בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הסיקורים שלכם על הופעת פרחי מיאמי פסח ע"ה miami phenomenon

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/4/2015 14:36 לינק ישיר 

הסיקור שלי סוף סוף התחיל להכתב...
ובאמת, שווה לחכות להפתעה...
(ההפתעה של מיאמוש, לא הסיקור שלי... או שגם וגם...;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2015 14:43 לינק ישיר 

מהלעלעל אני תולה תקוות רבות בסיקור שלך! בעיקר ארצה לחוש ולהרגיש מכתיבתך מהי הופעה של מיאמי עבורך, מהי עשתה לך, שהרי זה לך פעם הראשונה להשתתף בהופעתם!

תוקן על ידי netson ב- 13/04/2015 14:45:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2015 15:06 לינק ישיר 
הסיקור שלי להופעה...

הקדמה קצרה:
אני שמחה מאד שעשיתי את המאמצים לצפות במופע הזה. הוא היה תוכנית מצויינת לחול המועד, מה גם שזה רגע לפני שלא שומעים יותר מוזיקה לזמן ארוך מאד. ההופעה הזו הייתה מוצלחת ממש, פיצוי רציני על הזמן הקצר שראינו את הפרחים במופע הראשון שהייתי- בשמחה רבה- סוכות ע"ה- שפריד גנב בה חצי הצגה.
מדד נוסף למוצלחות של המופע הוא, שאח שלי ששרוף על שוואקי ותמיד מתלונן שאני חופרת עם מיאמי נהנה כל כך עד שהוא העז להכריז שהוא אוהב את כל הדיסק אט אט, ואפילו הפך את צלצול הפלאפון שלו לפזמון של אט אט (!!!)... אז אם אתם רוצים להלהיב אחרים, תראו להם מופע;-)

אני יסקר כאן רק את הפרחים, משום שכל השאר לא באמת מעניינים מישהו..
אחרי כל הזמרים הקטנים והציפיה הדרוכה לראות את הפרחים, יואלי קאר מזמין את הבוגרים.
הם נכנסים בסערה ומבצעים את (לא זוכרת), הפסקה קלה וגורדן אודינסקי מנחה את הקבוצה, נותן כמה מילים באנגלית (האנגלית שלי לא משהו...) ומכריז שהם ישירו את "נקדש" לכבוד יום הולדת של יונתן ברודי.
זיופים כבדים בשני הדואטים הראשונים שם. מזעזע.בדואט השלישי יושי מציל קצת את הכבוד האבוד.

הבוגרים:
שלמה גולומבק, דניאל מוצניק, יונתן ברודי , זלמן פולק, יושי בנדר, דניאל גובר, גורדן אודינסקי, מנדי לוין, גרשי אדלר, דורון לוין
הסדר הוא מימין לשמאל על פי העמידה שלהם, אם יעלו תמונות יהיה אפשר לזהות פרצופים.
אחרי שני השירים האלה מגיעים סוף סוף
פרחי מיאמי!!
הם קופצים, מתוקים, עם תלבושת חדשה ויפה: חליפה שחורה ומכנסיים שחורות עם עניבה דקה ווסט אלגנטי ירקרק זורח מתחת לחליפה, וממחטה תואמת בכיס החיצוני שלה.

שיר ראשון: לעבעדיק
ובכן, למרות שנעזרתי מעט בשמות של הילדים לפי התרשים של נטסון אני לא יודעת לפרט איזה סולואים היו ולמי. אני מאמינה שמיאמוש תעשה את זה מצויין בקרוב.
גם את התנועות אני לא יודעת לתאר, אני רק זוכרת שכשהם אמרו "הארצדיק" הם הניחו יד על ליבם באופן שמשדר אמינות;-)

שיר שני: מחרוזת
דווי הסר, עבדו את ה' בשמחה, יבוא
שמחתי מאד שמבוצעים גם שירים ישנים, כי למיאמי יש היסטוריה ארוכה ומפוארת שאי אפשר להתעלם ממנה, וכמאמר הידוע- אם אין עבר אין עתיד, וללא השירים הנוסטלגיים העתיד היה נראה פחות ורוד;-)
השירים הישנים לא נראה לי עברו עיבוד כלשהו וגם הכוריאוגרפיה בעינה עמדה, מה שמוסיף לדעתי לקסם של השירים.

שיר שלישי: צור ישראל
החבר'ה שלנו חרוצים מאד, ולאורך כל המופע הם לקחו אחריות על סידור הבמה. הפעם הם גררו בסדר מופתי משולי הבמה כסאות נמוכים וגבוהים וישבו עליהם בערבוב נעים לעין.
אופייני מאד לשיר שקט שכזה.
דוד פרלמן לראשונה מקבל סולו.
תקשיבו, הבחורציק הזה שם בכיס את כל הפרחים האחרים. העוצמות, הדיוק, הלב שהוא מכניס בשירה שלו. זה פשוט נדיר.

החבר'ה שלנו מחזירים יפה את הכסאות לשוליים, ויוצאים החוצה.
וירחמיאל מבקש מהגברים בקהל לשיר אחריו את הפזמון של קול קול.
.שיר רביעי: קול קול
פרח קטן נכנס חמוש בגיטרה חשמלית ומתחיל בסולו : "עוד ישמע, בהרי יהודה, ובחוצות ירושלים"... ברגע הראשון הייתי בטוחה שהולכת להיות לנו תזמורת כמו בלכה דודי של משיח, אבל אחרי עוד כמה סולואים חמושים בגיטרות חשמליות דווקא (הם נכנסו בהתחלה אחד אחד בסולו), אני קולטת שהגיטרות עשויות פלסטיק מנופח. איזה חמוד!!! חדשני לגמרי.
היה מעניין לצפות בילדים שהגיטרה מסתבכת להם בין הידיים, כשהרמקול מפריע ליציבות ביד השנייה...

שיר חמישי: פתחו לי
בסולו של דוד פרלמן הייתב בעיה ברמקול שלו, קטן אחד מתוק ניגש בהססנות להחליף איתו רמקול, אבל כשפרלמן שר אין עולם. הוא לא שם לב...

שיר שישי: שמח
שיר קפיצי, ביצוע מרקיד ויפהפה. מצחיק לראות שאת המשפט באידיש שר רק ילד אחד ובסולו (אלע גאנצן זינגן צוזאמען די אידן... עד כאן קלטתי את המילים. כששומעים את זה רק פעם אחת בכל השיר גם זה הישג..), כנראה רק הוא דובר .. והעברית כל כך משובשת... שיהיה בריא ירחמיאל. בוא נבוא נשיר ונרקוד ברננה, כולם ביחד יהיה בשמחה...

הפרחים שלנו יוצאים, ויואלי קאר מזמין את אחינו- משפחת שפירו. איך גריני אמרה? אני בטוחה שזה יפה מאד סביב שולחן שבת, אבל למען ה', שישארו שם...
הם שרים:
אל תירא כי יעשיר איש, הוריני,
וכאן השידור נתקע רציני. במשך כמה דקות ארוכות הוא לא עולה, והלחץ בפורום נוסק לגבהים. אם כבר מדברים על טיפים לצפיה במחשב, הטיפ הכי משמעותי הוא לצפות עם הפורום צמוד ולהתעדכן אם הבעיות הם אישיות שלך או קורות לכולם (צרת רבים...).
הבעיה נפתרת ואנחנו נפטרים מצפייה באחינו, והנה הפרחים נכנסים חזרה. יש ניסים...

הפעם הם לבושים בחליפות הלבנות שמסמלות את תקופת אט אט, ובערך שבע פרחים מבצעים את השיר השביעי: לא בשמיים היא
החבר'ה עומדים מול רמקולים על עמודים,ומתנועעים בכל הגוף חוץ מהראש: הרי אמורים לשמוע אותם שרים בכל זאת...
בשלב מסויים ירחמיאל מחליט כנראה שההתעללות צריכה להסתיים, והם נוטלים כל אחד מקרופונו בידו ומתקדמים לקדמת הבמה להמשך השיר.

שיר שמיני: אם אשכחך
שיר שאני אוהבת מאד, תודה ירחמיאל על ההקדשה.
אחד הקטנים ניגש לסולו, מתחיל בטון לא קשור בכלל ומזייף נוראות. נראה שהסיבה לכך עומד מולו ומנחה את השירה שלו בידו, תודו שזה מלחיץ.. התפעלתי מאד איך הוא לא איבד עשתונות (אני מזמן הייתי בורחת בדמעות) והתעשת מהר, מצליח להשתלב ולסיים את הסולו בכבוד..

שיר תשיעי: ושם
בתקציר שכתבתי בזמן ההופעה כתוב לי: פרלמן על כיסא. לא זוכרת בדיוק מה זה היה... תדמיינו לבד.
זה שיר מהמם!
הבוגרים מצטרפים באיזשהו שלב, מתערבבים עם הילדים ושרים איתם. יפהפה!

הפרחים יוצאים ונשארים רק הבוגרים.
שיר עשירי: ענבי הגפן
ירחמיאל אומר את השמות של כל הג'נטלמנים שלו ועושה מעט פאדיחות לגורדן אודינסקי, כמו שכתבתי..

שיר אחד עשר: קרוב ה'
ביצוע יפהיפה של הבוגרים. הם רוקדים וקופצים יותר מבשירים אחרים, ויש גם תוספת חדשה לשיר: מנדי לוין החסיד שר סולו בקולו העמוק: "צדיק ה' בכל דרכיו, ו ח ס י ד, בכל מעשיו" וכל הג'נטלמנים מאחורה חוזרים אחריו...

שיר שניים עשר: ה יענה לנו
צבי שמחון ודוד פרלמן, ביצוע חוזר לאופן שהם שרו בהופעת סוכות.

המקהלה חוזרת.
שיר שלושה עשר: בשמחה רבה
איזה שיר יפה!!!
דוד יונתן חוזר על הבדיחה של הר' שלו..
קצת בוגרים מלווים את המקהלה מהצד.

שיר ארבעה עשר: בואי כלה
לא זוכרת שהיה שם משהו מיוחד...

ירחמיאל אומר את שמו של כל פרח, וכל אחד ששמו נאמר קד בסגנונו שלו ויוצא החוצה.
בפורום המתח שוב נוסק ומחכים לראות מה יהיה עם דוד פרלמן אבל כלום. נאדה. שום פרידה ואפילו לא התייחסות מיוחדת.

לסיום, שיר חמישה עשר:אט אט
בסיום השיר מצטרפים הבוגרים, הזמרים הגדולים והקטנים, השיר גווע והתזמורת ממשיכה לנגן, ודוד פרלמן מחייה כל כמה דקות את השירה : " שיבנה בית המקדש במהרה..." , ככה כמה פעמים. רואים שהוא נרגש.

הקהל קם והשידור נגמר. מבט אחד בחלון מגלה שהשמש החלה כבר לזרוח, ומבט נוסף בשעון מראה על 6:00 בבוקר. שלוש שעות רצופות חוויה!!
בשידורים הבאים, אין הרבה סיכויים שלא אהיה נוכחת...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2015 15:49 לינק ישיר 

וואו וואו אסתרק...!
סיקור קצר ולעניין...;)
מסכנים, כמה יהיה לכם לקרוא...
את כל מה שהיא לא כתבה על המשעממים בהתחלה, אני כתבתי באורך של מה שהיא כתבה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2015 16:00 לינק ישיר 

את האמת..
לפי הסיקורים שלכם אני לא יודעת אם לשמוח
או לשמוח עד השמים שישנתי טוב בזמן ההופעה...

או להצטער שלא ראיתי את הזיופים וכו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2015 16:59 לינק ישיר 

לבל שישנת... את היית צוחקת הרבה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2015 17:19 לינק ישיר 

אסתרק זה פשוט מדהים!!!
סיקרת מעולה והחזרת אותי לרגעים ההם...
מהעללו-נזכה לראות את סיקורך בקרוב?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2015 17:24 לינק ישיר 

גם העלית על פני הרבה חיוכים,אסתרק...:-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2015 17:36 לינק ישיר 

אני אמשיך בעז"ה גם מנקודת המבט שלי.כולל סולנים:-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2015 22:53 לינק ישיר 

מיאמוש- מחכים ומצפים. שכחתי לציין קודם שהסיקור מאוד אותנטי ומכניס אותנו לאווירה המחשמלת באותו ערב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2015 23:05 לינק ישיר 

טוב.אני רואה שאני לא גומרת..יש לי המון מה לכתוב על ההופעה ועם פירוט:-)
אז הנה עוד חלק מהסיקור
כולל סולנים כמובן:-)

מיד אחרי השיר לייבעדיק,ירחמיאל נכנס ומספר שהוא צפה בהם מאחורי הבמה דרך מסך קטן וזה היה נראה מדהים.לא יאמן.והקהל מריע...
אחר כך היתה המחרוזת של דווי מצווה גדולה ויבוא.
סולן בדווי יוסף חיים סטלר.קול מעולה!!!קצת פיספוס שלא נתנו לו עוד סולואים...
ואותם תנועות נוסטלגיןת נשארו בדווי:-)
על הכיסא ישב יוסף חיים סטלר וכולם רקדן איתו..חיים גולובן עלה שם על כולם...נראה שהילדים משוחררים,וראיתי את מיכאל ווינגרטן אף מדבר עם יהודה בראון..:-)
פרלמן גם רוקד בכל כוחו...
ויוסף חיים מחזיר את הכיסא בסיום הקטע.
מחליפים מקומות שוב..(אגב הם החליפו הרבה במהלך ההופעה..כל הזמן היתה תזןזה..)
מצווה גדולה-גם תנועות נוסטלגיןת..
"אוי עיבדו את ה בשמחה..."-סולן יהודה אופנהיימר.קצת השתנה הקול..
יבוא!!
בקטע שבדיוידי של יבוא דיויד הרשקוביץ היה באמצע(הרחמן הנקדש..) עשה את זה יהודה בראון.הוא מחייך במבוכה..(כנראה זיהה בקהל מישהו?אולי משפחה..)
את הסולו שעשה בעבר שלמה גרוס,שר עכשיו בני זדה.קול דק וטוב שעולה במתיקות בטונים הגבוהים..
עכשיו השיר צור ישראל.ירחמיאל מבאר את המילים מלאות התקווה לפי הסברו.הילדים מביאים כסאות חלק גבוהים וחלק נמוכים(כשאמא שלי ראתה את החלק הזה בשידור החי היא אמרה "ממש כמו פעם..שכל הילדים מסביבו..")
שיר מעולה ושקט.שמתי לב שדוד פרלמן ממש מוסתר מאחור כי מלפניו שלמה גרוס עם כסא גבוה והוא עם נמוך.
סולו:צבי שמחון
הוא כבר ממש מזיע...מאמץ גדןל לשיר לרקוד...ושוב לשיר:-)
סולו:אביגדור גלוק
כמו שכבר אמרתי הקול שלו השתנה מעט.אבל לדעתי זה מעולה כי היה לו קול מאוד מאוד דק לפני.אז עכשיו יש לו קול מאוזן:-)
אחריו-שוב צבי שמחון
ופרלמן!!-איזה ביצוע!!מדהים!! ואחריו הילדים נעמדים..
סולו אחרון צבי שמחון.
ירחמיאל שוב נכנס,ואומר מי שרוצה לצעוק שיצעק!!כולם צועקים שם בקהל..ואומר שוב-במשך 3 ימים של חול המועד יש לנו הרבה כח!! קדימה תצעקו!!...כולם צועקים...
(הילדים בין לבין מחזירים את הכסאות למאחורה.)
כאן צבי שמחון נראה מחייך חיוך גדןל..
הילדים יוצאים מהבמה לאחר סימון של ירחמיאל.
ירחמיאל מדבר...
הוא מבקש לשיר קול קול מהגברים...כולם שרים...
הוא שואל את התזמורת האם אתם מוכנים?
ומיד מתחילים לנגן את קול קול.
נכנס בני מן,ילד קטן וחמוד,עם הסולו הראשון ובידו גיטרה מנופחת..מתוק ביותר!!
אחריו אייזיק באלסיאנו נכנס לבמה.כאן היה לו זיוף בטון בהתחלה.אבל קול יפה.
אחריו נכנס אייזיק חסון בסולו .
דוד הראל -סולו טוב.
ושלמה גרוס נכנס עם הפזמון...
הוא שם לעצמו חוט סגול כזה כדי שהגיטרה לא תיפןל:-) בעוד ששאר הילדים נאבקו עם הרמקול והגיטרה...:-)
ובסולו מצויין-שימי יצחקוב
מתוקים הקטנים האלה...:-)
נכנס עכשיו לבמה כתריאל יבנה.סולו בסדר.
ו-שימי יצחקוב ושלמה גרוס מתקדמים יחד לקדמת הבמה ,שרים מתוק ויפה!!!ועכשיו דני גרובר נכנס.(ושר עם הרמקוך שהיה לו בכיס...)
וכל המקהלה מצטרפת עם גיטרות!!
עם תנועות פריטה בגיטרה..
סולו:מיכאל ווינגרטן באמצע שר, וכולם בשתי קבוצות מצדדיו ומסמנים תנועה של שמיעה באוזן..(קול קול..)
שיר מתוק במיוחד!!
ירחמיאל נכנס ומסמן לילדים להניח את הגיטרות מאחורה.על הכסאות..
וראיתי את צבי שמחון מדבר שם עם אייזיק חסון בחיוכים..
ירחמיאל מסביר על המילים של פתחו לי.
שיר שקט יפה ומרגש.
אגב,המילים הם לא לפי המדרש.המילים צריכות להיות בני יקירי ברבים.לא בני יקירי ביחיד.עוד שיבוש בעברית..
הילדים מסמנים תנועות של מחט ביד ופתיחת יד -אולם.
סולו כתריאל יבנה.או שהוא היה צרוד או המיקרופון.מה שבטוח זה היה לא ככ נעים לאוזן..אחריו שר יעקב
שמחה בלקאהן.סולו הבא:דוד יונתן סרברו-סולו מעולה!!!אביגדור גלוק אחריו,וצבי שמחון ממשיכו.אחכ אייזיק בלסיאנו,ובסוף מיכאל ווינגרטן.
ועכשיו..דוד פרלמן.!הרמקול מקרטע אבל הוא שר בשיא הרצינות והרגש!!שלמה גרוס מנסה לגלות תושייה ומגיש לו את הרמקול שלו,בעוד שאר המקהלה בוהים בו..אבל פרלמן לא שם לב כנראה..
בסוף השיר שר סולו צבי שמחון.כאן הקול שלו נמצא ממש טוב.
ירחמיאל נכנס,מסמן לילדים לקוד,ואחכ לצאת מהבמה.הוא שואל את הקהל האם אתם מוכנים?והוא מבקש מהמתופף בתזמורת,אחרי שהוא מציג אותו,(גל משהו..)והוא מובך..) איזה קצב של תיפוף.
עכשיו השיר שמח.
הילדים נכנסים בתנועה חמודה של שילוב רגליים ועמידה כפופה לאחור.
יש הרבה תנועות...
אחכ הם בזוגות גב אל גב,צד את מבטי הזוג פרלמן ווינגרטן..מתוקים!!
סולו:חיים גולובן.בעיות ברמקול..
ואחריו מיכאל ווינגרטן.מעולה הילד הזה!!
בקטע של או או או..צבי שמחון בסולו.תוך תנועה של קליק בידיים לפי הקצב.
המילים ביידיש:חיים גולובן בסולו
בעברית מקרטעת(יהיה בשמחה..)צבי שמחון.
ואחכ שוב סולו שלו.
)הוא קיבל מלא סולואים בהופעה הזאת!!)
תוך כדי המקהלה רוקדת וקופצת..
ונכנסת שוב בתנועה החביבה הנל...
וקפיצות לכל הכיוונים...
ורצים על הבמה בשובבות מתוקה:-)
עכשיו יש כמה ילדים שעושים "פרמידה" על הרצפה,יהודה בראון מנגן כאילו בקלרינט,השאר רוקדים ומפזזים,יוסף חיים סטלר משחק בכדורים כאלה(כמו של הליצנים... יש לציין שהוא עושה את זה מעולה:-)
ילד אחד שלא הצלחתי לזהות,עובר ברכיבה מהירה בתלת אופן על הבמה,הילדים יוצאים בריקוד מהבמה...ושלמה גרוס תפסתי גם צורח "אוו" של התלהבות...
)כמו כל הקהל...)
שיר מתוק חביב ויוצא דופן בפעלולים שלו...
עד כאן היה החלק הראשון.אחכ היתה ההפסקה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2015 23:10 לינק ישיר 

אסתרק כתב:
הקדמה קצרה:
אני שמחה מאד שעשיתי את המאמצים לצפות במופע הזה. הוא היה תוכנית מצויינת לחול המועד, מה גם שזה רגע לפני שלא שומעים יותר מוזיקה לזמן ארוך מאד. ההופעה הזו הייתה מוצלחת ממש, פיצוי רציני על הזמן הקצר שראינו את הפרחים במופע הראשון שהייתי- בשמחה רבה- סוכות ע"ה- שפריד גנב בה חצי הצגה. ומצד שני פריד צריך לזכור שפריד הביא אנשים שאולי סתם כך לא היו מגיעים לשמוע רק את מיאמי...
מדד נוסף למוצלחות של המופע הוא, שאח שלי ששרוף על שוואקי ותמיד מתלונן שאני חופרת עם מיאמי נהנה כל כך עד שהוא העז להכריז שהוא אוהב את כל הדיסק אט אט, ואפילו הפך את צלצול הפלאפון שלו לפזמון של אט אט (!!!)... אז אם אתם רוצים להלהיב אחרים, תראו להם מופע;-) איזה סולן אח שלך הכי אוהב?

אחרי כל הזמרים הקטנים והציפיה הדרוכה לראות את הפרחים, יואלי קאר מזמין את הבוגרים.
הם נכנסים בסערה ומבצעים את (לא זוכרת), הפסקה קלה וגורדן אודינסקי מנחה את הקבוצה, נותן כמה מילים באנגלית (האנגלית שלי לא משהו...) ומכריז שהם ישירו את "נקדש" לכבוד יום הולדת של יונתן ברודי.
זיופים כבדים בשני הדואטים הראשונים שם. מזעזע.בדואט השלישי יושי מציל קצת את הכבוד האבוד.

הבוגרים:
שלמה גולומבק, דניאל מוצניק, יונתן ברודי , זלמן פולק, יושי בנדר, דניאל גובר, גורדן אודינסקי, מנדי לוין, גרשי אדלר, דורון לוין
הסדר הוא מימין לשמאל על פי העמידה שלהם, אם יעלו תמונות יהיה אפשר לזהות פרצופים. יישר כח!
פרחי מיאמי!!
הם קופצים, מתוקים, עם תלבושת חדשה ויפה: חליפה שחורה ומכנסיים שחורות עם עניבה דקה ווסט אלגנטי ירקרק זורח מתחת לחליפה, וממחטה תואמת בכיס החיצוני שלה.  הממחטה בכיס של החליפה משווה לזה אירע יוקרתי... יש כאן מעצבת אירועים?:-)

ובכן, למרות שנעזרתי מעט בשמות של הילדים לפי התרשים של נטסון אני לא יודעת לפרט איזה סולואים היו ולמי. אני מאמינה שמיאמוש תעשה את זה מצויין בקרוב. לכבוד הוא לי שנעזרת.
גם את התנועות אני לא יודעת לתאר, אני רק זוכרת שכשהם אמרו "הארצדיק" הם הניחו יד על ליבם באופן שמשדר אמינות;-)

דווי הסר, עבדו את ה' בשמחה, יבוא השיר
שמחתי מאד שמבוצעים גם שירים ישנים, כי למיאמי יש היסטוריה ארוכה ומפוארת שאי אפשר להתעלם ממנה, וכמאמר הידוע- אם אין עבר אין עתיד, וללא השירים הנוסטלגיים העתיד היה נראה פחות ורוד;-) אכן
השירים הישנים לא נראה לי עברו עיבוד כלשהו וגם הכוריאוגרפיה בעינה עמדה, מה שמוסיף לדעתי לקסם של השירים. לא בדקתי עדיין (עקב ספירת העומר) אך כמובן לפעמים העיבוד גם מתבטא בצורת השירה מבחינת הקול. הרי בסופו של דבר אנשים לא הגיעו לשמוע קלטת אלא לראות ולחיות הופעה....

החבר'ה שלנו חרוצים מאד, ולאורך כל המופע הם לקחו אחריות על סידור הבמה. הפעם הם גררו בסדר מופתי משולי הבמה כסאות נמוכים וגבוהים וישבו עליהם בערבוב נעים לעין.
תקשיבו, הבחורציק הזה שם בכיס את כל הפרחים האחרים. העוצמות, הדיוק, הלב שהוא מכניס בשירה שלו. זה פשוט נדיר. נ-יס-י-ו-ן. יש לו המון!

פרח קטן נכנס חמוש בגיטרה חשמלית ומתחיל בסולו : "עוד ישמע, בהרי יהודה, ובחוצות ירושלים"... ברגע הראשון הייתי בטוחה שהולכת להיות לנו תזמורת כמו בלכה דודי של משיח, אבל אחרי עוד כמה סולואים חמושים בגיטרות חשמליות דווקא (הם נכנסו בהתחלה אחד אחד בסולו), אני קולטת שהגיטרות עשויות פלסטיק מנופח. איזה חמוד!!! חדשני לגמרי. חחח. אהבתי את ההגדרה "חמוש"
היה מעניין לצפות בילדים שהגיטרה מסתבכת להם בין הידיים, כשהרמקול מפריע ליציבות ביד השנייה...חמודים!

בסולו של דוד פרלמן הייתב בעיה ברמקול שלו, קטן אחד מתוק ניגש בהססנות להחליף איתו רמקול, אבל כשפרלמן שר אין עולם. הוא לא שם לב...

שיר קפיצי, ביצוע מרקיד ויפהפה. מצחיק לראות שאת המשפט באידיש שר רק ילד אחד ובסולו (אלע גאנצן זינגן צוזאמען די אידן... עד כאן קלטתי את המילים. כששומעים את זה רק פעם אחת בכל השיר גם זה הישג..), כנראה רק הוא דובר .. והעברית כל כך משובשת... שיהיה בריא ירחמיאל. בוא נבוא נשיר ונרקוד ברננה, כולם ביחד יהיה בשמחה... אין כיום ישראלים לשעבר כדוגמת ארי רוזנר???

הפרחים שלנו יוצאים, ויואלי קאר מזמין את אחינו- משפחת שפירו. איך גריני אמרה? אני בטוחה שזה יפה מאד סביב שולחן שבת, אבל למען ה', שישארו שם...
הם שרים:
וכאן השידור נתקע רציני. במשך כמה דקות ארוכות הוא לא עולה, והלחץ בפורום נוסק לגבהים. אם כבר מדברים על טיפים לצפיה במחשב, הטיפ הכי משמעותי הוא לצפות עם הפורום צמוד ולהתעדכן אם הבעיות הם אישיות שלך או קורות לכולם (צרת רבים...). כתבי את זה בבקשה בטיפים:-)

הפעם הם לבושים בחליפות הלבנות שמסמלות את תקופת אט אט, ובערך שבע פרחים מבצעים את השיר השביעי: לא בשמיים היא
החבר'ה עומדים מול רמקולים על עמודים,ומתנועעים בכל הגוף חוץ מהראש: הרי אמורים לשמוע אותם שרים בכל זאת...
בשלב מסויים ירחמיאל מחליט כנראה שההתעללות צריכה להסתיים, והם נוטלים כל אחד מקרופונו בידו ומתקדמים לקדמת הבמה להמשך השיר.
כבר כתבתי בעבר שהחליפות הלבנות מאוד מזכירות לי את פרחי ירושלים. לא אהבתי את זה...

אחד הקטנים ניגש לסולו, מתחיל בטון לא קשור בכלל ומזייף נוראות. נראה שהסיבה לכך עומד מולו ומנחה את השירה שלו בידו, תודו שזה מלחיץ.. התפעלתי מאד איך הוא לא איבד עשתונות (אני מזמן הייתי בורחת בדמעות) והתעשת מהר, מצליח להשתלב ולסיים את הסולו בכבוד..

בתקציר שכתבתי בזמן ההופעה כתוב לי: פרלמן על כיסא. לא זוכרת בדיוק מה זה היה... תדמיינו לבד. מקווה שאבין מצפייה
זה שיר מהמם!

ירחמיאל אומר את השמות של כל הג'נטלמנים שלו ועושה מעט פאדיחות לגורדן אודינסקי, כמו שכתבתי..

ביצוע יפה יפה של הבוגרים. הם רוקדים וקופצים יותר מבשירים אחרים, ויש גם תוספת חדשה לשיר: מנדי לוין החסיד שר סולו בקולו העמוק: "צדיק ה' בכל דרכיו, ו ח ס י ד, בכל מעשיו" וכל הג'נטלמנים מאחורה חוזרים אחריו...

המקהלה חוזרת.
איזה שיר יפה!!!

בפורום המתח שוב נוסק ומחכים לראות מה יהיה עם דוד פרלמן אבל כלום. נאדה. שום פרידה ואפילו לא התייחסות מיוחדת.

לסיום, שיר חמישה עשר: אט אט
בסיום השיר מצטרפים הבוגרים, הזמרים הגדולים והקטנים, השיר גווע והתזמורת ממשיכה לנגן, ודוד פרלמן מחייה כל כמה דקות את השירה : " שיבנה בית המקדש במהרה..." , ככה כמה פעמים. רואים שהוא נרגש. הוא האחראי על הבמה, לא? ככה הגדירו בעבר את יאיר קניג לאחר הופעתו בארץ שהוא כאילו מארגן אותם או שאם יש בעיה הוא מודיע(זוכרים את הסימנים שעה בהופעה בארץ)? ...

הקהל קם והשידור נגמר. מבט אחד בחלון מגלה שהשמש החלה כבר לזרוח, ומבט נוסף בשעון מראה על 6:00 בבוקר. שלוש שעות רצופות חוויה!!
בשידורים הבאים, אין הרבה סיכויים שלא אהיה נוכחת... מחקי את המילה "הרבה" וכתבי "בכלל":-) יותר טוב, לא?

ולסיום...  נהפוך פה כולנו להיות יום אחד תולעי סיקורים

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי netson ב- 13/04/2015 23:11:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2015 23:18 לינק ישיר 

נטסוו בקשר ליאיר..צודק בהחלט.
אגב את התפקיד הזה לקח יושי.בשיר נקדש של האלומני היה קטע ממש לא בקצב.כאילו התזמורת ניגנה שוב את הקטע של נקדש,והיה צריך להמשיך לימלוך ה.משו כזה.ואז תפס את מבטינו יושי שסימן למתופף שמאחוריו שימשיך הלאה.כי הסולן ששר לא מצא את עצמו וזה היה באמת נשמע לא טוב...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2015 23:37 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
טוב.אני רואה שאני לא גומרת..יש לי המון מה לכתוב על ההופעה ועם פירוט:-) טוב מאוד! אני צמא לקריאה כזאת!!!:-)
אז הנה עוד חלק מהסיקור
כולל סולנים כמובן:-)

מיד אחרי השיר לייבעדיק,ירחמיאל נכנס ומספר שהוא צפה בהם מאחורי הבמה דרך מסך קטן וזה היה נראה מדהים.לא יאמן.והקהל מריע... אפשר גם כעת להריע?קבלו...
אחר כך היתה המחרוזת של דווי מצווה גדולה ויבוא.
סולן בדווי יוסף חיים סטלר. קול מעולה!!!קצת פיספוס שלא נתנו לו עוד סולואים... ממש כך פספוס? בארץ הוא היה קצת... ואגב סטלר או סטילר?
ואותם תנועות נוסטלגיות נשארו בדווי:-)
על הכיסא ישב יוסף חיים סטלר וכולם רקדן איתו..חיים גולובן עלה שם על כולם...נראה שהילדים משוחררים,וראיתי את מיכאל ווינגרטן אף מדבר עם יהודה בראון..:-)
פרלמן גם רוקד בכל כוחו... או או... "אשרי העין  אשר ראתה כל אלה" :-)
ויוסף חיים מחזיר את הכיסא בסיום הקטע.
מחליפים מקומות שוב..(אגב הם החליפו הרבה במהלך ההופעה..כל הזמן היתה תזוזה.. זה גורם להופעה שלא תהיה משעממת. מצד שני הם מתעייפים יותר מהר. מצד שלישי היתה רק הופעה אחת. א"כ ניחא)
מצווה גדולה-גם תנועות נוסטלגיות..
"אוי עיבדו את ה בשמחה..."-סולן יהודה אופנהיימר. קצת השתנה הקול.. הוא "לקח" למיכאל ווינגארטן את הסולו... מה זה צריך להיות?
יבוא!!
בקטע שבדיוידי של יבוא דיויד הרשקוביץ היה באמצע(הרחמן הנקדש..) עשה את זה יהודה בראון. הוא מחייך במבוכה..(כנראה זיהה בקהל מישהו?אולי משפחה..) יהודה בראון  עשה זאת גם בארץ. והאמת יש לו את הקול הזה:-)
את הסולו שעשה בעבר שלמה גרוס,שר עכשיו בני זדה.קול דק וטוב שעולה במתיקות בטונים הגבוהים.. לא לא לא... תיקון : בהופעת פסח לפני שנה בני זדה עשה זאת. לישראל בני זדה לא בא ושלמה גרוס החליף אותו!  אולי בסוכות האחרון שלמה גרוס כן עשה
עכשיו השיר צור ישראל.ירחמיאל מבאר את המילים מלאות התקווה לפי הסברו.הילדים מביאים כסאות חלק גבוהים וחלק נמוכים(כשאמא שלי ראתה את החלק הזה בשידור החי היא אמרה "ממש כמו פעם..שכל הילדים מסביבו..")
שיר מעולה ושקט.שמתי לב שדוד פרלמן ממש מוסתר מאחור כי מלפניו שלמה גרוס עם כסא גבוה והוא עם נמוך.
סולו:צבי שמחון
הוא כבר ממש מזיע...מאמץ גדול לשיר לרקוד...ושוב לשיר:-)
סולו:אביגדור גלוק
כמו שכבר אמרתי הקול שלו השתנה מעט. אבל לדעתי זה מעולה כי היה לו קול מאוד מאוד דק לפני.אז עכשיו יש לו קול מאוזן:-)  עם הזמן הוא רק משתבח והולך...
אחריו-שוב צבי שמחון
ופרלמן!!-איזה ביצוע!!מדהים!! ואחריו הילדים נעמדים..
סולו אחרון צבי שמחון.
ירחמיאל שוב נכנס,ואומר מי שרוצה לצעוק שיצעק!!כולם צועקים שם בקהל..ואומר שוב-במשך 3 ימים של חול המועד יש לנו הרבה כח!! קדימה תצעקו!!...כולם צועקים...
(הילדים בין לבין מחזירים את הכסאות למאחורה.) ירחמיאל הוא אחד המומחים הגדולים להעביר את הזמן. ככה גם בראיונות לרדיו:-)
כאן צבי שמחון נראה מחייך חיוך גדול..
הילדים יוצאים מהבמה לאחר סימון של ירחמיאל.
ירחמיאל מדבר...
הוא מבקש לשיר קול קול מהגברים...כולם שרים...
הוא שואל את התזמורת האם אתם מוכנים?
ומיד מתחילים לנגן את קול קול.
נכנס בני מן,ילד קטן וחמוד,עם הסולו הראשון ובידו גיטרה מנופחת..מתוק ביותר!!
אחריו אייזיק באלסיאנו נכנס לבמה. כאן היה לו זיוף בטון בהתחלה.אבל קול יפה.
אחריו נכנס אייזיק חסון בסולו  או! פעם ראשונה הוא מוזכר:-).
דוד הראל -סולו טוב.
ושלמה גרוס נכנס עם הפזמון...
הוא שם לעצמו חוט סגול כזה כדי שהגיטרה לא תיפול:-) בעוד ששאר הילדים נאבקו עם הרמקול והגיטרה...:-)
ובסולו מצויין-שימי יצחקוב !!!!!! שמעתם!!! ראיתם!!!!:-) אליו אני מחכה!!!
מתוקים הקטנים האלה...:-)
נכנס עכשיו לבמה כתריאל יבנה.סולו בסדר.
ו-שימי יצחקוב ושלמה גרוס מתקדמים יחד לקדמת הבמה ,שרים מתוק ויפה!!!ועכשיו דני גרובר נכנס.(ושר עם הרמקול שהיה לו בכיס...) מיקרופון בכיס...
וכל המקהלה מצטרפת עם גיטרות!!
עם תנועות פריטה בגיטרה.. נזכרתי עכשיו בתנועות הכינור בשיר "או השם" רק ללא כינור...
סולו: מיכאל ווינגרטן באמצע שר, וכולם בשתי קבוצות מצדדיו ומסמנים תנועה של שמיעה באוזן..(קול קול..)
שיר מתוק במיוחד!!
ירחמיאל נכנס ומסמן לילדים להניח את הגיטרות מאחורה.על הכסאות..
וראיתי את צבי שמחון מדבר שם עם אייזיק חסון בחיוכים..
ירחמיאל מסביר על המילים של פתחו לי.
שיר שקט יפה ומרגש.
אגב,המילים הם לא לפי המדרש.המילים צריכות להיות בני יקירי ברבים.לא בני יקירי ביחיד.עוד שיבוש בעברית..  אני סומך עלייך שבדקת שזה עיוות .מעניין למה העיוותים האלו... זה באמת לא טוב(בלשון המעטה).
הילדים מסמנים תנועות של מחט ביד ופתיחת יד -אולם. יפה!
סולו כתריאל יבנה.או שהוא היה צרוד או המיקרופון.מה שבטוח זה היה לא ככ נעים לאוזן..אחריו שר יעקב
שמחה בלקאהן.סולו הבא:דוד יונתן סרברו-סולו מעולה!!!אביגדור גלוק אחריו,וצבי שמחון ממשיכו.אחכ אייזיק בלסיאנו,ובסוף מיכאל ווינגרטן.
ועכשיו..דוד פרלמן.!הרמקול מקרטע אבל הוא שר בשיא הרצינות והרגש!!שלמה גרוס מנסה לגלות תושייה ומגיש לו את הרמקול שלו,בעוד שאר המקהלה בוהים בו..אבל פרלמן לא שם לב כנראה...
בסוף השיר שר סולו צבי שמחון.כאן הקול שלו נמצא ממש טוב.
ירחמיאל נכנס,מסמן לילדים לקוד,ואחכ לצאת מהבמה.הוא שואל את הקהל האם אתם מוכנים?והוא מבקש מהמתופף בתזמורת,אחרי שהוא מציג אותו,(גל משהו..)והוא מובך..) איזה קצב של תיפוף.
עכשיו השיר שמח.
הילדים נכנסים בתנועה חמודה של שילוב רגליים ועמידה כפופה לאחור.
יש הרבה תנועות...
אחכ הם בזוגות גב אל גב,צד את מבטי הזוג פרלמן ווינגרטן..מתוקים!! פרלמן &ויינגארטן
סולו:חיים גולובן.בעיות ברמקול..
ואחריו מיכאל ווינגרטן.מעולה הילד הזה!!
בקטע של או או או..צבי שמחון בסולו.תוך תנועה של קליק בידיים לפי הקצב.
המילים ביידיש: חיים גולובן בסולו. 
בעברית מקרטעת(יהיה בשמחה..)צבי שמחון.
ואחכ שוב סולו שלו.
)הוא קיבל מלא סולואים בהופעה הזאת!!)
תוך כדי המקהלה רוקדת וקופצת..
ונכנסת שוב בתנועה החביבה הנל...
וקפיצות לכל הכיוונים...
ורצים על הבמה בשובבות מתוקה:-)
עכשיו יש כמה ילדים שעושים "פרמידה" על הרצפה,יהודה בראון מנגן כאילו בקלרינט,השאר רוקדים ומפזזים,יוסף חיים סטלר משחק בכדורים כאלה(כמו של הליצנים... יש לציין שהוא עושה את זה מעולה:-).
ילד אחד שלא הצלחתי לזהות,עובר ברכיבה מהירה בתלת אופן על הבמה,הילדים יוצאים בריקוד מהבמה...ושלמה גרוס תפסתי גם צורח "אוו" של התלהבות...  קטע שחובה לראות!
)כמו כל הקהל...)
שיר מתוק חביב ויוצא דופן בפעלולים שלו...
עד כאן היה החלק הראשון.אחכ היתה ההפסקה.. זה סיקור נהדר!!! מחכה להמשך!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי netson ב- 13/04/2015 23:38:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2015 02:29 לינק ישיר 

יוווו אני ממחשב!

netson כתב:
הקדמה קצרה:
אני שמחה מאד שעשיתי את המאמצים לצפות במופע הזה. הוא היה תוכנית מצויינת לחול המועד, מה גם שזה רגע לפני שלא שומעים יותר מוזיקה לזמן ארוך מאד. ההופעה הזו הייתה מוצלחת ממש, פיצוי רציני על הזמן הקצר שראינו את הפרחים במופע הראשון שהייתי- בשמחה רבה- סוכות ע"ה- שפריד גנב בה חצי הצגה. ומצד שני פריד צריך לזכור שפריד הביא אנשים שאולי סתם כך לא היו מגיעים לשמוע רק את מיאמי... אני מחפשת את ההנאה שלי... 
מדד נוסף למוצלחות של המופע הוא, שאח שלי ששרוף על שוואקי ותמיד מתלונן שאני חופרת עם מיאמי נהנה כל כך עד שהוא העז להכריז שהוא אוהב את כל הדיסק אט אט, ואפילו הפך את צלצול הפלאפון שלו לפזמון של אט אט (!!!)... אז אם אתם רוצים להלהיב אחרים, תראו להם מופע;-) איזה סולן אח שלך הכי אוהב? עוד לא הספקנו ממש להכיר אותם...

הבוגרים:
הסדר הוא מימין לשמאל על פי העמידה שלהם, אם יעלו תמונות יהיה אפשר לזהות פרצופים. יישר כח!
פרחי מיאמי!!
הם קופצים, מתוקים, עם תלבושת חדשה ויפה: חליפה שחורה ומכנסיים שחורות עם עניבה דקה ווסט אלגנטי ירקרק זורח מתחת לחליפה, וממחטה תואמת בכיס החיצוני שלה.  הממחטה בכיס של החליפה משווה לזה אירע יוקרתי... יש כאן מעצבת אירועים?:-)

ובכן, למרות שנעזרתי מעט בשמות של הילדים לפי התרשים של נטסון אני לא יודעת לפרט איזה סולואים היו ולמי. אני מאמינה שמיאמוש תעשה את זה מצויין בקרוב. לכבוד הוא לי שנעזרת.

דווי הסר, עבדו את ה' בשמחה, יבוא השיר
שמחתי מאד שמבוצעים גם שירים ישנים, כי למיאמי יש היסטוריה ארוכה ומפוארת שאי אפשר להתעלם ממנה, וכמאמר הידוע- אם אין עבר אין עתיד, וללא השירים הנוסטלגיים העתיד היה נראה פחות ורוד;-) אכן
השירים הישנים לא נראה לי עברו עיבוד כלשהו וגם הכוריאוגרפיה בעינה עמדה, מה שמוסיף לדעתי לקסם של השירים. לא בדקתי עדיין (עקב ספירת העומר) אך כמובן לפעמים העיבוד גם מתבטא בצורת השירה מבחינת הקול. הרי בסופו של דבר אנשים לא הגיעו לשמוע קלטת אלא לראות ולחיות הופעה.... 

תקשיבו, הבחורציק הזה שם בכיס את כל הפרחים האחרים. העוצמות, הדיוק, הלב שהוא מכניס בשירה שלו. זה פשוט נדיר. נ-יס-י-ו-ן. יש לו המון!
זהו, שבאמת כל הילדים חוץ ממנו הם חדשים. כל הפרחים המוכרים בעבר היו הרבה יותר זמן במקהלה! לפחות 4 שנים. ועכשיו זה נע בין שנה ל-3... כאילו הייתה חלופה פתאומית שכולם יצאו ופתאום כולם חדשים...
פרח קטן נכנס חמוש בגיטרה חשמלית ומתחיל בסולו : "עוד ישמע, בהרי יהודה, ובחוצות ירושלים"... ברגע הראשון הייתי בטוחה שהולכת להיות לנו תזמורת כמו בלכה דודי של משיח, אבל אחרי עוד כמה סולואים חמושים בגיטרות חשמליות דווקא (הם נכנסו בהתחלה אחד אחד בסולו), אני קולטת שהגיטרות עשויות פלסטיק מנופח. איזה חמוד!!! חדשני לגמרי. חחח. אהבתי את ההגדרה "חמוש"
היה מעניין לצפות בילדים שהגיטרה מסתבכת להם בין הידיים, כשהרמקול מפריע ליציבות ביד השנייה...חמודים!

שיר קפיצי, ביצוע מרקיד ויפהפה. מצחיק לראות שאת המשפט באידיש שר רק ילד אחד ובסולו (אלע גאנצן זינגן צוזאמען די אידן... עד כאן קלטתי את המילים. כששומעים את זה רק פעם אחת בכל השיר גם זה הישג..), כנראה רק הוא דובר .. והעברית כל כך משובשת... שיהיה בריא ירחמיאל. בוא נבוא נשיר ונרקוד ברננה, כולם ביחד יהיה בשמחה... אין כיום ישראלים לשעבר כדוגמת ארי רוזנר??? לדעתי זה ירחמיאל חיבר את המילים על דעת עצמו... גם בחוברת של הדיסק המצב הוא כזה. והעברית שלו, כידוע, ממש לא משהו.

הם שרים:
וכאן השידור נתקע רציני. במשך כמה דקות ארוכות הוא לא עולה, והלחץ בפורום נוסק לגבהים. אם כבר מדברים על טיפים לצפיה במחשב, הטיפ הכי משמעותי הוא לצפות עם הפורום צמוד ולהתעדכן אם הבעיות הם אישיות שלך או קורות לכולם (צרת רבים...). כתבי את זה בבקשה בטיפים:-) אוקי המנהל

כבר כתבתי בעבר שהחליפות הלבנות מאוד מזכירות לי את פרחי ירושלים. לא אהבתי את זה... זה גם לא נראה מי יודע מה טוב על המלאים שבפרחים...

בתקציר שכתבתי בזמן ההופעה כתוב לי: פרלמן על כיסא. לא זוכרת בדיוק מה זה היה... תדמיינו לבד. מקווה שאבין מצפייה
זה שיר מהמם!

ביצוע יפה יפה של הבוגרים. הם רוקדים וקופצים יותר מבשירים אחרים, ויש גם תוספת חדשה לשיר: מנדי לוין החסיד שר סולו בקולו העמוק: "צדיק ה' בכל דרכיו, ו ח ס י ד, בכל מעשיו" וכל הג'נטלמנים מאחורה חוזרים אחריו...

המקהלה חוזרת.
איזה שיר יפה!!!

לסיום, שיר חמישה עשר: אט אט
בסיום השיר מצטרפים הבוגרים, הזמרים הגדולים והקטנים, השיר גווע והתזמורת ממשיכה לנגן, ודוד פרלמן מחייה כל כמה דקות את השירה : " שיבנה בית המקדש במהרה..." , ככה כמה פעמים. רואים שהוא נרגש. הוא האחראי על הבמה, לא? ככה הגדירו בעבר את יאיר קניג לאחר הופעתו בארץ שהוא כאילו מארגן אותם או שאם יש בעיה הוא מודיע(זוכרים את הסימנים שעה בהופעה בארץ)? ... יאו, לא שמעתי על התפקיד הזה... מעניין. איפה אני יכולה למצוא תיעוד?

בשידורים הבאים, אין הרבה סיכויים שלא אהיה נוכחת... מחקי את המילה "הרבה" וכתבי "בכלל":-) יותר טוב, לא? אי אפשר לדעת... החיים דינמיים

ולסיום...  נהפוך פה כולנו להיות יום אחד תולעי סיקורים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הסיקורים שלכם על הופעת פרחי מיאמי פסח ע"ה miami phenomenon
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 22 23 24 לדף הבא סך הכל 24 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.