאני רואה אותם מתחילים לשיר אני שואל את עצמי מדוע כל פעם בהופעות האחרונות ירחמיאל שם את המחרוזת הזו? מה א"א לגוון?  אני גם עונה לעצמי תשובה שנראית לי הגיונית שכל תקופה הוא לוקח כמה שירים שהוא רוצה להכניס חזק לתודעה ועושה את המחרוזת הזו כמה הופעות כמו המחרוזת שהייתה ברווח וב-2010 בהופעות ובדיסק 'מסביב למדורה' הוואקלי.. 'אני מאמין 'ועוד שתי שירים..  האמת, שהוא הגזים עם המחרוזת הזאת יותר מידי...
הביצוע של המחרוזת היה יותר מוצלח מההופעות הקודמות, כנראה גם הניסיון וגם האימונים להופעה כמו זו הביאו לתוצאה הזאת, אהבתי מאוד את הסיומת של 'יבוא' של בני זאדה נדמה לי? הוא גם עשה את זה בפעמים הקודמות? או שדוד הראל? העליה הייתה ממש מדויקת וחלקה.  אכן, בני זאדה עשה בעבר.

'צור ישראל'

איי איי זה שיר שאני פשוט אוהב שמעתי אותו הרבה עד היום (כן בגלל הסולו של דוד בעיקר אבל לא רק.. )אז הסתכלתי עליו חזק זה פשוט כייף לראות בפרט פעם ראשונה שיר שאתה מאוד אוהב,( כמו שנהנתי לראות את דוד פרלמן מבצע את 'ענווים' שזה גם ילד וגם שיר שאני מאוד אוהב לשמוע. ) 
אהבתי את הרעיון של הכיסאות (חדש במיאמי? ) קולות הליווי לא ממש מדויקים אחרי ששומעים את זה הרבה בדיסק אז אתה מבין כל פיספוס או אי דיוק. אבל אין דיוק כמו בדיסק כמעט אף פעם. זה פשוט קשה. לדעתי זה בלתי אפשרי שיהיה קרוב לדיוק... בגדול הביצוע יפה אהבתי איך הם עושים עם הידיים.. אני חושב לעצמי תוך כדי האם ירחמיאל אמר להם לעשות את זה או שזה טבעי?! סתם מעניין. 
היה קטע די ארוך מהשיר שהקול השני עבר בהרבה את הקול הראשון, כאילו הקול הראשון נבלע בקול השני.. חבל. 
וכמובן אהבתי מאוד את הסולו של דוד פרלמן פשוט להתענג.. 
הסיומת גם כאן הייתה מדויקת רואים שהתאמנו הרבה. 

'עוד ישמע'

זה השיר שהכי אהבתי עד עכשיו בהופעה ונראה לי גם הכי אוהב וזה שיר שגיליתי אותו בהופעה. בדיסק - הייתי מעביר עליו לא אהבתי שם את הקטע של ה'נגינתם' 'נגינתם' שחוזר על עצמו כזה אבל עכשיו הכל השתנה לגמרי. 
פשוט תודה לכם שהבאתם את ההופעה רק בשביל השיר הזה! זה השיר של ההופעה מבחינתי הן מבחינת הכאוגריפה והן מבחינת שמעון יצחקוב שמקבל כמדומני 3 סולואים כמו שלמה גרוס.
לפני שאתם ממשיכים לקרוא ניתן לכם חידה. איזה קטע מהשיר הזה בהופעה העברתי לראות כמה פעמים? הסולו השני של שמעון יצחקוב - בקטע השני ששרים את הפזמון.
מאוד מאוד אהבתי את הפתיח הוא לא מסוג הפתיחים שמרחו אותם ללא השקעה זה נשמע פתיח מושקע ונקלט טוב וגם נותן תיאבון לשמוע את השיר עצמו שבא אחריו.. 
כל הסולנים שם שרים מאוד מאוד יפה החיבור שם מאוד טוב, בני מן, דוד הראל, בני זאדה, שמעון יצחקוב ועוד ועוד. הם לבד מקהלה בפני עצמה עם ייחודיות משלה הם הטופ של המקהלה הנוכחית, 
ו.. שלמה גרוס פשוט מרגש ומדהים כאחד איך הוא נפתח קיבל ביטחון עוצמה ויציבות בקול.. אם כי צריך עוד לגדול קצת, מזכיר ממש את התהליך של דוד פרלמן בואו נקווה שיש לנו דוד חדש. אם כי דוד כבר בהתחלה היה לו קול מתוק יותר משלמה. נראה לי שבחגים נקבל שלמה גרוס מוכן ומחודד - כמו שצריך להיות.
שמעון יצחקוב- וואו איזה סולו מדהים הוא עשה עם שלמה גרוס. זה פעם ראשונה שיוצא לי לשמוע טוב יחסית את הקול שלו. הוא ממש איכותי ואחד הטובים בהחלט נראה גם עם אופי נחמד, 
אהבתי את הקטע עם הגיטרות שכל אחד מחזיק.. 
בקיצור בשיר הזה יפה מאוד ונקלט חזק מתזמזם לי.. מזכיר את הימים המאוד טובים של מיאמי. 

'פתחו לי
': 

כאן בפתיח אפשר לשמוע מה שכתבתי בהתחלה על הסאונד ושל הסקסופון במיוחד שחסר לו פתיחות ואקו או איך שקוראים לזה. זה נשמע מאוד סגור כזה, אבל הוא מצידו מנגן מצויין, זה אחד השילובים שאני הכי אוהב פסנתר וסקסופון,( אני שומע יצירות כאלה הרבה) 
שיר בעברית! רעיון מצויין של ירחמיאל, מזכיר את הסגנון של 'מיאמי מזרח'. הילדים האמריקאים מבצעים את זה יפה מאוד, שיר מרגש מאוד התוכן והקולות רקע, גם כאן הקול השני עובר לפעמים את הקול הראשון. איך אהבתי את הסולו של יעקב שמחה בלקאהני "מתחנן ומבקש..." מתאים בדיוק לו, שימו לב ב1:02:50 איך שדוד פרלמן עושה עם היד כששר כחודו של מחט. 
יש קטע עם הפשלה של ההד החזק מידי, בסולו של דוד פרלמן יש לו בעיה ברמקול - כ"כ חבל, מה שמאוד יפה ומקצועי שהוא בכלל לא מתבלבל אפילו לא לשניה ולא עוצר וממשיך, כי להפסיק אפילו לרגע זה מאוד בעייתי, ואיך לא שלמה גרוס המכונה "הצהוב הקטן" מנסה להביא לו מיקרופון אחר. אבל משום מה הוא לא לוקח, מבין אותו. אבל בכל זה שומעים את הסולו המדויק והמקצועי של דוד. זה מחזק את מה שאני אומר שאם יש מישהו שמתקרב לדוד, זה שלמה גרוס מבחינת הכל(שירה ומידות)!!!
השיר נגמר עם הרבה עוצמה ויפה מאוד. 

'שמח שמח'

לא מאוד התחברתי לסגנון של השיר, הכירוגרפיה דווקא מאוד יפה הגב אל גב, ובכלל. בהחלט שיר שעושה שמח נראה שירחמיאל השקיע הרבה בשיר הזה. 
ושוב מיכאל ויינגארטן מביא ביצועים מדהימים וחלקים. אהבתי את הקטע של הסוף והריקודים.   מאוד אהבתי את כל הביצוע

הפסקה.

טוב גם אני יעשה הפסקה קצת יותר ארוכה משם, עד שאני יקבל את החלק השני, 

מאיפה השגתם את ההסרטה האיכותית הזו????
בזכות מהלעלעל ומיאמוש- שוב לא לריב על הקרדיט...:)

נפלא ותודה רבה רבה לעוסקים במלאכה, ולנטסון היקר שעזר לי להעלות את זה לפורום. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2015 21:08 לינק ישיר 

ניורק - וכמובן יישר כח על כל הסיקור המשובח!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הסיקורים שלכם על הופעת פרחי מיאמי פסח ע"ה miami phenomenon
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 21 22 23 24 לדף הבא סך הכל 24 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.